- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
I
Ideal anne
canım ben giderken adetin 15 günü gibi gelin demişlerdi o yüzden o tarihe göre bilet almıştık giderken bunu göz önünde bulundurursan rahim muayenen daha doğru sonuç verir.Adetliyken gitme hayatım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zirka yolun şans dolu olsun kuzumKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Amin bacım inşallah.Seninde güzel haberlerini alalım yemin ederim ben hamile kalmışım gibi sevinecemZirka yolun şans dolu olsun kuzum
Bebişle dön inşallah
![]()
Ayyy noname35 bugündü doğumuNoname35 bugün doğumu vardı.inşllah sağlıkla kucağına alır bebişin.
Duruball canım seninde yarın ultrason randevun vardı bakalım nasıl gelecek ben şimdiden rast gideceğine inanıyorum sonucu yaz bize
B BeyzaNur- canım senin tarihi Eylül diye değiştirecem.işten bir türlü fırsat olmadı dün akşam geldim eve yine temizlik toparlanma cumartesi sabah geri dönüş.ve ben hala uçak eziyeti çekiyorum inş cumartesi son gidişim 31’i son dönüşüm olacak iş için.
Hayırlı müjdeli haberlerle dön inşaallahKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Hayirli haberle dön insallahKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı müjdeli haberlerle dön inşaallahyolun açık olsun, Zirkaacım
![]()
Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı ile hepimiz güzel haberler alırızHayirli haberle dön insallahYolun acik olsun canim
![]()
Canımmm benim geçen cuma ydı ultrason günüm temiz çıktı çok şükür aynı gün iğnemi de oldum adet olunca haber ver dedilerNoname35 bugün doğumu vardı.inşllah sağlıkla kucağına alır bebişin.
Duruball canım seninde yarın ultrason randevun vardı bakalım nasıl gelecek ben şimdiden rast gideceğine inanıyorum sonucu yaz bize
B BeyzaNur- canım senin tarihi Eylül diye değiştirecem.işten bir türlü fırsat olmadı dün akşam geldim eve yine temizlik toparlanma cumartesi sabah geri dönüş.ve ben hala uçak eziyeti çekiyorum inş cumartesi son gidişim 31’i son dönüşüm olacak iş için.
Aaa ilk sayfadaki listemizde yazınca sorayım dedim demekki listede değişiklikler gerekiyor herkes kontrol etsin düzeltme bar ise yapalım o zamanCanımmm benim geçen cuma ydı ultrason günüm temiz çıktı çok şükür aynı gün iğnemi de oldum adet olunca haber ver dediler![]()
hayırlı olsun zirkacım saglıkla git bebeşlerini al gel. herşey su gibi aksın yerini bulsun. bakalım bizim tarihler de belli olsun hayırlısıyla belki denk geliriz durubalım sen ben ohhh misKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz
durubalım seninle herşeyimiz şimdilik aynı gidiyor ben de daha adet olmadım. bakalım ne zaman olacağız tarihlerimiz nasıl olacak .hayırlısıyla bekliyorumCanımmm benim geçen cuma ydı ultrason günüm temiz çıktı çok şükür aynı gün iğnemi de oldum adet olunca haber ver dediler![]()
durubalım seninle herşeyimiz şimdilik aynı gidiyor ben de daha adet olmadım. bakalım ne zaman olacağız tarihlerimiz nasıl olacak .hayırlısıyla bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun canımmmKızlar bende 3 ağustosta ultrasona girecem 20 sine aldım bileti 26-28 transfer diye konuşmuştuk inş bir değişiklik olmaz bu arada bilet fiyatları el yakıyor dönüşü almadım ne olur ne olmaz