İnşallahhh karşılaşırızzBelli değil belki bende geldim
Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi
Bende cuma ısg gönderip o gün vurulucamm inşşBen yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Ayy Allahım sen büyüksün. Biliyordum Zazam, senin de kucağın boş kalmayacak.Kızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Canım inşallah şifa olurKızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
Bende lucrin olacam ama bana tarif edilen adetimin 3 .günü. Ondan sonra 21 gün beklicem 21.gün rahim ultrason ve hormon tahlili yaptıracam herşey yolunda ise ilaca başlıyacam. Her kliniğin uygulama şekli farklı oluyor.Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Ben gidicem sen geliceksin o zaman , pazartesi bi kaç kişi vardı denk geldiğim ama sen olmadığını boylarından anladım ,uzun değillerdiBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Olacak tabi olumsuz birşey düşünmek yok dualarımız seninleBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Evet canım kişiye göre bile değişiklik oluyor ben burada adetli vurulan hiç duymadım ondan dolayı sordumBende lucrin olacam ama bana tarif edilen adetimin 3 .günü. Ondan sonra 21 gün beklicem 21.gün rahim ultrason ve hormon tahlili yaptıracam herşey yolunda ise ilaca başlıyacam. Her kliniğin uygulama şekli farklı oluyor.
Olcak insallahhhBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Durubalım yoldaydım kısa yazdımİnşallahhh karşılaşırızz
Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??
Hiç acele etmeBende son zoladexi yarin vurulcambirakmiyor pesimi ne yapim
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle
beyzacim bende ikinciyi vurulcam 9 agustosta.nasil vurcaksam gobektenBende son zoladexi yarin vurulcambirakmiyor pesimi ne yapim
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle
Zazam insallahhh canimHiç acele etme
Belki beraber tedavi olduk
Haziran benimle başlayanlar hepsi gebe
İnşallah sanada uğurlu gelirim sende bana
Doktora vurdur, ben yarın hastaneye vurdurcambeyzacim bende ikinciyi vurulcam 9 agustosta.nasil vurcaksam gobekten
transfer benimde eylulde,hadii insallah eylül sanslı gelir bize
Bacım hadi inş rast gelsin ne zaman başlican ilacaKızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
İlk önce adet kanaması olucakBacım hadi inş rast gelsin ne zaman başlican ilaca
Kızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?