Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor
Orası bir bilinmezlik. Herşey sebep olabilir kan pıhtılaşma, trioid vs. herşey.
Arkadaşlar transfer sonrası TSH hormonunuzu kontrol ettirin. Tamam transfer öncesi bakıyorlar ama aldığımız hormon ve bağışıklık baskılayıcı prednol transfer sonrası tsh nızı etkileyebilir. Zaten baştan trioid problemi olan kişiler hali hazırda doktor kontrolü altındadır.Ama tiroid problemi olmayan her zaman normaldir diyenler transfer sonrası mutlaka baktırın.

Keton beslenmeyi ben bir turlu beceremedim. Zaten surdurulebilir diyet hic beceremiyorum.
Sen bebeler icin hazirsin artik..fit mama olacaksin.

Rize ve Artvin bölgesini sel vurmuş, inşallah can kaybı yoktur. orada yaşayanlara Allah yardımcısı olsun. Nes6373 bugün hiç giriş yapmamış inşallah kötü bir durum yoktur
Canım arkadaşım
Aslında giriş yaptım. Sık sık bakıyorum canım. Iyiyim, yaramaz bir durum yok şimdilik. Dinleniyorum sürekli. Takipteyim... ✌

Rize ve Artvin bölgesini sel vurmuş, inşallah can kaybı yoktur. orada yaşayanlara Allah yardımcısı olsun. Nes6373 bugün hiç giriş yapmamış inşallah kötü bir durum yoktur
Ayy Allah koerusun
İnşallah hiç kimseye bir şey olmasın
İçindede benim Nesime
Ay çok tedirgin oldum
Nes lütfen bize bir şey yaz

Isabella canım kardeşim baktım sayfaya girmişim
Ablacım başım kendi problemime karıştı seni unuttum
Sen erkenden test yapıcaktın
İnşallah güzel şeylerle bize dön

Ayyy doğru diyorsunuz
Hayat 24 temmuz kan vericek
İsabelladan haber yok
İnşallah ard arda güzel sonuç alsınlar
Merhaba guzel kadinlar
Normalde test günüm cumartesi ama ben yarin sabah gidip kan vereceğim. İnsallah guzel sonucu buradan da yazacagim sizlere Son 4_5 gundur oyle bi uyku hali icerisindeyim ki anlatamam bayram telasiyla beraberde hic cevap yazamadim takip etmeye calistim sizleri.

Sen okadar sabırsızdın test yapmadan duramazdın
İnşallah pozitivi görmüşün ve rahat rahat kan vermeye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…