Süper ilaca başladın mıcanım ben dün hastalandım Andrey den haber bekliyorum. haber gelince mutlaka haber vereceğim.
Ay hadi canım inşallah rast gitsin işin gücün bebişin canına yapışsın güzel güzel büyüsün içindeYok olmadı daha yarın olacak inşallah
Ben bugün 6. Doğum kontrol hapımı kullandım. Bilmiyorum sanırım eylüle kaldı benim transfer işi. Andrey net bir tarih söylemedi. Merakla ben de tarihi bekliyorumB bir hayalim var , Z Zumrom M muphem_ @pankekk @anneadayi1974 @smyrna_45 @mektup01 tarihleriniz belli oldu mu arkadaşlar.
Gizliler hariç ağustosta 10 kişiyiz.
Sanırım sadece @smyrna_45 Kıbrıs’ta.
@Duruball ve @Deniz5506 yı yazmadım buraya çünkü onların tarihi belli
Geçmiş olsun canım inş düzelir seninde güzel haberini alırız stres den uzak durmaya çalış bu tür hastalıklarda çok önemliAğustos ayında 9-10 kişinin transferi var. İnşallah herkesten güzel haberi alırız
Su gibi ilerlesin tedaviniz, transferiniz.
Bende insülin direnci çıkmıştı 8 ay kadar şeker ilacı kullanmıştım. bu 2 ay hem spor yapıyorum kilo vermek için hem de vitaminlere başladım. İnşallah düzelir değerim.
Sizlerin de güzel haberlerinizi okuyunca heyecan yapıyorum valla
Gelsin bebişler
Benimde belli kuzu 12 Ağustos oradayız allah nasip ederse 17Ağustos transfer inşB bir hayalim var , Z Zumrom M muphem_ @pankekk @anneadayi1974 @smyrna_45 @mektup01 tarihleriniz belli oldu mu arkadaşlar.
Gizliler hariç ağustosta 10 kişiyiz.
Sanırım sadece @smyrna_45 Kıbrıs’ta.
@Duruball ve @Deniz5506 yı yazmadım buraya çünkü onların tarihi belli
Harika haberBenimde belli kuzu 12 Ağustos oradayız allah nasip ederse 17Ağustos transfer inş
zindeker ta bende andreye ulaşamıyorum ama sen yinede 19. Gün ultrason kontrolünü yaptır sonucu at onlara ona göre ilaç verirler benim anlamadığım ben ilaca başltbaşlamaz tarihleri sıraladılar sizdede öyle olması gerekirdi bence en azından ultrason tarihini falan söylüyorlardıBen bugün 6. Doğum kontrol hapımı kullandım. Bilmiyorum sanırım eylüle kaldı benim transfer işi. Andrey net bir tarih söylemedi. Merakla ben de tarihi bekliyorum
İnşallah canımAy hadi canım inşallah rast gitsin işin gücün bebişin canına yapışsın güzel güzel büyüsün içinde
yok canımdaha haber bekliyorum hiç bir şey denmedi ilaç filan yok yani dahaSüper ilaca başladın mı
Canım metformini kesme benceAğustos ayında 9-10 kişinin transferi var. İnşallah herkesten güzel haberi alırız
Su gibi ilerlesin tedaviniz, transferiniz.
Bende insülin direnci çıkmıştı 8 ay kadar şeker ilacı kullanmıştım. bu 2 ay hem spor yapıyorum kilo vermek için hem de vitaminlere başladım. İnşallah düzelir değerim.
Sizlerin de güzel haberlerinizi okuyunca heyecan yapıyorum valla
Gelsin bebişler
Kuzum geçmiş olsunFikirleriniz benim için önemli. Yaklaşık 1 ay önce spontan gebeliğim 7. haftada bebek 5-6. haftada kaldığı için kendiliğinden düşük ile sonuçlandı. Durur muyum büyük bir özlem ile Andrey ile görüşmeye başladım bana 2. adetin ile görüşmelere başlayalım adetinin düzene girmesi gerekebilir dedi ben ısrar edince 1. adetten sonrası için iyi o zaman demek zorunda kaldı. Ben daha 1. adeti bile göremedim ve genelde adetlerim düşüklerden sonra bile düzenlidir 2. beklemeli miyim ??
İnşallah transferin kolay geçsin ve bebişler sana tutunsunlarYok olmadı daha yarın olacak inşallah
Canım benim şeker 95 falan çıkıyor normalde doktorum tüp bebek denerken matofin vermişti ben kesmeden kullandım şimdi transfere hazırlanmaya başlayınca bıraktım doktorum bunu sağlıklı yaşam için bende arada kullanıyorum demişti bende devam etsem mi transfer için yoksa bırakayım miCanım metformini kesme bence
Hiç değilse 500 mg tedaviye kadar devam et
Yumurta kalitesini artırıyor
Sizinde tedaviniz hayırlı olsun ve güzel bitsinBen çarşamba ilaçlara başladım henuz tarih belli değil. Belli olsun hemen yazicam
İnşallah austos bebişleri gelsinnnnBenimde belli kuzu 12 Ağustos oradayız allah nasip ederse 17Ağustos transfer inş
Aynen matofin 1000 mg sabah akşam kullanıyordum bıktım sanırsam bu ilaçdan. Geçenlerde açlık şekerimi ölçtürdüm 96 çıkmıştı. Aslında doğru diyorsun transfere kadar kullanmak mantıklı.Canım metformini kesme bence
Hiç değilse 500 mg tedaviye kadar devam et
Yumurta kalitesini artırıyor
İnşallah austos bebişleri gelsinnnnBenimde belli kuzu 12 Ağustos oradayız allah nasip ederse 17Ağustos transfer inş
kuzum insulin direncin varsa kullan transfere kadar.ama artık her şey yolundaysa kullanmaCanım benim şeker 95 falan çıkıyor normalde doktorum tüp bebek denerken matofin vermişti ben kesmeden kullandım şimdi transfere hazırlanmaya başlayınca bıraktım doktorum bunu sağlıklı yaşam için bende arada kullanıyorum demişti bende devam etsem mi transfer için yoksa bırakayım mi
Sen kendi yumurtanı kullandığın için insulin direnci yumurta zarını kalınlaştırıyormuş ve pkso(polikistik overe) neden oluyorAynen matofin 1000 mg sabah akşam kullanıyordum bıktım sanırsam bu ilaçdan. Geçenlerde açlık şekerimi ölçtürdüm 96 çıkmıştı. Aslında doğru diyorsun transfere kadar kullanmak mantıklı.
O değil de zaza ben 2 kere negatif almıştım ya o zaman insülin değerim 5 di ve transferden sonra da doktorum dediği için şeker ilaçlarımı kullanmıştım. Bazen aklıma takılmıyor değil insülin direnci yüksekken transfer olur mu diye. Birde hapa devam ettim transfer sonrasında etkisi olmuş mudur acaba diye.
İnşallah kolay geçerİnşallah transferin kolay geçsin ve bebişler sana tutunsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?