AmiiinnnnnnDarısıda sana olsun inşallah canım
Tamam canım sagolSeyahat sigortasının parası o canım evet unutulmazsa iyi olur.havaalanında THY danışmandan alabilirsiniz sanırım.şansınızı bir deneyin orda.adamlar İngilizce bilmiyor ve anlamıyor.bizde rusça bilmiyoz o yüzden çıktı alırsan daha sağlıklı olur.
canım perryy diyorum sana; sen bana ayarla görüsme zamanını,bosver regli zamanini falanAmiiinnnnnn
Andrey istediğin zaman gel dedi görüşmeye ama hiç bir detay vermedi. Sorularım havada kaldı sanırım bizim kızçeler çok meşgul ediyor
Sen onu bekleme sorularını yaz o akşamları dönüş yapıyor adam ünlü ulaşmak ne mümkünAmiiinnnnnn
Andrey istediğin zaman gel dedi görüşmeye ama hiç bir detay vermedi. Sorularım havada kaldı sanırım bizim kızçeler çok meşgul ediyor
korkudan ayaklarım geri geri gitmiyor da değil ne yalan söyliim 1 ay beklesemmi acaba , eşimde benden fazla heyecan yaptı off ne zor karar bucanım perryy diyorum sana; sen bana ayarla görüsme zamanını,bosver regli zamanini falan
sen ve korkmaakkorkudan ayaklarım geri geri gitmiyor da değil ne yalan söyliim 1 ay beklesemmi acaba , eşimde benden fazla heyecan yaptı off ne zor karar bu
Bana söylediği ;Herhangi bir bulgu yok ama ne olur ne olmaz dedi bende ok dedimİ
e ben bu gün ikinci aslında dördüncü dozu oldum.2 sinovac 2 biontech 26 sı transfer bişey olmaz inş
Orda hatırlatırÇok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayım
Zumron seninde tedavin hayırlı olsuncanlarım benimde bugün ultrasonum vardı endometrium 4,3 çıktı. andrey elenaya sordu ve ilacımı bir tane arttırdı umarım transfere kadar istenen kalınlığa gelir. bende nasipse cuma gece 02 de oradayım.güzel günler bizi bekliyordur inşallah. iş yoğunluğumdan herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ama hepinizin üzüntülerini ve sevinçlerini de canı yürekten paylaşıyorum. bu sayfadaki herkes bir gün anne olacak bunu hiç kimse aklından çıkarmasın.
Canım adetinin 15. Gününe denk gelecek şekilde ayarla ilk gidişini gerisi onlardaAmiiinnnnnn
Hiç korkma hepimiz benzerini yaşıyoruz ilk gittiğinde gerçekten her tarafını umut kaplıyor sonra önceki tedavilerine pişman oluyorsun keşke burayı daha önce bilseydim diyorsun sonra tedavi başlayınca gün sayıyorsun .bunlar bizim tatlı telaşlarımızkorkudan ayaklarım geri geri gitmiyor da değil ne yalan söyliim 1 ay beklesemmi acaba , eşimde benden fazla heyecan yaptı off ne zor karar bu
İnşallah tez zamanda canımÇok teşekkür ederim hepinize umarım bu yıl bana da kısmet olur
İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm Dualarınız bizimle olsun canlar Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
Biz onu kendimiz yaptık canım bize ülkeye giriş belgesi yolladı bi tek ona ödeme var mıOrda hatırlatır
Sağlık sığortasına adam cebinden 400 grivni ödeme yapıyor
Canım yarın çıktıları çıkar elinde olsun
Canım vallah benim bildiğim Andrey evraklar gönderiyordu ve o evrakların birinde ödemede vardıBiz onu kendimiz yaptık canım bize ülkeye giriş belgesi yolladı bi tek ona ödeme var mı
Tamam canım aklımda olsun da unutmayayım teşekkür ederimCanım vallah benim bildiğim Andrey evraklar gönderiyordu ve o evrakların birinde ödemede vardı
Onu Andrey cebinden veriyordu ve bizde onu kievde Andreye iade ediyorduk
400 grivni 60-70 tl civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?