• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum geçmiş olsun
Bende düşük yaptım biliyorsun ama yasmine başladım
İki siklüs yasminden sonra tedavim olucak
Sen zaten ilk görüşmeye gidiceksin
Git seni doktor görsün ve ileride tedavi protokolünüde çizsin
İlaçlarınıda al ve tedaviye başla
Saolasın Zaza o zaman Ağustos sonu beni de görüşmeye ekleyebilirsiniz Allah'tan bir kaza bela olmaz ise En Büyük TÜRKİYE

Canlar😘😘 bu aralar pek yazamiyorum ama girip okuyorum ara ara😍
Masallah kiew kibris agustos ayinda cosuyor😃 Rabbim herkesin yüzünü güldürsün insallahhh❤️❤️ Hayirli haberler aliriz insallah yolunuz acik olsun kizlarrr😘😘 Ben de insallah 16sindan sonra baslarim ya pskolojim bozuldu artik gidip bebegimi alip gelmek istiyorumm🤭

A az sekerli eylülde sadece ikimiz variz galiba🤣
amaa eylül cok güzel ay degil mi😄😄😄
bide Aigle Aigle var.biri daha vardi sanki🤔
ki bak görürsürsün gizlilerden de cıkar 2-3 tane😄 ayni yeri isteyelim bide kalmk icn

buarada canlar bayram tatilinden sonra eve dönmedim,tatil devam ediyor benim. cok yazamiyorum ama girip havadisleri aliyorum☺️

İ

zindeker ta bende andreye ulaşamıyorum ama sen yinede 19. Gün ultrason kontrolünü yaptır sonucu at onlara ona göre ilaç verirler benim anlamadığım ben ilaca başltbaşlamaz tarihleri sıraladılar sizdede öyle olması gerekirdi bence en azından ultrason tarihini falan söylüyorlardı
19. Gün bana da ultrason dediler ama geri kalan her şey belirsiz. Sanırım araya tatil girdiğinden Andrey doktorla görüşemiyor anlamadım. Soruyorum cevap alamıyorum. Donör seçimimi de kesinleştirmediler daha biraz moralimi bozdu açıkçası bu durum😢

19. Gün bana da ultrason dediler ama geri kalan her şey belirsiz. Sanırım araya tatil girdiğinden Andrey doktorla görüşemiyor anlamadım. Soruyorum cevap alamıyorum. Donör seçimimi de kesinleştirmediler daha biraz moralimi bozdu açıkçası bu durum😢
Bende donörleri ayarladım 3 donör müsaitmiş
9 austos onlardan birilerini protokole alıcaklar
Rahat ol kuzum

Bende donörleri ayarladım 3 donör müsaitmiş
9 austos onlardan birilerini protokole alıcaklar
Rahat ol kuzum
Zazam bende merak ediyorum ben ilk görüsmeye gittigimde secmistim donörleri araya igneler girdi tamam ama bana hic haber gelmedi donörler hakkinda neden acaba? Yani benimde ayin 16 da kontrolden sonra belirlenir artik demi

Back