- 31 Mart 2019
- 59
- 389
- 23
ileri de pozitif sonucu da göreceksiniz inşallah.. Her yaşadığımızın bir anlamı var.. Hayat böyle.. pes etmeyen ödülünü alacak.Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
Gecmiş olsun canım Rabbım en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallahhMerhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Canim bu sekilde baslayip devam eden gebelikler duymustum , acaba ilaclarina devam mi etsen. En guzel cevabi klinigin verir tabi ki. Hersey gönlüne gore olsun en kisa zamanda.Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Kuzum sen ultrasona gitinmiCanim bu sekilde baslayip devam eden gebelikler duymustum , acaba ilaclarina devam mi etsen. En guzel cevabi klinigin verir tabi ki. Hersey gönlüne gore olsun en kisa zamanda.
Allah yardımcın olsun canım inş en kısa zaman da toparlanıp yeni tedaviye başlarsın herşey gönlünce olsunMerhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
İlaçlara devam ediyorum Cumartesi tekrar test istediler gelişime bakalım demiş doktor. Cumartesi gününkü sonuca göre Dr direk görüşeceğim teşekkür ederimCanim bu sekilde baslayip devam eden gebelikler duymustum , acaba ilaclarina devam mi etsen. En guzel cevabi klinigin verir tabi ki. Hersey gönlüne gore olsun en kisa zamanda.
Kıbrıs gynolifeLarin transferini nerede olmuştu?
Yok gitmedimKuzum sen ultrasona gitinmi
Kaç embriyo acaba
Seni merak ediyorum
Ultrasonla bakılmadı Cumartesi baktırsak mıYok gitmedim
Çok üzüldüm canımMerhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Murat beyle konuşmadık Cumartesi gününü bekliyorum. Sonuç iyice netleşsin arayacağım. Sadece ilaçları kullansın Cumartesi test yapsın demişÇok üzüldüm canımAllah sabır versin. Yine de ilaçlarını bir bırakmasan iki gün sonra tekrar test yapsan durum netleşse?
Murat bey ne diyor ?
Teşekkür ederimL Larin Ada79 canım çok üzgünüm böyle durumları okuduğum zaman yazacak bişey bulamıyorum tek diyebileceğim benimde başıma geldi ve seni çok iyi anlıyorum Allah sana sabır ve dayanma gücü versin inş en kısa sürede yeniden başlar ve olumlu sonucunu alırsın hayatım.
Evet oranlar kimyasal gebeliği gösteriyor. Dondurulmuş embriyo varLarin tutunma olmuş kuzum
Bu kimyasal gebelik
Dondurulmuş embriyon varmı
Belki orda seni meleğin bekliyor
İnşallah geç tutunmuş kuzuİlaçlara devam ediyorum Cumartesi tekrar test istediler gelişime bakalım demiş doktor. Cumartesi gününkü sonuca göre Dr direk görüşeceğim teşekkür ederim
Kuzum ultrasonda bir şeyhörünmez şimdiUltrasonla bakılmadı Cumartesi baktırsak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?