Cok tesekkur ederim canim aslinda sansliyim kafam birazdaha rahat yumurtalar dondurulacak. Birde avantaj su ben unutmustum bile daha once ilk tedavimde 2 kere sperm verilmisti birini dondurmustuk ne olur olmaz diye doktor hatirlatti. Carsamba esim sabah gidip gelicek murat bey gelmesine gerek yok dedi buyuk ihtimalle eskisini kullanacaklar. Kafam iyice rahatlasin o zaman gidicem canim

Sen ilk görüşmeye gittinmi kieve
Hayır gitmedim eşim gitmeyi istemiyor ama ben gitmeyi düşünüyorum açıkçası tek başıma gider gelirim okullar açılmadan gitmem gerek ama eşiminde muayene olması gerekiyor mu on görüşmeye gitmek için ya da benim adetli olmam mi lazım bide ben düşükten sonra adet düzenleyici falan kullanmadım adet olamamaktan korkuyorum

Aaa dogruyaaaaa bunu soyleyeyim ona.cok tesekkur ederim bekliycez artik canim babamin iyilesmesini uzun surec olacak ama inan boylesi daha hayirliymis

Teşekkür ederim çalışıyorum Öğretmenim ancak yıllık izine denk getiriyorum.
Ya ben de öğretmenim ama idarecilik yapıyorum. Yarın okula gideceğim mesela
Bu gidişle okullar açılır mı açılmaz mı? Gerçi saçma sapan kararlar da alabilirler, sırf açmış olmak için.
Ertelemesen iyiydi ama sen bilirsin tabi.

Igneyi çıkarttığımi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum kafam şişmiş geri nasil kalktigimi bile hatırlamıyorum, umarım kötü bi şekilde düşüp bebeklerin tutunmalarini engellememisimdir
Yok kuzum Allah korusun
Bir bu durumu doktorunla görüş
Ben strese bağlıyorum
Çünkü progineksi kaç gündür vuruyorsun

Imayranın doktoru iğneğe üstünlük veriyor
İstersin doktorunla konuş iğnenin dozunu artır fitili iptal et

Haydi çarşamba atsın kalp pıtpıt pıt
Dünyanın en güzel kalp atışı
Rabbim her kese yaşatsın

Ohhh çok şükür yani embriyo yapılıcak ve 5 güne gelenler dondurulucak

Eşinin spermogramı varsa elinde onu götür
Adetli gitme
Adet sonrası git hiç değilse rahim zarın gözüksün
Tedavini doktorun yazıcak
Kieve bir tek bilet alıcaksın
Gerisi yemen içmen araba onlar hall ediyor
Bence git rahmini görüp tedavini planlasınlar

Elinde eski raporlarınıda al
Hsg beya histeroskopi falan

Elinde eski raporlarınıda al
Hsg beya histeroskopi falan

2 yıl önce spermogramı çekilmişti bana da gitmek daha mantıklı geliyor çoğu hastanedeki cihazlar çok eski oluyor bana çok doğru sonuç vermiyor gibi geliyor

Ohhh çok şükür yani embriyo yapılıcak ve 5 güne gelenler dondurulucak
Aynen oyle canim cok şükür bu konuda icim rahat istedigim zaman bir gun gidip gelecegim vardir bundada hayir doktor ilaci kes demisti kestim sabaha adetim geldi dun kestim sabaha adet oldum herseyfde hayir vardir .hastanedende guzel haber almistim sabah fakat birazonce yine kotulesti durumu zor bir durum ama ayakta kalmak zorundayim.

Çok geçmiş olsun dikkat edin

Larin çok geçmiş olsun
Kuzum neden bu kadar ara veriyorsun
Seneye ne olur ne olmaz
Her yer pandemi
Bir siklüs adet gör hazır rahimde haıtken dene
Teşekkür ederim dersler Online olursa düşüneceğim ama olmazsa ya sömestr yada yaz olur artık. Özel sektörde çalıştığım için izin konusu sıkıntı oluyor. Tedavim konusunda çok destekçiler şimdi kurumu sıkıntıya sokmak istemiyorum. Bakalım artık hafta içi Murat bey ile görüşeceğim.

Devlet mi özel mi?

Canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…