- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Ya tüh bende yarın zoledexsin kardeşini vurulacam Beyza yı bir kıskandırayım diyordumBende son zoladexi yarin vurulcambirakmiyor pesimi ne yapim
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle
Günde 3 olacak o yanlış yazmışım vitamin agrifertil
Baya pahalı bir vitamin eğer faydası olacaksa almağa değerGünde 3 olacak o yanlış yazmışım vitamin agrifertil
Kusuruma bakmayasınn seni merakımdan sordumDurubalım yoldaydım kısa yazdım
Yeni yol çizildi
Benim eşimden oluşan embriyolar genetik testen çıkıcak(ngs) en sağlıklısı transfer edilecek
Birde yeni ilaç ismi söyledi,her halde rahim kasılmasına
Andrey ismini cuma öğrenip söyliyecek
Evet fiyat yüksek, fiyatı yeni yükselmiş. 3 kutu bitirdim gebelik duruma göre 3 ay daha kullanacağımBaya pahalı bir vitamin eğer faydası olacaksa almağa değer
Şifa olsun inşallahEvet fiyat yüksek, fiyatı yeni yükselmiş. 3 kutu bitirdim gebelik duruma göre 3 ay daha kullanacağım
Teşekkür ederimŞifa olsun inşallahbenimde 2 düşüğüm oldu tekrar tedaviye başlamadan vitamin takviyesi alsam mı diye düşünüyorum
Yeni çizilen bu tedavinİlk önce adet kanaması olucak
Sonra doğum kontrol hap
19 günü ultrason
Sonra bakalım ne
İkinci transferimden önce yürüyüş diyet yapıp kilo verdim diyetisyen gözetiminde ama rahme ne iyi gelir bilmiyorum siz neler tüketiyorsunuz bende beslenmeme ekliyeyimTeşekkür ederimdoktorunuza danışarak uygun görürse alabilirsiniz. Doktor bana verirken söyledi. Tedavi öncesi kullan faydasını görürsün dedi. Tabi sadece vitamine bırakmadım işi düzenli yemek yeme program oluşturdum. Rahime iyi gelecek destekleyecek şeyler tükettim. Fast food beslenmeyi bıraktım. 2 ay kampa soktum diyebilirim.
Evet canim upuzun birini gorursen bilki benim oBen gidicem sen geliceksin o zaman , pazartesi bi kaç kişi vardı denk geldiğim ama sen olmadığını boylarından anladım ,uzun değillerdibenimde cumartesi transfer
Bende csnim bu transferim icin 44 hatta dun itibariyle 45 kilo verdim benim butun degerlerim duzeldi kadin dogum doktorum cok memnun bu durumdan sebze ve meyve agirlikki beslendigin zaman zaten gerisi geliyorİkinci transferimden önce yürüyüş diyet yapıp kilo verdim diyetisyen gözetiminde ama rahme ne iyi gelir bilmiyorum siz neler tüketiyorsunuz bende beslenmeme ekliyeyim
Aynen ende 5 ay sadece ketojenik ve glutensiz beslendim cok faydasini gördümTeşekkür ederimdoktorunuza danışarak uygun görürse alabilirsiniz. Doktor bana verirken söyledi. Tedavi öncesi kullan faydasını görürsün dedi. Tabi sadece vitamine bırakmadım işi düzenli yemek yeme program oluşturdum. Rahime iyi gelecek destekleyecek şeyler tükettim. Fast food beslenmeyi bıraktım. 2 ay kampa soktum diyebilirim.
Canim benim cok tesekkur ederimOlacak tabi olumsuz birşey düşünmek yok dualarımız seninle
Diyetisyene gidiyorsanız ona sorup size uygun diyet planı çıkarabilir. Ben tatlı tuzlu, hamur işi, üç beyazı çıkardım. Sebze ağırlıklı beslendim. Alkol ve sigara zaten kullanmadım. Yemeklerde zeytinyağı tercih ettim. E vitamini rahmı beslıyor bol bol avakado yedim. Aşırıya kaçmadan badem fındık ceviz tükettim. Düzenli kefir içtim. Gazlı içecek kullanmadım. Ben bunlara dikkat ettim ama Dediğim gibi diyetisyeniniz size bir plan oluşturur.İkinci transferimden önce yürüyüş diyet yapıp kilo verdim diyetisyen gözetiminde ama rahme ne iyi gelir bilmiyorum siz neler tüketiyorsunuz bende beslenmeme ekliyeyim
Bugun siizn test sonucunuZ, allahin izniyle guzel haber alacagiz
bravo valla..ne kadar sürede 45 kg verdiniz. neler yaptınızBende csnim bu transferim icin 44 hatta dun itibariyle 45 kilo verdim benim butun degerlerim duzeldi kadin dogum doktorum cok memnun bu durumdan sebze ve meyve agirlikki beslendigin zaman zaten gerisi geliyor
Bugun de sizin 3. Gun haberi gelecek , hepsi yola devam etsinler insallahDün toplandı yumurtalar cnm ,internet çekmediği için otelimde çok giriş yapamıyorum sayfaya. Şimdi bilgilendirmek için aradılar 15 yumurta toplanmış, 11 tanesi döllenmiş şimdilik3.gün tekrar arayacaklar bilgilendirmek icin
Merkez ne dedi ? Dusuk baslayip devam eden gebelik ornekleri cok var.Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
Larin tutunma olmuş kuzumMerhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?