Ben ilk tedavide adamin basini yemistim bin pisman olmustu benle gittigine vidi vidi yedim bitirdim adami bu hayatta bir kahrimizi aileler cekiyor kocalar anlamiyor dunyanin ilaciydi ignesiydi anlamiyorlar karsindakinin psikolojisini azcik allttan aliversinler neerddee illa bese bes cevap verecekler
Canım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versinBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Allah ailene şifa versin kuzum çok doğru karar verdin.bir tek yumurtaları değil embriyo oluşturun dondurunBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
İğne daha rahatFitilin zorluğu ne? Benim de vajinal fitik ve jel var tedavimde.. merak ettim, çalışmaya engel bir durum oluyor mu?
Tabii isterimİstermisin denk gelelim
Kuzum bende fitil koyunca oda akınca her halde kan diye kaçıyorum tuvaleteBen fitil koymayınca düşcek diye korkuyorum psikolojik mi
Larin çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bugün 2. Testimi yaptırdım ama sonuç düşük çıktı ilaçları kestim artık. Dondurulmuş embriyomlarım var seneye yazın artık onları kullanacağım. Sizlere bu konuda bir şey danışmak istiyorum. Kıbrıs’ta dondurulmuş embriyo ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arada test sonuçları pozitif olan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum umarım güzel sonuçlarınız çok daha güzel haberlerle taçlanırYeni transfer yapan arkadaşlara da bol şans diliyorum iyi geceler
Ben donörlerimi bile seçtim ama ne yazıki bu kapanmadan dolayı donörleri ancak austosun 9 dan sonra arıyacaklarZazacım bende andreyle iletişime geçtim bana Ekim gibi tedaviye başlanabilir ancak dedi senin erken mi olacak yakın tarihler mi olur bende temmuzun 4 de adet olmuştum
Sen ilk görüşmeye gittinmi kieveZazacım bende andreyle iletişime geçtim bana Ekim gibi tedaviye başlanabilir ancak dedi senin erken mi olacak yakın tarihler mi olur bende temmuzun 4 de adet olmuştum
Asya iğneden kaç dakika sonra oldunKızlar size acil bisey sorucam ,ben bugün gece 12 de proluteks iğne mı yaparken baş dönmesi ve mide bulantısı girdi ve igneyi cikarinca bayılıp düşmüşüm(düştugumden emin değilim ama eşyalar heryere savrulmuş)kendime geldiğimde de agliyodum ,ne olduğunu hatırlamıyorum bilinç kaybı mı yaşadım bilmiyorum kafamı çarpmışım heralde kafamda acıyor, bu yoğun hormon almamız böyle biseye neden olur mu sizce çok korktum,ne yasadigimida anlayamadim .var mı hiç böyle baygınlık gibi değişik bir durum yasayan
Biliyorum üzülme desek de üzüleceksin ama yine de üzülme canım. Her işte vardır bir hayır. Allah yaşatmasin bir daha böyle bir hayal kırıklığı.merhaba arkadaşlar bugün 2. Testimi yaptırdım ama sonuç düşük çıktı ilaçları kestim artık. Dondurulmuş embriyomlarım var seneye yazın artık onları kullanacağım. Sizlere bu konuda bir şey danışmak istiyorum. Kıbrıs’ta dondurulmuş embriyo ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arada test sonuçları pozitif olan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum umarım güzel sonuçlarınız çok daha güzel haberlerle taçlanırYeni transfer yapan arkadaşlara da bol şans diliyorum iyi geceler
Nes kuzum senin bebeğin kalbini ne zaman duyucazBiliyorum üzülme desek de üzüleceksin ama yine de üzülme canım. Her işte vardır bir hayır. Allah yaşatmasin bir daha böyle bir hayal kırıklığı.
Neden seneye bıraktığını merak ettim?
Teşekkür ederim çalışıyorum Öğretmenim ancak yıllık izine denk getiriyorum.Biliyorum üzülme desek de üzüleceksin ama yine de üzülme canım. Her işte vardır bir hayır. Allah yaşatmasin bir daha böyle bir hayal kırıklığı.
Neden seneye bıraktığını merak ettim?
Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdirAsya iğneden kaç dakika sonra oldun
Tansiyonun düşmüş kuzum
Fitili koyduktan sonra yatmak gerekiyor mu? Günde 3 kere 2 şer adet fitil var ilaçlarımın arasında, 3 kere jel var 2 kere iğne var tabletleri saymıyorum bile tüm bunları saatini kaçırmadan ve çalışırken yapmam zor görünüyorİğne daha rahat
Fitil sürekli akıyor ve hiç jijyenik değil
Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların bir etkisi olabilir mi? Önce isterseniz ilaçların prespek.Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir
Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların yan etkisi olabilir. Önce prospektüsleri bir okuyun gösterdiğiniz belirtiler varsa paylaşınIgneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir
Cok saol canim benim amiinnnCanım geçmiş olsun ,Rabbim acil şifalar versin
Sensin kuzumNes kuzum senin bebeğin kalbini ne zaman duyucaz
İnşallah senin güzel haberinde bana büyük umut olucak
Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Benim alerjim varmış heralde proluteks e ,yan etki olarak nadir görülenlerde yazıyor. Eşim sımdi progestan kalçadan olan iğneden bulmaya gitti .çünkü ben ilk progestan dex 25 mg ile başlamıştım, iki gündür proluteks e başlamıştım baş ağrısı ve mide bulantısı başladı o iğneye başlayınca . Resmen geçici hafıza kaybı yaşadım gece ne olduğunu bile hatirlamiyorum.Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların bir etkisi olabilir mi? Önce isterseniz ilaçların prespek.
Hastane ile iletişime geçin isterseniz ilaçların yan etkisi olabilir. Önce prospektüsleri bir okuyun gösterdiğiniz belirtiler varsa paylaşın
Geçmiş olsun
Gecmiş olsun cnm inşallah kötü birşey yoktur. Rabbım acil şifalar versın ınsallahhBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?