Belli değil belki bende geldim
İnşallahhh karşılaşırızz
Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi
Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Bende cuma ısg gönderip o gün vurulucamm inşş o verdikleri ilaçtan 3 adet kaldı benim de sanki adet olacakmışım gibi hissiyatım var

Kızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
Ayy Allahım sen büyüksün. Biliyordum Zazam, senin de kucağın boş kalmayacak.
O bebek o kucağa gelecek!
Çok şükür, bin şükür.

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Herşey gönlünce olsunn su gibi aksınn işlerinnnTam hikayeni bilmiyorum ama senin de ızun bir yoldan geldiğini biliyorum buralara Bu son tedavin olsunnn ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasipp etsin Rabbimm Sağlık , şans ve mutluluk seninle olsun

Kızlar Elenayla konuştum
Ama kadın umut verdi
Canım inşallah şifa olur bu ne ilacı nasıl bir katkısı olacak? Ne zaman başlıyorsun planınız nedir?

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Bende lucrin olacam ama bana tarif edilen adetimin 3 .günü. Ondan sonra 21 gün beklicem 21.gün rahim ultrason ve hormon tahlili yaptıracam herşey yolunda ise ilaca başlıyacam. Her kliniğin uygulama şekli farklı oluyor.

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Ben gidicem sen geliceksin o zaman , pazartesi bi kaç kişi vardı denk geldiğim ama sen olmadığını boylarından anladım ,uzun değillerdibenimde cumartesi transfer

Olacak tabi olumsuz birşey düşünmek yok dualarımız seninle

Evet canım kişiye göre bile değişiklik oluyor ben burada adetli vurulan hiç duymadım ondan dolayı sordum

İnşallahhh karşılaşırızz

Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??
Durubalım yoldaydım kısa yazdım
Yeni yol çizildi
Benim eşimden oluşan embriyolar genetik testen çıkıcak(ngs) en sağlıklısı transfer edilecek
Birde yeni ilaç ismi söyledi,her halde rahim kasılmasına
Andrey ismini cuma öğrenip söyliyecek

Bende son zoladexi yarin vurulcam birakmiyor pesimi ne yapim
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle
Hiç acele etme
Belki beraber tedavi olduk
Haziran benimle başlayanlar hepsi gebe
İnşallah sanada uğurlu gelirim sende bana

Bende son zoladexi yarin vurulcam birakmiyor pesimi ne yapim
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle
beyzacim bende ikinciyi vurulcam 9 agustosta.nasil vurcaksam gobekten
transfer benimde eylulde,hadii insallah eylül sanslı gelir bize

Hiç acele etme
Belki beraber tedavi olduk
Haziran benimle başlayanlar hepsi gebe
İnşallah sanada uğurlu gelirim sende bana
Zazam insallahhh canim sen bana demistin ya söyle eski endometriumu atmasi icin bise yapilsin diye iste dedigin cikti o yüzden bir kez daha yapilcakmis cok uzun yillar kullandim visanneyi kendine yenice geliyor rahmin ama kötü birsey dememis,yeni protokal yazmis ilaclarda degisiklik yapmis , nasip olursa eylül dedi andrey transfer icin
Ayin 16 da yine ultrasyon var
Belki zazam baslarsan denk geliriz seninle

beyzacim bende ikinciyi vurulcam 9 agustosta.nasil vurcaksam gobekten
transfer benimde eylulde,hadii insallah eylül sanslı gelir bize
Doktora vurdur, ben yarın hastaneye vurdurcam
Insallah cnm ınsallah hepımızın yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…