Çok geçmiş olsun cnm ,ne güzel bi haber babandan geldi bi daha ki aylara da senden gelecek inşallah bu arada senin eşin gitti mi kibrisa

Darısı başına canımmm olursun sende bugün yarın kafana takıp ta stres yapma yeterkiStres en büyük düşmanımız bizim Beraberce alıp gelicez innnnnşallah bebeklerimizi
canım ne güzel dedin bebişlerimizi alıp geleceğiz diye inan gözlerim doldu. haklısın stres en büyük düşman ama galiba kendime engel olamıyorum sakin kalmak istiyorum ama hep aklımda işyerinde bile acaba oldummu deyip on kere kontrole gidiyorum .daha vakti gelmedi demek benimkinin. ne yapalım geç olsun güç olmasın

Çook sevindim, ne güzel haberler böyle arka arkaya süperr en kısa zamanda babana ve bebişlerine kavuşman dileğiyle

Çok şükür canım , gözün aydın babandan iyi haber gelmiş Allah şifa versin tez zamanda sağlığına sizlere kavuştursun. Bebeklerin seni orada bekliyor rahat dingin kafayla rahat rahat alırsın hayırlısıyla. Embriyoların kalitesi bellimi ? Kaç grade olmuşlar?

İnşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Sıcak sıcağına tedaviye gidenler var ortaya yazmıyor
Özelden bazı soruları soruyorlar
Çok şükür meşhur lucrini yaptırdım bugün 1. Ultrason 16 agustos E2 ve progesteron tahlili ile birlikte herşey yolunda ise ilaca başlanacak

Cok tesekkur ederim canim cok şükür. Haber vericekler yarin kalitesini herseyini embiriliyog yarimsaat once aradi iyi kalitede oldugunu soyledi sadece ona gore gelisimi takip edip ona gorede haber veririm gun gun ariycam dedi

Super bence benimde 6 yumurta olmus benide ariyacaklar fire vermez artik benimde 16 yumurta toplandi 10 taneye dustu sonra artik 6 tanesi kaliteli dendi

Ohhh çok şükür aklım hep sendeydi canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim büyüklerimizi korusun kendi dertlerimizle uğraşırken aklımız onlarda kalmasın. Allah acil şifalar versin babana iyileşib evine dönsün çok yakında İnşAllah

Hepimiz sabırsısıZ canım çok normal bu kadar yaklaştık bende heyecandan tutmayacak diye korkuyorum şimdiden kalbim ağzımda geziyorum

Çok şükür Allah daha da iyi etsin inşallah bebek için de güzel haberler vereceksin

Çok sevindim ben tavsiye ettim. Agnucaston mucizedir uzun süre kullandım kendi tüp bebek tedavimde. Dhea biesteron da ekle canım. O zaman mucize olacak.
Bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığını soyledi doktorun verdiği ilaclardan biri sizin dediğiniz biesteron biride resimdeki vitamin

Eklentiler

• Screenshot_20210727-210755_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…