• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Zirka yolun şans dolu olsun kuzum
Bebişle dön inşallah
🤲💋❤️

Noname35 Noname35 bugün doğumu vardı.inşllah sağlıkla kucağına alır bebişin.
Duruball Duruball canım seninde yarın ultrason randevun vardı bakalım nasıl gelecek ben şimdiden rast gideceğine inanıyorum sonucu yaz bize
B BeyzaNur- canım senin tarihi Eylül diye değiştirecem.işten bir türlü fırsat olmadı dün akşam geldim eve yine temizlik toparlanma cumartesi sabah geri dönüş.ve ben hala uçak eziyeti çekiyorum inş cumartesi son gidişim 31’i son dönüşüm olacak iş için.

Duruball Duruball canım seninde yarın ultrason randevun vardı bakalım nasıl gelecek ben şimdiden rast gideceğine inanıyorum sonucu yaz bize
B BeyzaNur- canım senin tarihi Eylül diye değiştirecem.işten bir türlü fırsat olmadı dün akşam geldim eve yine temizlik toparlanma cumartesi sabah geri dönüş.ve ben hala uçak eziyeti çekiyorum inş cumartesi son gidişim 31’i son dönüşüm olacak iş için.
Ayyy noname35 bugündü doğumu
İnşallah bebeğine sağ salim kavuşmuş
Allah ona kolaylık versin🤲❤️💋

Kızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Hayırlı müjdeli haberlerle dön inşaallah🙏🙏 yolun açık olsun, Zirkaacım🤗🥰

Güzel haberlerle gel inşallah 🧿🙏

Hayirli haberle dön insallah😍😍Yolun acik olsun canim ❤️❤️

Kızlar Ankaradayim şuan gelmişken iyi bir endokrin doktoruna gideyim dedim özel doktorlar fiyatları uçurmuş 700 TL Şehir hastanesinden randevu alamıyorum özel muayeneli hasta alıyorlar mı burda yaşayan arkadaşların bilgisi var mı

Canımmm benim geçen cuma ydı ultrason günüm temiz çıktı çok şükür aynı gün iğnemi de oldum adet olunca haber ver dediler 🙏🙏

Canımmm benim geçen cuma ydı ultrason günüm temiz çıktı çok şükür aynı gün iğnemi de oldum adet olunca haber ver dediler 🙏🙏
Aaa ilk sayfadaki listemizde yazınca sorayım dedim demekki listede değişiklikler gerekiyor herkes kontrol etsin düzeltme bar ise yapalım o zaman 😘😘

hayırlı olsun zirkacım saglıkla git bebeşlerini al gel. herşey su gibi aksın yerini bulsun. bakalım bizim tarihler de belli olsun hayırlısıyla belki denk geliriz durubalım sen ben ohhh mis

durubalım seninle herşeyimiz şimdilik aynı gidiyor ben de daha adet olmadım. bakalım ne zaman olacağız tarihlerimiz nasıl olacak .hayırlısıyla bekliyorum

durubalım seninle herşeyimiz şimdilik aynı gidiyor ben de daha adet olmadım. bakalım ne zaman olacağız tarihlerimiz nasıl olacak .hayırlısıyla bekliyorum
🙏🙏🙏Bende bugün olacakmışım gibi his var 🙏Andreyden cevap geldi adet olunca hevr ver dedi ve ilaçlara da 1/08 de başlıyormuşum transfer tarihlerimde 17 ve 19 ağustosmuş🙏🙏🥰🥰🥰Heyecan yaptımm 🙏🙏🥰🥰Senin transfer tarihin belli oldu mu canımm

Kızlar merhaba su fsh la başı bela da olanım 😀 ilaç verdi yarın test vericem bakalım ne çıkacak bu ay da yüksek çıkarsa direk hazır embriyo yapıcam onda da 2 embriyo kesin konuluyormuş sizce iki tane mi koyayım bi tane mi

Hayırlı uğurlu olsun canımmm🙏🙏❤️❤️Sağlıkla bebeklerini alır gelirsinn inşşş 🙏🙏🥰🥰

Back