Saolasın Zaza o zaman Ağustos sonu beni de görüşmeye ekleyebilirsiniz Allah'tan bir kaza bela olmaz iseKuzum geçmiş olsun
Bende düşük yaptım biliyorsun ama yasmine başladım
İki siklüs yasminden sonra tedavim olucak
Sen zaten ilk görüşmeye gidiceksin
Git seni doktor görsün ve ileride tedavi protokolünüde çizsin
İlaçlarınıda al ve tedaviye başla
Her halde austos sonu bizimki sperm vericek bende gidicemSaolasın Zaza o zaman Ağustos sonu beni de görüşmeye ekleyebilirsiniz Allah'tan bir kaza bela olmaz ise
Ben ordayken gelsene ne güzel olur adetin hemen hemen 15. Günü gibi muayeneye istiyorlarSaolasın Zaza o zaman Ağustos sonu beni de görüşmeye ekleyebilirsiniz Allah'tan bir kaza bela olmaz ise
Ben 30 una kadar ordayım hepiniz gelin Hatta andreye bugün aparatta kalmak istediğimi tekrar söyledimHer halde austos sonu bizimki sperm vericek bende gidicem
İnşallah denk geliriz
Amin ablam hepimizin tedavisi güzel bitsin insallahSizinde tedaviniz hayırlı olsun ve güzel bitsin
Hepimiz gazanlarımızı alalım orda türk mutfağı açalımBen 30 una kadar ordayım hepiniz gelin Hatta andreye bugün aparatta kalmak istediğimi tekrar söyledim
Eylüle denk gelirseniz tavada balik yapar yerizHepimiz gazanlarımızı alalım orda türk mutfağı açalım
MasallahMerhaba kizlar yarin kese görmeye gidecgm dualarinizi beklyrmayrica 2.doZ aşi waktim geldi biraz erteleyim mi bebege skntı olur mu sizce?
amaa eylül cok güzel ay degil mi
19. Gün bana da ultrason dediler ama geri kalan her şey belirsiz. Sanırım araya tatil girdiğinden Andrey doktorla görüşemiyor anlamadım. Soruyorum cevap alamıyorum. Donör seçimimi de kesinleştirmediler daha biraz moralimi bozdu açıkçası bu durumİ
zindeker ta bende andreye ulaşamıyorum ama sen yinede 19. Gün ultrason kontrolünü yaptır sonucu at onlara ona göre ilaç verirler benim anlamadığım ben ilaca başltbaşlamaz tarihleri sıraladılar sizdede öyle olması gerekirdi bence en azından ultrason tarihini falan söylüyorlardı
Allah seni güldürsünEylüle denk gelirseniz tavada balik yapar yerizbenim adam balik tutcakmis orda
Bende varım
Bende donörleri ayarladım 3 donör müsaitmiş19. Gün bana da ultrason dediler ama geri kalan her şey belirsiz. Sanırım araya tatil girdiğinden Andrey doktorla görüşemiyor anlamadım. Soruyorum cevap alamıyorum. Donör seçimimi de kesinleştirmediler daha biraz moralimi bozdu açıkçası bu durum
Zazam bende merak ediyorum ben ilk görüsmeye gittigimde secmistim donörleri araya igneler girdi tamam ama bana hic haber gelmedi donörler hakkinda neden acaba? Yani benimde ayin 16 da kontrolden sonra belirlenir artik demiBende donörleri ayarladım 3 donör müsaitmiş
9 austos onlardan birilerini protokole alıcaklar
Rahat ol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?