Cok tesekkur ederim eksik olmayınCnm Rabbim kucağını doldursun, islerin şu gibi aksın
Dualarimiz senle
Merhabalar. Maddiyat kısmını bilemem ama yaş yüzünden vazgeçmeyin. Zaten hormonlar dışarıdan veriliyor e yumurta genç donörden oluyor. Bu yüzden maddi gücünüz varsa deneyin derim içinizde kalmasinMerhaba 45 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim 2 yıldır yumurta donasyonu ile gebelik düşünüyorum ama gidemedik bir türlü ilk katar verdiğimizde paramız yoktu sonra pandemi çıktı izinler iptal edildi yurtdışı yasakları geldi şimdi bu mutlu gebelik haberlerini alınca hem seviniyorum hem de hüzün kaplıyor içimi neden başlamadım diye umarım isteyen herkes anne olur ben artık yaştan dolayı galiba bırakacağım zaten 45 yaşından sonra biraz zor tutar bence iki aydık menapoza bile girdim gebe olan arkadaşlar inşallah bebeklerine sağsalim kavuşurlar herkese sevgiler
Çok ama çok tşk ederim emeğinize sagolun baya detaylı bilgi oldu benim icin gynolife de sordum ordan da tüp bebek bilgisi alacagmTüp bebek aşamalarını hemen anlatayım.
1- Birden fazla merkeze giderek ön görüşmelere yaptım muayene oldum. Doktorların yaklaşımı , fiyat bilgisi benle alakalı bilgilerini , nasıl bir tedavi uygulayacaklarını anlattılar.
2- Tedavi ; adetin 2. (bunun içinde saat 15.00 / 16:00' dan sonrası 1. gün sayılmıyor bilgine ) günü için merkezden randevu alıyorsun. Kan tahlili ile E2 , FSH , progestron değerlerine sağ sol yumurtalıklarına antral folüküllerine bakıyorlar yeterli sayı ve rahimi uygun görürse hemen aynı gün yumurta geliştirici hormon ilaçlarına başlanıyor. Yumurtaların ilaçlara verdiği cevaplara göre doz ayarlanması yapılıyor 2-3 günde bir hatta hergün çağırdıkları bile oluyor. Gene kişisine göre değişiyor 7 ile 11 gün sürüyor bu hormon büyütücü ilaçlar. Yumurtalarının en büyüğü 19mm olduğunda bu sefer çatlamaması için bir ilaç daha ilave ediliyor 3-5 gün kullanan oluyor. En son çatlatma iğnesi var son ilacımız 36 saat sonra yumurta toplama oluyor. Anestezi altında yapılan bir işlem. Toplanan yumurta sayısına göre değişebilir benim çok sancım olmuştu 1 hafta boyunca ohss oldum sanmıştım hatta.
3- Yumurtaların toplandığı gün eşinin sperm örneği alınıyor ve döllendirme işlemi başlıyor. Ertesi gün Kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş onun bilgisi veriliyor. Merkeze göre değişmekle birlikte hergün aradıkları da oluyor 1-3-5. gün aradıkları da.
4- Ben hiç transfer olmadım benim tecrübem buraya kadar
Amiiiiiiiin insallah ❤❤❤❤❤❤Yarın seninde önemli günün unutmadım
Doktordan çıkınca haber ver
İnşallah her şey temiz çıkar
Hayirlisi olsun insallahhhTesekkur ederim. Adetin 2. Günü ilaçlara başladım. 28 temmuz da. 4 ağustosta rahim kalınlığı ölçüldü. 9 ağustos sperm örneği vermeye geldik. Cumartesi ayin 14 unde nasipse transfer dendi
Canim bu sayfanin orta kisimlarinda 3900 den sonra dogus merkezde yaptiran arkadaslarimiz var canim ondan sonraki sayfalarda ben pek gormedimkıbrısta doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili deneyimi olan var mı arkadaşlar??
