• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun 🙏🏻
Kafanın rahat olmasından önemli değil hiç bişey. Bence çok doğru bir karar vermişsin. Umarım önemli bişeyleri yoktur. Hem kendi sağlık durumunda iyice toparlar bu süreçte, bomba gibi gider bebişleri alır gelirsin. Sadece neden embriyo olarak dondurmadın onu merak ettim. Eşinin örneği yok mu ellerinde bir önceki tedaviden?
Cok tesekkur ederim canim aslinda sansliyim kafam birazdaha rahat yumurtalar dondurulacak. Birde avantaj su ben unutmustum bile daha once ilk tedavimde 2 kere sperm verilmisti birini dondurmustuk ne olur olmaz diye doktor hatirlatti. Carsamba esim sabah gidip gelicek murat bey gelmesine gerek yok dedi buyuk ihtimalle eskisini kullanacaklar. Kafam iyice rahatlasin o zaman gidicem canim

Sen ilk görüşmeye gittinmi kieve
Hayır gitmedim eşim gitmeyi istemiyor ama ben gitmeyi düşünüyorum açıkçası tek başıma gider gelirim okullar açılmadan gitmem gerek ama eşiminde muayene olması gerekiyor mu on görüşmeye gitmek için ya da benim adetli olmam mi lazım bide ben düşükten sonra adet düzenleyici falan kullanmadım adet olamamaktan korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum🙏🙏 Umarım, senin için en uygun zamanda evlatlarına kavuşursun🙏🙏🥰 Bir tavsiye; donörün yumurtalarının embriyo oluşturulduktan sonra dondurulması daha uygun olur, bunu Dr ile bi konuş istersen ☺️
Aaa dogruyaaaaa bunu soyleyeyim ona.cok tesekkur ederim bekliycez artik canim babamin iyilesmesini uzun surec olacak ama inan boylesi daha hayirliymis

Teşekkür ederim çalışıyorum Öğretmenim ancak yıllık izine denk getiriyorum.
Ya ben de öğretmenim ama idarecilik yapıyorum. Yarın okula gideceğim mesela 😔
Bu gidişle okullar açılır mı açılmaz mı? Gerçi saçma sapan kararlar da alabilirler, sırf açmış olmak için.
Ertelemesen iyiydi ama sen bilirsin tabi.

Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir😔
Yok kuzum Allah korusun
Bir bu durumu doktorunla görüş
Ben strese bağlıyorum
Çünkü progineksi kaç gündür vuruyorsun

Fitili koyduktan sonra yatmak gerekiyor mu? Günde 3 kere 2 şer adet fitil var ilaçlarımın arasında, 3 kere jel var 2 kere iğne var tabletleri saymıyorum bile tüm bunları saatini kaçırmadan ve çalışırken yapmam zor görünüyor 🤦🏻‍♀️
Imayranın doktoru iğneğe üstünlük veriyor
İstersin doktorunla konuş iğnenin dozunu artır fitili iptal et

Sensin kuzum 😁😘
Çarşamba günü inşallah Zazam. Bir yanım kırık ama hala, sürecin devamı da seninle olsun isterdim. Yalnız senin güçlü duruşun çok moral oldu bize, harikasın. Üzülmeyelim diye bizi yine sen teselli ettin, yüce gönüllü kadın.
Umutların hiç bitmesin. Çok istiyorum çok senin de güzel haberler paylaşmanı ki paylaşacaksın. İnanıyorum buna.
🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏
Haydi çarşamba atsın kalp pıtpıt pıt
Dünyanın en güzel kalp atışı
Rabbim her kese yaşatsın🤲❤️💋

Cok tesekkur ederim canim aslinda sansliyim kafam birazdaha rahat yumurtalar dondurulacak. Birde avantaj su ben unutmustum bile daha once ilk tedavimde 2 kere sperm verilmisti birini dondurmustuk ne olur olmaz diye doktor hatirlatti. Carsamba esim sabah gidip gelicek murat bey gelmesine gerek yok dedi buyuk ihtimalle eskisini kullanacaklar. Kafam iyice rahatlasin o zaman gidicem canim
Ohhh çok şükür yani embriyo yapılıcak ve 5 güne gelenler dondurulucak🤲❤️

