Sen onlara gözünüz …ötüme de bizde öyle denir

Z Zaza74 ben kievdeyken elena PGT önermedi ama benim içim rahat etmeyecek test için sanırım yanlış hatırlamıyorsam 3000 euro istemişlerdi acaba yanıma fazla para alıp bunu bir daha mı konuşsam.ok deşeler bile sonucu kaç günde çıkıyor acaba bilgin var mı

Sen okadar sabırsızdın test yapmadan duramazdın
İnşallah pozitivi görmüşün ve rahat rahat kan vermeye gidiyorsun
Yaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyecek o yuzden yarin sabah erkenden gidip kahvalti sofraniza yetisecegim sonuc icin insallah

Ben artık ngs anlaştım
Bugün 19 donör seçtim
Dedim Andrey en en en verimlisini ve hazır olanı seçin
Donör hazırlandıktan sonra eşim örnek vericek ve oluşan embriyolara ngs yapılacak
10-14 güne cevap çıkıyor
Eskiden bana ngs derken hiiiç yaptırmazdım
Ama şimdi öyle bir durumdayım ne diyorlar tamam diyorum
Allah derdimin dermanını versin inşallah

Yaa aslinda yaptim ama kan sonucunu gormeden icin rahat etmeyecek o yuzden yarin sabah erkenden gidip kahvalti sofraniza yetisecegim sonuc icin insallah
Ayyy yerim ben bu prensesi
Dedimya sen dayanamazdın
Ama yavaş yavaş seni tebrik ediyorum
Yarınki sonuçlada gelsin pozitiv enerjiler

Amin canım inşallah derdinin dermanı bu defa bulunur.Ngs derlerse 10-14 gün tekrar bekleme süresi olduğu için tedavi yeniden başlar bu durumda benim için o yüzden şimdilik elenanın dediğini yapmak durumundayım zaten iş yerinizde ancak ayarladım

Merhabalar ,İstanbul da Fulyada kendi yumurtamla en son 2.5 sene önce tüp bebek denediğimde ( 38-39 yaşlarında iken ) embriyo 5. güne giderse bayan yaşı nedeni ile genetik test istiycez demişti Bahçeci. Benim embriyolar 5.güne gitmediği için transfer olmamıştı.. ( Daha sonra doğal yolla tek yumurta ikizine hamile kaldım ama maalesef 4 aylıkken kese yırtılması nedeni ile ikisini de kaybettim .) Ama Kiev de yumurta için zaten genç bayan donörler kullanıyoruz, NGS niye isteniyor acaba? Genelde NGS kimlerden isteniyor acaba ? Bir de kievde eğer embriyo AA kalite olmazsa transfer olmuyor diye biliyorum. Peki transfer olmazsa ücretin bir kısmını mı alıyorlar? Yoksa tümünü mü alıyorlar. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkur ederim.

Son düzenleme:
Sen eğer kendi yumurtanı kullanırsan yaştan dolayı ngs muhakkak şart
Yumurta donasyonunda ngs şart değil ama isteğe bağlı yaptıra bilirsin
Budefa paket fiyatı artar çünkü bu işlem pahalı
Kieve giden tüm arkadaşlar şuan maşallah gebe
Vede bazıları keselerini bile gördüler
Benim yeni tedavim artık ngsli olucak
Sebebi belli
Ağır vaka ve tüm tutunan gebelikler ilk hünlerde rahim attı

Birde donasyon için gidenler eğer eşlerinin sperminde dna hasarı varsa ve imkanları varsa ngs yaptırsınlar derim

Bu son tedavinizde Allah bebeğinizi kucağınıza hayırlısı ile almayı nasip etsin inşallah

Gecmis olsun bende 5.5 aylikken kese yirtilmasi nedeniyle kaybettim bebegimi Allah bi daha yasatmasin

bence genç donörde ngs ye gerek yok,biz yaptırdık ngs,3 embriyodan birinde sıkıntı çıktı,diğer ikisi sağlam geldi,ancak yine de olumsuz sonuç aldık( doktorun dediği bazen biyopsi için parça alırken zarar verilebiliyor...pişman oldum yaptırdığıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…