Agnucaston bitkisel bir destek, hayıt bitkisi hormonları desteklemek için kullanılıyor. Özellikle Fsh’ın düşmesinde etkili. Dhea ise bir andorejen hormon östorejen’i arttırarak fsh’ı düşürür. Agrifertil ise yurmurta kalitesini arttırmak için verilir.Bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığını soyledi doktorun verdiği ilaclardan biri sizin dediğiniz biesteron biride resimdeki vitamin
Ay kuzum inşallah.bak işte ben bunu anlamadım sizden önce adet oldum ama transfer sizden sonra.aynı oteldeoluru inş genelde Türkleri aynı yere yerleştiriyorlar kiev365Bu sabah adrt oldun az önce andreye yazdım gifiş / dönüş tarihi için haber bekliyorum 11 hidiş krsinde dönüş 21 istiyorum Transfer ertesi günü dönmek içime sinmiyor Dua ediyorum aynı otelde olursak kesinkes görüşürüz
Hadi Allah rast getirsin selvi boylumBana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
Sayı iyi canım inşallah altısında AA kalitedir hiçbir araya gitmezKızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Folik asitli b12 birlikte var onuda ekle
İnşallah 5 güne 2-3 tane sağlıklı embriyo gelsin ve ikisi sizin evladınız olsunKızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
İnşallah pablomÇok şükür meşhur lucrini yaptırdım bugün1. Ultrason 16 agustos E2 ve progesteron tahlili ile birlikte herşey yolunda ise ilaca başlanacak
Hayirli olsun tedaviniz. Saglikli embriyolar olsun; gebelik haberinizi de alalim.Kızlar durum netleşsin diye bekliyordum... Cumartesi akşamından beri kıbrıs tayız... 11 yumurtadan 6sı döllenmiş... Daha yeni haberimiz oldu... Perşembe tekrar arıcaklar... İnşallah fire vermeyiz sizce sayı iyimi
Cok gecmis olsun. Babaniz en kisa surede iyilessin insallah.Bana destek veren butun can arkadaslarima binlerce tesekkur ederim allahima bin sukur dualarinizla herkesin duasiyla cok sukur babam gozlerini acmis konusuyormus yemek yedirecekler cok sukur biraz once aldim haberi moralim yerine geldi en azindan yogun bakimda tedavisi devam edicek kendine geldiya bin şükür rabbime. rabbim kimsenin basina vermesin. Bu arada benim donorden 16 yumurta toplanmis 6 tanesi kaliteli cikmis 3 tanesi dondurulmus sperle birlesyrilip blastkiste gittmis gozlemleyip beni direk cagirip transfer edicekler. 3 tanesinide dondurduk dedi murat bey.
İnşallah teşekkür ederim... Sizinde en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız... Bana tek embriyo transferi olacak... Geçmiş kötü hikayelerimden dolayı... Ama iki olmasını isterdim... Biri tutar biri tutmaz belki diye... Ya ikiside tutarsa aynı şeyler başıma gelir diye doktor tek diyor... Hayırlısı bakalımİnşallah 5 güne 2-3 tane sağlıklı embriyo gelsin ve ikisi sizin evladınız olsun
Hayirli olsun tedaviniz. Saglikli embriyolar olsun; gebelik haberinizi de alalim.
Kibris guncel uygulamalar nasil acaba
5 gün karantina var türkiye den gelenler için... Uçağa binmeden pcr yaptırdık... Havaalanında tekrar pcr yaptırdık... Transferden bir gün önce odaya gelip pcr yapacaklar... Aşısız olduğumuz için... Odaya gelen yemekler eh işte bol bol pilav... Valla burada balkondan gördüğümüz hiç hayat yok gibi... Covidden çok korkuyolarHayirli olsun tedaviniz. Saglikli embriyolar olsun; gebelik haberinizi de alalim.
Kibris guncel uygulamalar nasil acaba?
Teşekkürler inşallah hep beraber iyi haberler alalımSayı iyi canım inşallah altısında AA kalitedir hiçbir araya gitmez
Çok geçmiş olsun kuzumİnşallah teşekkür ederim... Sizinde en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız... Bana tek embriyo transferi olacak... Geçmiş kötü hikayelerimden dolayı... Ama iki olmasını isterdim... Biri tutar biri tutmaz belki diye... Ya ikiside tutarsa aynı şeyler başıma gelir diye doktor tek diyor... Hayırlısı bakalım
Tek embriyo olduğu için bence yeterliProgestan fitil 2.2.2 şeklinde toplam 6 tane yapıyorum... Prolutex iğne günde 1...yeterlimi bu progestan desteği
Tedaviniz hayırlı olsunGünaydın kizlar.Inanin cok yazmasam da hep dualarimdasiniz.Bu arada benim tedavim baslayacak sanirim. doktor endometri ince diye estfem verdi gunde 3 defa haftaya pazartesi tekrar olcum vericem.Fresh yumurta istedim ve 5.gun embriosu.Sizlerden ogrendigim kadarıyla bu sekilde.Batumda doktor malum pek iilaclarla ilgili degil biliyorsunuz.Sizce tedavi başlangıç asamasinda baska kullanmam gereken bir seyler var mi vitamin vs takviye gibi.Bu arada esime de takviye basladik keci boynuzu pekmezi vs.Onun sonuclari da normal degerler arasi veya ustu olanlar var bi dr goturdu devlet hast. iyi demis ama tam emin olamadim malesef.Benim de rahim filmi sonucum rahim alt kisminda kucuk bir yapisiklik varmis ama doktor buyuk bir sikinti degil dedi.Biraz stres ve heyecan var bende bilmiyorum nasil olacak.Gozden kacirdigim ilave kullanmam gereken birsey var mi ne dersiniz?
Sanırım eczacıydınız... Estrofem ve progestan kan şekerini yükseltir mi... Doktora sordum... Biraz dedi... Diyabetli olduğum için odada kapalıyız stres var yeme düzenim değişti... Ondan mı oldu acabaTek embriyo olduğu için bence yeterli
Allah razi olsun canim.Tedaviniz hayırlı olsun
Folik asit ve koraspirinide ekleyin bence
Sağol kuzum..Folik asitli b12 birlikte var onuda ekle
Gece melatonin yatmadan iç
Yeter bunlar
İnşallah tedavin başarılı olur ve evladını kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?