• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım zirkacım merhaba 😇 evet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır 😌 üçüzler oldu dördüz 😁 bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız🤣
Ben şok 😮🙄 hey maşallah kuzum rabbim nazardan korusun tam Uğur böceğisin 🥰

Canım zirkacım merhaba 😇 evet yazamadım çünkü şoktayım bir haftadır 😌 üçüzler oldu dördüz 😁 bir bebek daha çıktı bahtıma , biraz ödemliymiş ve küçükmüş, 12. Haftaya kadar akıbeti belli olacakmış , benden havadisler böyle .Tek rakibim kediler derken haklıymışız🤣
Canım okuyunca bir kahkaha attım kız borsadan karlısın valla iki koyuyorlar dört veriyorsun bilseydim bitcoin alıp satmaz sana yatırım yapardım.Şaka bir tarafa sağlıklı olur inşallah bebeklerin küçük olan gitsede üç tanesi senin neticede 😘🧿🧿

Ayyyy dördüzzz maşallahh canım cok sanslısın😍😍 Allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsinnn inşallah ay cok heycanlandımm maşallah subanAllah😍😍😍😍
Çok bebek riskte büğük kuzum
Dua edelim panda bu riski sağlıklı doğumla atlatsın

Maşallah diyelim Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin kac haftalik oldular

Çok bebek riskte büğük kuzum
Dua edelim panda bu riski sağlıklı doğumla atlatsın
Amin cnm inşallah dogru dıyorsun biz bebek duyunca heycan yapıyoruz🥰 Rabbım sag saglim kucagına almayı nasığ etsın yavrularını inşallah🙏🙏❤️

Masallah yaa hayirlisi ile 9 ayin saglikla gecsin bir suru bebis cetesiyle😅bir arada muhtesem olabilir bence😊 😂🙈 Rabbim nasil mutlu ve huzurlu hissedeceksen onu nasip eylesin canim.🥰

Ağustos ayında 9-10 kişinin transferi var. İnşallah herkesten güzel haberi alırız 🙏🧿
Su gibi ilerlesin tedaviniz, transferiniz.
Bende insülin direnci çıkmıştı 8 ay kadar şeker ilacı kullanmıştım. bu 2 ay hem spor yapıyorum kilo vermek için hem de vitaminlere başladım. İnşallah düzelir değerim.
Sizlerin de güzel haberlerinizi okuyunca heyecan yapıyorum valla 🥰
Gelsin bebişler 👶🏻👶🏻

Ağustos ayında 9-10 kişinin transferi var. İnşallah herkesten güzel haberi alırız 🙏🧿
Su gibi ilerlesin tedaviniz, transferiniz.
Bende insülin direnci çıkmıştı 8 ay kadar şeker ilacı kullanmıştım. bu 2 ay hem spor yapıyorum kilo vermek için hem de vitaminlere başladım. İnşallah düzelir değerim.
Sizlerin de güzel haberlerinizi okuyunca heyecan yapıyorum valla 🥰
Gelsin bebişler 👶🏻👶🏻
Teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce sağlıkla tedavine başlarsın bir güzel haberde senden gelir

Kızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Transferiniz oldu mu?

Fikirleriniz benim için önemli. Yaklaşık 1 ay önce spontan gebeliğim 7. haftada bebek 5-6. haftada kaldığı için kendiliğinden düşük ile sonuçlandı. Durur muyum büyük bir özlem ile Andrey ile görüşmeye başladım bana 2. adetin ile görüşmelere başlayalım adetinin düzene girmesi gerekebilir dedi ben ısrar edince 1. adetten sonrası için iyi o zaman demek zorunda kaldı. Ben daha 1. adeti bile göremedim ve genelde adetlerim düşüklerden sonra bile düzenlidir 2. beklemeli miyim ??

Fikirleriniz benim için önemli. Yaklaşık 1 ay önce spontan gebeliğim 7. haftada bebek 5-6. haftada kaldığı için kendiliğinden düşük ile sonuçlandı. Durur muyum büyük bir özlem ile Andrey ile görüşmeye başladım bana 2. adetin ile görüşmelere başlayalım adetinin düzene girmesi gerekebilir dedi ben ısrar edince 1. adetten sonrası için iyi o zaman demek zorunda kaldı. Ben daha 1. adeti bile göremedim ve genelde adetlerim düşüklerden sonra bile düzenlidir 2. beklemeli miyim ??
Düşüğü tarih olarak ne gün yaptın canım ayın kaçıydı.bence doktora görün rahim kalınlığına göre sana adet olman için tarlusal yada duphaston önerebilir.

Back