Cok yakin bir arkadasim ikiz bebeklerine ilk denemesinde kavustu , prenseslerim cok tatlikıbrısta doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili deneyimi olan var mı arkadaşlar??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yakin bir arkadasim ikiz bebeklerine ilk denemesinde kavustu , prenseslerim cok tatlikıbrısta doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili deneyimi olan var mı arkadaşlar??
Senin ağzından akanda bal olsunBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı
Hepinizin kucağı çifter çifter dolsun inşallaahhhhhhh![]()
Ahh geldi işte Zoladexlerin efendisicanimmm
Valla stresten kendimi ise verdim ama cok yorgunum valla, insallah pazartesi kontrolum iyi olur
Andrey okuyosan pazartesi insallah iyi haber verirsin banabir zoladex e daha gücüm yok
![]()
Aminn cnm insallahhhBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı
nescim cok üzüldüm,böylesi eminim ki daha da zordurBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
![]()
beyzacim ayy bugun ikinciyi vurdum bende,eşim vurdu daha dogrysu.yemin ederim tansiyonum düştü igneyi görüncecanimmm
Valla stresten kendimi ise verdim ama cok yorgunum valla, insallah pazartesi kontrolum iyi olur
Andrey okuyosan pazartesi insallah iyi haber verirsin banabir zoladex e daha gücüm yok
![]()
Amin cnmAhh geldi işte Zoladexlerin efendisigüzel haberler gelsin hadi artık pazartesiii
Bugüne kadar bende hiç bişi yoktu yan etki adına ama ilk kez bu sabah boynumdan yukarı alevler çıktığını hissettim![]()
Ayyy çooook aminnn canımmAminnn cnm benim Rabbim yolunuzu acik etsin insallahhhayirlisiyla al yavrunu dön insallah
![]()
Hay masallahhh cnm cesarete bak yabeyzacim ayy bugun ikinciyi vurdum bende,eşim vurdu daha dogrysu.yemin ederim tansiyonum düştü igneyi görünce
bidaha vurulmayalım yaaa,benimde 19 nda ultrasonum![]()
Bu ne güzell bir duaBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
kızz benim kocam vet. hekimHay masallahhh cnm cesarete bak ya![]()
ben diyom ya bizim adamlar kiewden sonra doktor kesildi basimiza
Insallah cnm vurulmazsin ben 3.cüyü oldum yani artik olmam insallah, insallah ayin 19 da güzel haberlerini aliriz canim![]()
Ay evet canım ya haklısın. B bir hayalim var canım sanada bol şans diliyorum işlerin su gibi aksın güzel haberlerin gelsin inş.
Çok iyimiş yakızz benim kocam vet. hekim
bide dio ki adam ;danaya bukdr kalin igne olurdedim saol yaa,gene cok tatlısın
yoksa asla yaptirmam,kendim yaparim![]()
e ben bu gün ikinci aslında dördüncü dozu oldum.2 sinovac 2 biontech 26 sı transfer bişey olmaz inş2. Yi Olmadım cnm Sordum andrey olma dedi .Bana biraz geç çıktı 2. De 45 gün sonra ya tedaviye denk geldiği için olamadım
Uçağa binene kadar yağla balla.ben ne şanslı bir kadınım kocası kabul etmeyen kızlar var diye bizimkileri göm.Hemde nasıl ama eşim benden heyecanlı ve çokda stresli durup durup arıza çıkarıyorson anda uçaktan inmezse oldu bu iş
![]()
Çok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayımAy evet canım ya haklısın. B bir hayalim var canım sanada bol şans diliyorum işlerin su gibi aksın güzel haberlerin gelsin inş.
Kızlar çift aşılı olanlar ukraynaya nasıl girdiğinizi yazın inş bişeyler değişmemiştir aşı pasaportu hala işe yarıyordur.
Giderken türkiyede pasaport kontrolden geçmeden önce yurt dışı harcını yatırmayı unutmayın.pasaport kontrol öncesi hemen girişinde büyük ATM gibi bir cihaz var ordan alıyorsunuz.kartvizit gibi bir bilet veriyor cihaz.
Kimlikle giriş yapacaklar kieve indikten sonra pasaport kontrol öncesi form doldurmayı unutmayın.o formu kaybetmeyin çıkıştada kaşeliyorlar ve o form ile free shoptan alışveriş yapıyorsunuz.Alkol alacaklar dikkat en uygunu kiev free shopta.Tr free shopta daha pahalı.
Bunları zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim.Ayrıca andrenin yolladığı belgeleri yazdırın mutlaka.
Yarın doktor kontrolü var canım@Eftalios ne yaptin cnm nasilsin![]()
Seyahat sigortasının parası o canım evet unutulmazsa iyi olur.havaalanında THY danışmandan alabilirsiniz sanırım.şansınızı bir deneyin orda.adamlar İngilizce bilmiyor ve anlamıyor.bizde rusça bilmiyoz o yüzden çıktı alırsan daha sağlıklı olur.Çok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayım
Darısıda sana olsun inşallah canımBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
şunca zamandır tüp bebekciyim daha ilk defa yaptırdım esimeÇok iyimiş yasesli güldüm ama eli yatkındır gerçi bu tedaviler sayesinde hepimiz iğneci olduk çıktık ben önce insülin iğnesi yapamazdım şimdi maşallah mahalle arası iğneci ablalar gibi hissediyorum kendimi
![]()