- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
İnşallah cnm cumartesi bir mucize olur da güzel bir değer gelirMerhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
Aradılar şimdi 10 tanesi gelmiş 3.güneBugun de sizin 3. Gun haberi gelecek , hepsi yola devam etsinler insallah
Zazam daha gitmedim , Gidebilirsem pazartesi gidecegim. Andrey daha gorunmez dedi.Kuzum ultrasonda bir şeyhörünmez şimdi
Ben sadesutluye sordum
Çok özürdilerim
Ohh masallah ,yola devamAradılar şimdi 10 tanesi gelmiş 3.güne
Ben bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..Evet oranlar kimyasal gebeliği gösteriyor. Dondurulmuş embriyo var
Dondurulmuslar icin sadece 1.kalite mi diyorlar size hep?Evet oranlar kimyasal gebeliği gösteriyor. Dondurulmuş embriyo var
Embriyo rahim içine girdikten sonra karanlık dünyaBen bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Lab. Dan kaynaklanan bir durum mu acaba, bu kimyasal isine pek aklim ermiyor.
Ac kaldim yeminlen glutenli urunleri sekerli gidalari herseyi kestim sadece sebze ve meyve yedim protein agirlikli beslendim birde sabah ogle aksa. Belli saatlerde 1 saatlik zumba ve fitness yaptim canim 45 kilo 5 ayda gittibravo valla..ne kadar sürede 45 kg verdiniz. neler yaptınız
Aynen katiliyorum canim sanaEmbriyo rahim içine girdikten sonra karanlık dünya
Orada ne baş verdiğini bir Allah biliyor
arada kacirdiklarim oluyor, senin liste superBayrağı sana devredeceğim
Dipsiz kuyuEmbriyo rahim içine girdikten sonra karanlık dünya
Orada ne baş verdiğini bir Allah biliyor
Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyorBen bu kimyasal olayini anlamiyorum. Embriyo sagliksiz oldugu icin mi oluyor, ama genetikten saglikli embriyo da kimyasal gebelik ile sonuclaniyor..
Lab. Dan kaynaklanan bir durum mu acaba, bu kimyasal isine pek aklim ermiyor.
süpersiniz.. bravoA
Ac kaldim yeminlen glutenli urunleri sekerli gidalari herseyi kestim sadece sebze ve meyve yedim protein agirlikli beslendim birde sabah ogle aksa. Belli saatlerde 1 saatlik zumba ve fitness yaptim canim 45 kilo 5 ayda gitti
Cok tesekkur ederim canim benim❤❤❤❤ inan varya insanlarin manken gibi olmussun sozlerini duydumya bu bayram sisindim yemin ederim gogsum kabardi zaten boy 1.85 bazisi tahta gibi olmussun dedi ama ben bunu bile iltifat kabul ettimsüpersiniz.. bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?