Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
İnşallah cnm cumartesi bir mucize olur da güzel bir değer gelir ama olmazsa da daha 3 tane embriyon var onlar sana sımsıkı tutunsunlar inşallah

Evet oranlar kimyasal gebeliği gösteriyor. Dondurulmuş embriyo var
Ben bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Lab. Dan kaynaklanan bir durum mu acaba, bu kimyasal isine pek aklim ermiyor.

Ben bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Embriyo rahim içine girdikten sonra karanlık dünya
Orada ne baş verdiğini bir Allah biliyor

A
bravo valla..ne kadar sürede 45 kg verdiniz. neler yaptınız
Ac kaldim yeminlen glutenli urunleri sekerli gidalari herseyi kestim sadece sebze ve meyve yedim protein agirlikli beslendim birde sabah ogle aksa. Belli saatlerde 1 saatlik zumba ve fitness yaptim canim 45 kilo 5 ayda gitti

Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor

A
Ac kaldim yeminlen glutenli urunleri sekerli gidalari herseyi kestim sadece sebze ve meyve yedim protein agirlikli beslendim birde sabah ogle aksa. Belli saatlerde 1 saatlik zumba ve fitness yaptim canim 45 kilo 5 ayda gitti
süpersiniz.. bravo

süpersiniz.. bravo
Cok tesekkur ederim canim benim❤❤❤❤ inan varya insanlarin manken gibi olmussun sozlerini duydumya bu bayram sisindim yemin ederim gogsum kabardi zaten boy 1.85 bazisi tahta gibi olmussun dedi ama ben bunu bile iltifat kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…