Hosgeldin oncelikle S smyrna_45 arkadasim soylemis canim yas onemli deil hic kafana takma .insallah dogru zamanda dogru merkezde anne olursun canimMerhaba 45 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim 2 yıldır yumurta donasyonu ile gebelik düşünüyorum ama gidemedik bir türlü ilk katar verdiğimizde paramız yoktu sonra pandemi çıktı izinler iptal edildi yurtdışı yasakları geldi şimdi bu mutlu gebelik haberlerini alınca hem seviniyorum hem de hüzün kaplıyor içimi neden başlamadım diye umarım isteyen herkes anne olur ben artık yaştan dolayı galiba bırakacağım zaten 45 yaşından sonra biraz zor tutar bence iki aydık menapoza bile girdim gebe olan arkadaşlar inşallah bebeklerine sağsalim kavuşurlar herkese sevgiler
Hoş geldinMerhaba 45 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim 2 yıldır yumurta donasyonu ile gebelik düşünüyorum ama gidemedik bir türlü ilk katar verdiğimizde paramız yoktu sonra pandemi çıktı izinler iptal edildi yurtdışı yasakları geldi şimdi bu mutlu gebelik haberlerini alınca hem seviniyorum hem de hüzün kaplıyor içimi neden başlamadım diye umarım isteyen herkes anne olur ben artık yaştan dolayı galiba bırakacağım zaten 45 yaşından sonra biraz zor tutar bence iki aydık menapoza bile girdim gebe olan arkadaşlar inşallah bebeklerine sağsalim kavuşurlar herkese sevgiler
Ayrıca menopoza girmen donasyonda ek avantajMerhaba 45 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim 2 yıldır yumurta donasyonu ile gebelik düşünüyorum ama gidemedik bir türlü ilk katar verdiğimizde paramız yoktu sonra pandemi çıktı izinler iptal edildi yurtdışı yasakları geldi şimdi bu mutlu gebelik haberlerini alınca hem seviniyorum hem de hüzün kaplıyor içimi neden başlamadım diye umarım isteyen herkes anne olur ben artık yaştan dolayı galiba bırakacağım zaten 45 yaşından sonra biraz zor tutar bence iki aydık menapoza bile girdim gebe olan arkadaşlar inşallah bebeklerine sağsalim kavuşurlar herkese sevgiler
Canım Allah gönlündekini nasip etsin kaç yumurta toplandı hepsini yaz bize dualarım seninleHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canım sadece tedavi olacağını söyle yeni başladım daha bende bilmiyorum diye kıvır burada yazılanları anlatırsın sonra önce regl olacam sonra doğum kontrol hapı verip ultrasona çağırtacaklarmış falan de donörün yaşadıklarımı kendi yaşadıkların gibi anlat tabi anlatman gerekiyorsa bence hiç anlatma kendi kendine oldu de imkanın varsaKızlar beni iş yerinde bi ark hamile tüp bebek tedavisi oldu bende yaptıricam dedim sizler ne dediniz tüp bebek bilgisi olan varmi neler oluyor ne anlattınız çok tşk ederim
Bu sefer olmadı canım. Hayırlısı..Nes6373 canım nasıl oldun? Kalp atışları duyabildinmi? Senden ses çıkmadı merak ettim seni
Canım ben 43 yaşındayım 1 senedir erken menopozdayım ve dr elenanın dediği ilk şey menapozda olman bizim için avantaj.Milleti ilaçla menapoza sokuyorlar biz doğal menapozluyuz.Biz zaten 1-0 önde başlıyoruz.Sakın vazgeçme 50 sinden sonra bile anne olan bir sürü insan var .klinik gerçekten çok iyi .bende pes etmiştim burayı okudum gaza geldim.Haziran başında gittim Ağustos sonu transfer.hızlı ilerliyor ciddi bir sorun olmadıkça Tabiki.bak sakın pes etme lütfen.bu senin hakkın ve şansın bitmiş değilMerhaba 45 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim 2 yıldır yumurta donasyonu ile gebelik düşünüyorum ama gidemedik bir türlü ilk katar verdiğimizde paramız yoktu sonra pandemi çıktı izinler iptal edildi yurtdışı yasakları geldi şimdi bu mutlu gebelik haberlerini alınca hem seviniyorum hem de hüzün kaplıyor içimi neden başlamadım diye umarım isteyen herkes anne olur ben artık yaştan dolayı galiba bırakacağım zaten 45 yaşından sonra biraz zor tutar bence iki aydık menapoza bile girdim gebe olan arkadaşlar inşallah bebeklerine sağsalim kavuşurlar herkese sevgiler
İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşDuruball D Deniz5506 A anneadayi1974 ve Z Zumrom ne yaptınız canlarım kimini yolda kiminizin son bir iki günü güzel haberler verin bize.Andre bugün 46 giriş hazırlamış 23 çift eder bu.yaz ayları gebelik ayları olacak inş.seneye yaza birçoğumuz bebekli girelim.Allahım isteyen tedavi olan ,tedaviye başlayacak olan herkese kolaylıklar versin , bebişler versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?