Hayırlı olsun inş bende regl oldum.bakalim haber bekliyorum siz kaçıncı gün gittinizHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canim onlar tarih vermiyor su gun gelin demiyor enis bey 2 kere yasadim donore bagli deyip duruyorlar donorun yumurta gekisimine bagli haber verip sugun gelip deyip cagiriyolar takip et sor sureklu seni arayip hergun bilgi vermeleri lazimKizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
AminnnnnnnmTeşekkürler kızlar... Hepimizin tez zamanda istediği olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin insallah hersey yolunda gittsin sugibi olsun hersey sıkıntısızÇok tşk ederim ins hepiniz için bu ay sonuna doğru Ins bebiş benimle herşey yolunda giderse şimdiden çok heyecalandm
Canım aşağıda geçiş sayfasına bas ve sayfayı 5 bine yakına taşımerhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
acaba izlenilecek yollar süreç nasıl işliyor. nasıl hastane iletişime gecıyorum
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Yarın seninde önemli günün unutmadımRabbim tez zamanda evlat nasip etsin insallah hersey yolunda gittsin sugibi olsun hersey sıkıntısız
Allah yar ve yardımcın olsunnnHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canım şans senden yana olsun
Güzel olucak her şey
Bizede bilgi ver
Amin hepimiz tez vakitte alalim yavrularımızı insallahAllah yar ve yardımcın olsunnnİnnnnşallah bebeklerini de alıp geleceksinn
Tesekkur ederim. Adetin 2. Günü ilaçlara başladım. 28 temmuz da. 4 ağustosta rahim kalınlığı ölçüldü. 9 ağustos sperm örneği vermeye geldik. Cumartesi ayin 14 unde nasipse transfer dendiHayırlı olsun inş bende regl oldum.bakalim haber bekliyorum siz kaçıncı gün gittiniz
Çok tşk ederim Tmmdir soracagim muhtemelenCanim onlar tarih vermiyor su gun gelin demiyor enis bey 2 kere yasadim donore bagli deyip duruyorlar donorun yumurta gekisimine bagli haber verip sugun gelip deyip cagiriyolar takip et sor sureklu seni arayip hergun bilgi vermeleri lazim
Amin canm.ins hepimizin insRabbim tez zamanda evlat nasip etsin insallah hersey yolunda gittsin sugibi olsun hersey sıkıntısız
Ayy hadi ins güzel haberlerle darısı bizler gibi bekleyenlereTesekkur ederim. Adetin 2. Günü ilaçlara başladım. 28 temmuz da. 4 ağustosta rahim kalınlığı ölçüldü. 9 ağustos sperm örneği vermeye geldik. Cumartesi ayin 14 unde nasipse transfer dendi
Allah korusunPanik yok , kız kardeşimin 2/3 haftaya yakın sürdü böyle kanamaları hatta ben bile içimden olmadı galiba düşer diye bile geçirdim Allah affetsin. 1 ay sonra doğumu var.
Arzu kan ver onun sonucuna göre ilaç artırAllah korusunDarısı sizin başınıza Bende bildiğiniz regl, bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor
İnşallahArzu kan ver onun sonucuna göre ilaç artır
İnşallah pozitivdir
Eğer negativse boşu boşuna ilaç artırma
Tüp bebek aşamalarını hemen anlatayım.Kızlar beni iş yerinde bi ark hamile tüp bebek tedavisi oldu bende yaptıricam dedim sizler ne dediniz tüp bebek bilgisi olan varmi neler oluyor ne anlattınız çok tşk ederim
Amin canım aminnnAyy hadi ins güzel haberlerle darısı bizler gibi bekleyenlere
Cnm Rabbim kucağını doldursun, islerin şu gibi aksınHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?