Hayır gitmedim eşim gitmeyi istemiyor ama ben gitmeyi düşünüyorum açıkçası tek başıma gider gelirim okullar açılmadan gitmem gerek ama eşiminde muayene olması gerekiyor mu on görüşmeye gitmek için ya da benim adetli olmam mi lazım bide ben düşükten sonra adet düzenleyici falan kullanmadım adet olamamaktan korkuyorum
Eşinin spermogramı varsa elinde onu götür
Adetli gitme
Adet sonrası git hiç değilse rahim zarın gözüksün
Tedavini doktorun yazıcak
Kieve bir tek bilet alıcaksın
Gerisi yemen içmen araba onlar hall ediyor
Bence git rahmini görüp tedavini planlasınlar

Elinde eski raporlarınıda al
Hsg beya histeroskopi falan

Elinde eski raporlarınıda al
Hsg beya histeroskopi falan

Eşinin spermogramı varsa elinde onu götür
Adetli gitme
Adet sonrası git hiç değilse rahim zarın gözüksün
Tedavini doktorun yazıcak
Kieve bir tek bilet alıcaksın
Gerisi yemen içmen araba onlar hall ediyor
Bence git rahmini görüp tedavini planlasınlar
2 yıl önce spermogramı çekilmişti bana da gitmek daha mantıklı geliyor çoğu hastanedeki cihazlar çok eski oluyor bana çok doğru sonuç vermiyor gibi geliyor

Ohhh çok şükür yani embriyo yapılıcak ve 5 güne gelenler dondurulucak🤲❤️
Aynen oyle canim cok şükür bu konuda icim rahat istedigim zaman bir gun gidip gelecegim vardir bundada hayir doktor ilaci kes demisti kestim sabaha adetim geldi dun kestim sabaha adet oldum herseyfde hayir vardir .hastanedende guzel haber almistim sabah fakat birazonce yine kotulesti durumu zor bir durum ama ayakta kalmak zorundayim.

Benim alerjim varmış heralde proluteks e ,yan etki olarak nadir görülenlerde yazıyor. Eşim sımdi progestan kalçadan olan iğneden bulmaya gitti .çünkü ben ilk progestan dex 25 mg ile başlamıştım, iki gündür proluteks e başlamıştım baş ağrısı ve mide bulantısı başladı o iğneye başlayınca . Resmen geçici hafıza kaybı yaşadım gece ne olduğunu bile hatirlamiyorum.
Çok geçmiş olsun dikkat edin

Larin çok geçmiş olsun
Kuzum neden bu kadar ara veriyorsun
Seneye ne olur ne olmaz
Her yer pandemi
Bir siklüs adet gör hazır rahimde haıtken dene
Teşekkür ederim dersler Online olursa düşüneceğim ama olmazsa ya sömestr yada yaz olur artık. Özel sektörde çalıştığım için izin konusu sıkıntı oluyor. Tedavim konusunda çok destekçiler şimdi kurumu sıkıntıya sokmak istemiyorum. Bakalım artık hafta içi Murat bey ile görüşeceğim.

Ya ben de öğretmenim ama idarecilik yapıyorum. Yarın okula gideceğim mesela 😔
Bu gidişle okullar açılır mı açılmaz mı? Gerçi saçma sapan kararlar da alabilirler, sırf açmış olmak için.
Ertelemesen iyiydi ama sen bilirsin tabi.
Devlet mi özel mi?

Aynen oyle canim cok şükür bu konuda icim rahat istedigim zaman bir gun gidip gelecegim vardir bundada hayir doktor ilaci kes demisti kestim sabaha adetim geldi dun kestim sabaha adet oldum herseyfde hayir vardir .hastanedende guzel haber almistim sabah fakat birazonce yine kotulesti durumu zor bir durum ama ayakta kalmak zorundayim.
Canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum 🙏🏻

Back
X