- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
İnşallah fsh düşücekKızlar merhaba su fsh la başı bela da olanımilaç verdi yarın test vericem bakalım ne çıkacak bu ay da yüksek çıkarsa direk hazır embriyo yapıcam onda da 2 embriyo kesin konuluyormuş sizce iki tane mi koyayım bi tane mi
Hiç bir sıkıntı yok ,vermidon,minoset,parol hepsinin içeriği paracetamolKızlar size bisey daha sorucam benim acayip baş ağrısı devam ediyordu gecebir gün önceden bayılmıştım ya zaten gecesine vermidon icmistim agrım çok olduğu için. Doktora da sabah sormuştum parol veya minoset önerdi .sizce vermidonun olumsuz bir etkisi var mıdır transferden sonra
Kötüyü çağırma lütfenİns bu fsh rahim kalınlığı falan etkilemez bide allah korusun o çıkarsa hiç anne olamam
Canım bende 1 Ağustos ilaca başlıyacam 17 Ağustos transfer tarihi 19 dönüş dedi senin dönüş ne zamansenBende bugün olacakmışım gibi his var Andreyden cevap geldi adet olunca hevr ver dedi ve ilaçlara da 1/08 de başlıyormuşum transfer tarihlerimde 17 ve 19 ağustosmuş Heyecan yaptımm Senin transfer tarihin belli oldu mu canımm
Fsh yüksekliği donasyonda onemli degil diye biliyorum rahim inceliği icinde ilac kullaniliyoİns bu fsh rahim kalınlığı falan etkilemez bide allah korusun o çıkarsa hiç anne olamam
Ay çok güzel olur inşallah ben sizden sonra adet oldum aslında o yüzden anlamadım bu işihayırlı olsun zirkacım saglıkla git bebeşlerini al gel. herşey su gibi aksın yerini bulsun. bakalım bizim tarihler de belli olsun hayırlısıyla belki denk geliriz durubalım sen ben ohhh mis
Arkadaşlar daha iyi bilirlerFsh yüksekliği donasyonda onemli degil diye biliyorum rahim inceliği icinde ilac kullaniliyo
eşekkür ederim bir günde olsa karşılaşacağız inşallahHayırlı uğurlu olsun canımmmSağlıkla bebeklerini alır gelirsinn inşşş
nşallah herşey su gibi akar giderdurubalım seninle herşeyimiz şimdilik aynı gidiyor ben de daha adet olmadım. bakalım ne zaman olacağız tarihlerimiz nasıl olacak .hayırlısıyla bekliyorum
Evet bende öyle düşündüm bişeyler verirler heralde rahim filmim temiz ama bilmiyorumArkadaşlar daha iyi bilirler
Tabiki 2 hayatım şansını artır ben sağlam çıkarsa dört tane isticemKızlar merhaba su fsh la başı bela da olanımilaç verdi yarın test vericem bakalım ne çıkacak bu ay da yüksek çıkarsa direk hazır embriyo yapıcam onda da 2 embriyo kesin konuluyormuş sizce iki tane mi koyayım bi tane mi
Canım stres yapma zaten hazırlık süresince ilaçla her türlü destekleme yapıp Rahmi hazırlayacaklar stres yaparsan dengeni bozarsınGerçi rahimi hazırlamak için ilaç vericek ama
Bakalım o zamana kadar ulaşırsam 2 tane seçerim hayat her zaman karşıma kötü şeyler çıkardı eşimde sıkıntı var derken ben de çıktım şimdi bilmiyorumTabiki 2 hayatım şansını artır ben sağlam çıkarsa dört tane isticem
Canım İnan bende artık denge falan kalmadı her hastaneye gidince bir sorun çıkar mı ya bi kere de elimdeki kağıtta güzel bişeyler yazsın yoruldum çünkü artıkCanım stres yapma zaten hazırlık süresince ilaçla her türlü destekleme yapıp Rahmi hazırlayacaklar stres yaparsan dengeni bozarsın
Fsh si yuksek olupta dogal ikiz hamile kalani biliyorum ben Allahın takdiri işteBakalım o zamana kadar ulaşırsam 2 tane seçerim hayat her zaman karşıma kötü şeyler çıkardı eşimde sıkıntı var derken ben de çıktım şimdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?