Sen onlara gözünüz …ötüme de bizde öyle denirCok tesekkur ederim canim benim❤❤❤❤ inan varya insanlarin manken gibi olmussun sozlerini duydumya bu bayram sisindim yemin ederim gogsum kabardi zaten boy 1.85 bazisi tahta gibi olmussun dedi ama ben bunu bile iltifat kabul ettim
İkiside gün bekliyor daha test yapılmadı sanırımIlk sayfadaki listeye yanlis bakmadiysam 12345hayat ve isabella arkadaslarimiz sonuc bekliyor yada soylediler se ben kacirdim
Yaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyecekSen okadar sabırsızdın test yapmadan duramazdın
İnşallah pozitivi görmüşün ve rahat rahat kan vermeye gidiyorsun
Heyecanla bekliyoruz canımYaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyeceko yuzden yarin sabah erkenden gidip kahvalti sofraniza yetisecegim sonuc icin insallah
Hadi insallah guzel haberlerin olsunYaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyeceko yuzden yarin sabah erkenden gidip kahvalti sofraniza yetisecegim sonuc icin insallah
Ben artık ngs anlaştım
Ayyy yerim ben bu prensesiYaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyeceko yuzden yarin sabah erkenden gidip kahvalti sofraniza yetisecegim sonuc icin insallah
Amin canım inşallah derdinin dermanı bu defa bulunur.Ngs derlerse 10-14 gün tekrar bekleme süresi olduğu için tedavi yeniden başlar bu durumda benim için o yüzden şimdilik elenanın dediğini yapmak durumundayım zaten iş yerinizde ancak ayarladımBen artık ngs anlaştım
Bugün 19 donör seçtim
Dedim Andrey en en en verimlisini ve hazır olanı seçin
Donör hazırlandıktan sonra eşim örnek vericek ve oluşan embriyolara ngs yapılacak
10-14 güne cevap çıkıyor
Eskiden bana ngs derken hiiiç yaptırmazdım
Ama şimdi öyle bir durumdayım ne diyorlar tamam diyorum
Allah derdimin dermanını versin inşallah
Sen eğer kendi yumurtanı kullanırsan yaştan dolayı ngs muhakkak şartMerhabalar ,İstanbul da Fulyada kendi yumurtamla en son 2.5 sene önce tüp bebek denediğimde ( 38-39 yaşlarında iken ) embriyo 5. güne giderse bayan yaşı nedeni ile genetik test istiycez demişti Bahçeci. Benim embriyolar 5.güne gitmediği için transfer olmamıştı.. ( Daha sonra doğal yolla tek yumurta ikizine hamile kaldım ama maalesef 4 aylıkken kese yırtılması nedeni ile ikisini de kaybettim .) Ama Kiev de yumurta için zaten genç bayan donörler kullanıyoruz, NGS niye isteniyor acaba? Genelde NGS kimlerden isteniyor acaba ? Bir de kievde eğer embriyo AA kalite olmazsa transfer olmuyor diye biliyorum. Peki transfer olmazsa ücretin bir kısmını mı alıyorlar? Yoksa tümünü mü alıyorlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkur ederim.
Birde donasyon için gidenler eğer eşlerinin sperminde dna hasarı varsa ve imkanları varsa ngs yaptırsınlar derimMerhabalar ,İstanbul da Fulyada kendi yumurtamla en son 2.5 sene önce tüp bebek denediğimde ( 38-39 yaşlarında iken ) embriyo 5. güne giderse bayan yaşı nedeni ile genetik test istiycez demişti Bahçeci. Benim embriyolar 5.güne gitmediği için transfer olmamıştı.. ( Daha sonra doğal yolla tek yumurta ikizine hamile kaldım ama maalesef 4 aylıkken kese yırtılması nedeni ile ikisini de kaybettim .) Ama Kiev de yumurta için zaten genç bayan donörler kullanıyoruz, NGS niye isteniyor acaba? Genelde NGS kimlerden isteniyor acaba ? Bir de kievde eğer embriyo AA kalite olmazsa transfer olmuyor diye biliyorum. Peki transfer olmazsa ücretin bir kısmını mı alıyorlar? Yoksa tümünü mü alıyorlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkur ederim.
Bu son tedavinizde Allah bebeğinizi kucağınıza hayırlısı ile almayı nasip etsin inşallahSen eğer kendi yumurtanı kullanırsan yaştan dolayı ngs muhakkak şart
Yumurta donasyonunda ngs şart değil ama isteğe bağlı yaptıra bilirsin
Budefa paket fiyatı artar çünkü bu işlem pahalı
Kieve giden tüm arkadaşlar şuan maşallah gebe
Vede bazıları keselerini bile gördüler
Benim yeni tedavim artık ngsli olucak
Sebebi belli
Ağır vaka ve tüm tutunan gebelikler ilk hünlerde rahim attı
Gecmis olsun bende 5.5 aylikken kese yirtilmasi nedeniyle kaybettim bebegimi Allah bi daha yasatmasinMerhabalar ,İstanbul da Fulyada kendi yumurtamla en son 2.5 sene önce tüp bebek denediğimde ( 38-39 yaşlarında iken ) embriyo 5. güne giderse bayan yaşı nedeni ile genetik test istiycez demişti Bahçeci. Benim embriyolar 5.güne gitmediği için transfer olmamıştı.. ( Daha sonra doğal yolla tek yumurta ikizine hamile kaldım ama maalesef 4 aylıkken kese yırtılması nedeni ile ikisini de kaybettim .) Ama Kiev de yumurta için zaten genç bayan donörler kullanıyoruz, NGS niye isteniyor acaba? Genelde NGS kimlerden isteniyor acaba ? Bir de kievde eğer embriyo AA kalite olmazsa transfer olmuyor diye biliyorum. Peki transfer olmazsa ücretin bir kısmını mı alıyorlar? Yoksa tümünü mü alıyorlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkur ederim.
bence genç donörde ngs ye gerek yok,biz yaptırdık ngs,3 embriyodan birinde sıkıntı çıktı,diğer ikisi sağlam geldi,ancak yine de olumsuz sonuç aldıkMerhabalar ,İstanbul da Fulyada kendi yumurtamla en son 2.5 sene önce tüp bebek denediğimde ( 38-39 yaşlarında iken ) embriyo 5. güne giderse bayan yaşı nedeni ile genetik test istiycez demişti Bahçeci. Benim embriyolar 5.güne gitmediği için transfer olmamıştı.. ( Daha sonra doğal yolla tek yumurta ikizine hamile kaldım ama maalesef 4 aylıkken kese yırtılması nedeni ile ikisini de kaybettim .) Ama Kiev de yumurta için zaten genç bayan donörler kullanıyoruz, NGS niye isteniyor acaba? Genelde NGS kimlerden isteniyor acaba ? Bir de kievde eğer embriyo AA kalite olmazsa transfer olmuyor diye biliyorum. Peki transfer olmazsa ücretin bir kısmını mı alıyorlar? Yoksa tümünü mü alıyorlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkur ederim.
Tebrikler... Allah eline almayı da nasip etsin inşallahKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Amiinn cok tesekkur ederimTebrikler... Allah eline almayı da nasip etsin inşallah
Cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?