- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Bu soruyu bende merak ediyorumAynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soruyu bende merak ediyorumAynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor![]()
Haberler bakmiyorum kac gundur yaa bugunmu olmuşRize ve Artvin bölgesini sel vurmuş, inşallah can kaybı yoktur. orada yaşayanlara Allah yardımcısı olsun.Nes6373 bugün hiç giriş yapmamış inşallah kötü bir durum yoktur
![]()
Orası bir bilinmezlik. Herşey sebep olabilir kan pıhtılaşma, trioid vs. herşey.Aynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor![]()
Evet şimdi haberlerde gördümHaberler bakmiyorum kac gundur yaa bugunmu olmuş
Keton beslenmeyi ben bir turlu beceremedim. Zaten surdurulebilir diyet hic beceremiyorum.Cok tesekkur ederim canim benim❤❤❤❤ inan varya insanlarin manken gibi olmussun sozlerini duydumya bu bayram sisindim yemin ederim gogsum kabardi zaten boy 1.85 bazisi tahta gibi olmussun dedi ama ben bunu bile iltifat kabul ettim![]()
Canım arkadaşımRize ve Artvin bölgesini sel vurmuş, inşallah can kaybı yoktur. orada yaşayanlara Allah yardımcısı olsun.Nes6373 bugün hiç giriş yapmamış inşallah kötü bir durum yoktur
![]()
Keton beslenmeyi ben bir turlu beceremedim. Zaten surdurulebilir diyet hic beceremiyorum.
Sen bebeler icin hazirsin artik..fit mama olacaksin.
Ayy Allah koerusunRize ve Artvin bölgesini sel vurmuş, inşallah can kaybı yoktur. orada yaşayanlara Allah yardımcısı olsun.Nes6373 bugün hiç giriş yapmamış inşallah kötü bir durum yoktur
![]()
enelde embriyonun zayıf olmasına bağlarlarAynen benimde kimyasala aklım ermiyor. Önce değer yükseliyor sonra ne oluyorda birden düşüşe geçiyor![]()
Ayy Allaha çok şükür NesCanım arkadaşım❤
Aslında giriş yaptım. Sık sık bakıyorum canım. Iyiyim, yaramaz bir durum yok şimdilik. Dinleniyorum sürekli. Takipteyim... ✌
Ayyy doğru diyorsunuzIlk sayfadaki listeye yanlis bakmadiysam 12345hayat ve isabella arkadaslarimiz sonuc bekliyor yada soylediler se ben kacirdim![]()
Ayy Allah koerusun
İnşallah hiç kimseye bir şey olmasın
İçindede benim Nesime
Ay çok tedirgin oldum
Nes lütfen bize bir şey yaz![]()
Ve sizi seviyorum. Iyi ki varsınızAyy Allaha çok şükür Nes![]()
Bizde seni çooookkk seviyoruz güzel kalplimVe sizi seviyorum. Iyi ki varsınız
❤❤
![]()
Genetikten saglikli gelen de neden kimyasal olur mesela?G
enelde embriyonun zayıf olmasına bağlarlar
Kromozomal sıkıntı varsa
Merhaba guzel kadinlarAyyy doğru diyorsunuz
Hayat 24 temmuz kan vericek
İsabelladan haber yok
İnşallah ard arda güzel sonuç alsınlar![]()
Çok şükürCanım arkadaşım❤
Aslında giriş yaptım. Sık sık bakıyorum canım. Iyiyim, yaramaz bir durum yok şimdilik. Dinleniyorum sürekli. Takipteyim... ✌
Sen okadar sabırsızdın test yapmadan duramazdınMerhaba guzel kadinlar
Normalde test günüm cumartesi ama ben yarin sabah gidip kan vereceğim. İnsallah guzel sonucu buradan da yazacagim sizlereSon 4_5 gundur oyle bi uyku hali icerisindeyim ki anlatamam bayram telasiyla beraberde hic cevap yazamadim takip etmeye calistim sizleri.