Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
ileri de pozitif sonucu da göreceksiniz inşallah.. Her yaşadığımızın bir anlamı var.. Hayat böyle.. pes etmeyen ödülünü alacak.

Öncelikle insülin direnci ve kolesterol için diyet yaptım değerlerim düzeldi ancak düşükten sonra pek dikat etmedim 6 kilo verdim ama şu an 1 2 kilo geri aldım tabi yine şişmeye başladım diyetisyene gidince bu sefer bunun için destek isticem

Canim bu sekilde baslayip devam eden gebelikler duymustum , acaba ilaclarina devam mi etsen. En guzel cevabi klinigin verir tabi ki. Hersey gönlüne gore olsun en kisa zamanda.

L Larin Ada79 canım çok üzgünüm böyle durumları okuduğum zaman yazacak bişey bulamıyorum tek diyebileceğim benimde başıma geldi ve seni çok iyi anlıyorum Allah sana sabır ve dayanma gücü versin inş en kısa sürede yeniden başlar ve olumlu sonucunu alırsın hayatım.

Allah yardımcın olsun canım inş en kısa zaman da toparlanıp yeni tedaviye başlarsın herşey gönlünce olsun

Canim bu sekilde baslayip devam eden gebelikler duymustum , acaba ilaclarina devam mi etsen. En guzel cevabi klinigin verir tabi ki. Hersey gönlüne gore olsun en kisa zamanda.
İlaçlara devam ediyorum Cumartesi tekrar test istediler gelişime bakalım demiş doktor. Cumartesi gününkü sonuca göre Dr direk görüşeceğim teşekkür ederim

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Yine de ilaçlarını bir bırakmasan iki gün sonra tekrar test yapsan durum netleşse?
Murat bey ne diyor ?

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Yine de ilaçlarını bir bırakmasan iki gün sonra tekrar test yapsan durum netleşse?
Murat bey ne diyor ?
Murat beyle konuşmadık Cumartesi gününü bekliyorum. Sonuç iyice netleşsin arayacağım. Sadece ilaçları kullansın Cumartesi test yapsın demiş

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…