öyle ise sevindim herhalde bir sorun yok o zaman

Aaa dogruyaaaaa bunu soyleyeyim ona.cok tesekkur ederim bekliycez artik canim babamin iyilesmesini uzun surec olacak ama inan boylesi daha hayirliymis
canım çok geçmiş olsun en doğru zaman senin için kafanın rahat olduğu zamandır. bunda da vardır bir hayır . geç olsun güç olmasın kuzum. allahım babacığınada acil şifalar versin

Tüm kalbimle Allahtan şifa istiyorum hastanıza
Sizlerede sabır diliyorum
Allah hastanızada sizede güç versin

arkadaşlar birşey soracağım;kieve ilk görüşme için illaki çift olarak mı gitmemizi istiyorlar?yani sonuçları alıp ben gitsem olurmu ki??eşimin izin sıkıntısı oluyor da.

arkadaşlar birşey soracağım;kieve ilk görüşme için illaki çift olarak mı gitmemizi istiyorlar?yani sonuçları alıp ben gitsem olurmu ki??eşimin izin sıkıntısı oluyor da.
Tabii ki olur
Eşinizin kan grubu ve spermogram yeter
Ama genel bulaşıcı hastalıklarıda istiyorlar(hepatitler,aids ve s.)
Ama onuda artık tedaviye gelirkende olur

Benim 3 sene önce ve 4 sene önce çekilmiş 2 adet Hsg Filmim var. Hsg sonucunda bir sorun çıkmamıştı. Kiev için yeniden Hsg çektirmeli miyim ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim

Cok gecmisler olsun Eftalioscum, tez zamanda sifa diliyorum aileneAllah yardimciniz olacaktir.

Benim 3 sene önce ve 4 sene önce çekilmiş 2 adet Hsg Filmim var. Hsg sonucunda bir sorun çıkmamıştı. Kiev için yeniden Hsg çektirmeli miyim ? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim
Sizdemi kieve
İlk görüşmemi?
Hangi tarihte gidiceksiniz?
Bu 3 sene içinde kürtaj,rahim içi mdahale yapılmadıysa sorun yok bence
Yinede elinizde sonuçları götürün doktor sizi müayine edip ilave bir şey lazım olursa söyler

Ayyy siz nik isminizi değiştiniz
İnşallah uğurlu gelsin size

sonbaharda ön görüşme inşallah.. maalesef 3 sene için de düşük yaşadım.

Yumurta donasyonu ise eşinin yeni spermiyogramı ve karyotipi varsa sorun olacağını sanmıyorum.gittiğinde eşinin sağlık durumunu anlatırsın tahlilleri gösterir varsa kronik hastalıklarını söylersin bence sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…