Canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin

Allah ailene şifa versin kuzum çok doğru karar verdin.bir tek yumurtaları değil embriyo oluşturun dondurun
Eftalios eşini gönder donörün yumurtasıyla örnek versin embriyo edib dondursunlar

Larin çok geçmiş olsun
Kuzum neden bu kadar ara veriyorsun
Seneye ne olur ne olmaz
Her yer pandemi
Bir siklüs adet gör hazır rahimde haıtken dene

Zazacım bende andreyle iletişime geçtim bana Ekim gibi tedaviye başlanabilir ancak dedi senin erken mi olacak yakın tarihler mi olur bende temmuzun 4 de adet olmuştum
Ben donörlerimi bile seçtim ama ne yazıki bu kapanmadan dolayı donörleri ancak austosun 9 dan sonra arıyacaklar
Şimdi yarından yasmine başlıyacam en az 2 siklüs her halde ben bekliyecem
Çünkü bende embriyolara ngs yapılacak
Onunda bekleme süresi var

Zazacım bende andreyle iletişime geçtim bana Ekim gibi tedaviye başlanabilir ancak dedi senin erken mi olacak yakın tarihler mi olur bende temmuzun 4 de adet olmuştum
Sen ilk görüşmeye gittinmi kieve

Asya iğneden kaç dakika sonra oldun
Tansiyonun düşmüş kuzum

Biliyorum üzülme desek de üzüleceksin ama yine de üzülme canım. Her işte vardır bir hayır. Allah yaşatmasin bir daha böyle bir hayal kırıklığı.
Neden seneye bıraktığını merak ettim?

Biliyorum üzülme desek de üzüleceksin ama yine de üzülme canım. Her işte vardır bir hayır. Allah yaşatmasin bir daha böyle bir hayal kırıklığı.
Nes kuzum senin bebeğin kalbini ne zaman duyucaz
İnşallah senin güzel haberinde bana büyük umut olucak

Teşekkür ederim çalışıyorum Öğretmenim ancak yıllık izine denk getiriyorum.

İğne daha rahat
Fitil sürekli akıyor ve hiç jijyenik değil
Fitili koyduktan sonra yatmak gerekiyor mu? Günde 3 kere 2 şer adet fitil var ilaçlarımın arasında, 3 kere jel var 2 kere iğne var tabletleri saymıyorum bile tüm bunları saatini kaçırmadan ve çalışırken yapmam zor görünüyor

Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir
Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların bir etkisi olabilir mi? Önce isterseniz ilaçların prespek.
Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir
Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların yan etkisi olabilir. Önce prospektüsleri bir okuyun gösterdiğiniz belirtiler varsa paylaşın
Geçmiş olsun

Nes kuzum senin bebeğin kalbini ne zaman duyucaz
İnşallah senin güzel haberinde bana büyük umut olucak
Sensin kuzum
Çarşamba günü inşallah Zazam. Bir yanım kırık ama hala, sürecin devamı da seninle olsun isterdim. Yalnız senin güçlü duruşun çok moral oldu bize, harikasın. Üzülmeyelim diye bizi yine sen teselli ettin, yüce gönüllü kadın.
Umutların hiç bitmesin. Çok istiyorum çok senin de güzel haberler paylaşmanı ki paylaşacaksın. İnanıyorum buna.

Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Umarım, senin için en uygun zamanda evlatlarına kavuşursun Bir tavsiye; donörün yumurtalarının embriyo oluşturulduktan sonra dondurulması daha uygun olur, bunu Dr ile bi konuş istersen

Benim alerjim varmış heralde proluteks e ,yan etki olarak nadir görülenlerde yazıyor. Eşim sımdi progestan kalçadan olan iğneden bulmaya gitti .çünkü ben ilk progestan dex 25 mg ile başlamıştım, iki gündür proluteks e başlamıştım baş ağrısı ve mide bulantısı başladı o iğneye başlayınca . Resmen geçici hafıza kaybı yaşadım gece ne olduğunu bile hatirlamiyorum.

Gecmiş olsun cnm inşallah kötü birşey yoktur. Rabbım acil şifalar versın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…