- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
Çok geçmiş olsun cnm ,ne güzel bi haber babandan geldi bi daha ki aylara da senden gelecek inşallahBana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
canım ne güzel dedin bebişlerimizi alıp geleceğiz diye inan gözlerim doldu. haklısın stres en büyük düşman ama galiba kendime engel olamıyorum sakin kalmak istiyorum ama hep aklımda işyerinde bile acaba oldummu deyip on kere kontrole gidiyorum .daha vakti gelmedi demek benimkinin. ne yapalım geç olsun güç olmasınDarısı başına canımmmolursun sende bugün yarın kafana takıp ta stres yapma yeterki Stres en büyük düşmanımız bizim Beraberce alıp gelicez innnnnşallah bebeklerimizi
Allah razı olsun kusura bakma canım ismini unuttum bide o bies deniyeyimHayıt aslında extarct şeklinde. Belçika menşeili. Hormonları dengeler
Çook sevindim, ne güzel haberler böyle arka arkaya süperrBana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
Çok şükür canım , gözün aydın babandan iyi haber gelmiş Allah şifa versin tez zamanda sağlığına sizlere kavuştursun. Bebeklerin seni orada bekliyor rahat dingin kafayla rahat rahat alırsın hayırlısıyla. Embriyoların kalitesi bellimi ? Kaç grade olmuşlar?Bana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
İnşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdidenKızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Çok şükür meşhur lucrini yaptırdım bugünSıcak sıcağına tedaviye gidenler var ortaya yazmıyor
Özelden bazı soruları soruyorlar
Cok tesekkur ederim canim cok şükür. Haber vericekler yarin kalitesini herseyini embiriliyog yarimsaat once aradi iyi kalitede oldugunu soyledi sadece ona gore gelisimi takip edip ona gorede haber veririm gun gun ariycam dediÇok şükür canım , gözün aydın babandan iyi haber gelmiş Allah şifa versin tez zamanda sağlığına sizlere kavuştursun. Bebeklerin seni orada bekliyor rahat dingin kafayla rahat rahat alırsın hayırlısıyla. Embriyoların kalitesi bellimi ? Kaç grade olmuşlar?
Super bence benimde 6 yumurta olmus benide ariyacaklar fire vermez artik benimde 16 yumurta toplandi 10 taneye dustu sonra artik 6 tanesi kaliteli dendiKızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Hayirli olsun insallahhKızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Teşekkürler inşallah 5.güne giderlerHayirli olsun insallahh
Sizinde hayırlı olsun tedaviniz...Super bence benimde 6 yumurta olmus benide ariyacaklar fire vermez artik benimde 16 yumurta toplandi 10 taneye dustu sonra artik 6 tanesi kaliteli dendi
Ohhh çok şükürBana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
Hepimiz sabırsısıZ canım çok normal bu kadar yaklaştık bende heyecandan tutmayacak diye korkuyorum şimdiden kalbim ağzımda geziyorumcanım ne güzel dedin bebişlerimizi alıp geleceğiz diye inan gözlerim doldu. haklısın stres en büyük düşman ama galiba kendime engel olamıyorum sakin kalmak istiyorum ama hep aklımda işyerinde bile acaba oldummu deyip on kere kontrole gidiyorum .daha vakti gelmedi demek benimkinin. ne yapalım geç olsun güç olmasın
Çok şükür Allah daha da iyi etsinBana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
Canim bunada şükür cok saol teşekkür ederim insallah veririm canimÇok şükür Allah daha da iyi etsininşallah bebek için de güzel haberler vereceksin
Bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığını soyledi doktorun verdiği ilaclardan biri sizin dediğiniz biesteron biride resimdeki vitaminÇok sevindim ben tavsiye ettim. Agnucaston mucizedir uzun süre kullandım kendi tüp bebek tedavimde. Dhea biesteron da ekle canım. O zaman mucize olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?