• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende son zoladexi yarin vurulcam🤣 birakmiyor pesimi ne yapim😇
Hayirlisi olsun sonu güzel olsun insallah benim eylül de olacak transfer allahin izniyle😊
Ya tüh bende yarın zoledexsin kardeşini vurulacam Beyza yı bir kıskandırayım diyordum 😂😂

Durubalım yoldaydım kısa yazdım
Yeni yol çizildi
Benim eşimden oluşan embriyolar genetik testen çıkıcak(ngs) en sağlıklısı transfer edilecek
Birde yeni ilaç ismi söyledi,her halde rahim kasılmasına
Andrey ismini cuma öğrenip söyliyecek
Kusuruma bakmayasınn seni merakımdan sordum 🙏🙏🙏Ben sizler kadar tecrübeli değilimm herbirinizden bir çok şey öğrendimm 👍👍Hakkında hayırlısı olsunnn inşşş 🙏🙏Pürüzler ortadan kaldırılsınnn da bir bir sende evladına tez zamanda kavuşursunn inşallahhh❤️❤️❤️

Şifa olsun inşallah 🙏🙏🙏 benimde 2 düşüğüm oldu tekrar tedaviye başlamadan vitamin takviyesi alsam mı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim🍀 doktorunuza danışarak uygun görürse alabilirsiniz. Doktor bana verirken söyledi. Tedavi öncesi kullan faydasını görürsün dedi. Tabi sadece vitamine bırakmadım işi düzenli yemek yeme program oluşturdum. Rahime iyi gelecek destekleyecek şeyler tükettim. Fast food beslenmeyi bıraktım. 2 ay kampa soktum diyebilirim.

Teşekkür ederim🍀 doktorunuza danışarak uygun görürse alabilirsiniz. Doktor bana verirken söyledi. Tedavi öncesi kullan faydasını görürsün dedi. Tabi sadece vitamine bırakmadım işi düzenli yemek yeme program oluşturdum. Rahime iyi gelecek destekleyecek şeyler tükettim. Fast food beslenmeyi bıraktım. 2 ay kampa soktum diyebilirim.
İkinci transferimden önce yürüyüş diyet yapıp kilo verdim diyetisyen gözetiminde ama rahme ne iyi gelir bilmiyorum siz neler tüketiyorsunuz bende beslenmeme ekliyeyim

Ben gidicem sen geliceksin o zaman , pazartesi bi kaç kişi vardı denk geldiğim ama sen olmadığını boylarından anladım ,uzun değillerdi🤭benimde cumartesi transfer 🙏
Evet canim upuzun birini gorursen bilki benim o 🤗🤗🤗😍😍 transferin hayirli olsun insallah🙏🙏🙏🙏 guzel haberlerle dön ❤❤❤❤❤

İkinci transferimden önce yürüyüş diyet yapıp kilo verdim diyetisyen gözetiminde ama rahme ne iyi gelir bilmiyorum siz neler tüketiyorsunuz bende beslenmeme ekliyeyim
Bende csnim bu transferim icin 44 hatta dun itibariyle 45 kilo verdim benim butun degerlerim duzeldi kadin dogum doktorum cok memnun bu durumdan sebze ve meyve agirlikki beslendigin zaman zaten gerisi geliyor

Aynen ende 5 ay sadece ketojenik ve glutensiz beslendim cok faydasini gördüm

Diyetisyene gidiyorsanız ona sorup size uygun diyet planı çıkarabilir. Ben tatlı tuzlu, hamur işi, üç beyazı çıkardım. Sebze ağırlıklı beslendim. Alkol ve sigara zaten kullanmadım. Yemeklerde zeytinyağı tercih ettim. E vitamini rahmı beslıyor bol bol avakado yedim. Aşırıya kaçmadan badem fındık ceviz tükettim. Düzenli kefir içtim. Gazlı içecek kullanmadım. Ben bunlara dikkat ettim ama Dediğim gibi diyetisyeniniz size bir plan oluşturur.

Bende csnim bu transferim icin 44 hatta dun itibariyle 45 kilo verdim benim butun degerlerim duzeldi kadin dogum doktorum cok memnun bu durumdan sebze ve meyve agirlikki beslendigin zaman zaten gerisi geliyor
bravo valla..ne kadar sürede 45 kg verdiniz. neler yaptınız

Dün toplandı yumurtalar cnm ,internet çekmediği için otelimde çok giriş yapamıyorum sayfaya. Şimdi bilgilendirmek için aradılar 15 yumurta toplanmış, 11 tanesi döllenmiş şimdilik 😊 3.gün tekrar arayacaklar bilgilendirmek icin
Bugun de sizin 3. Gun haberi gelecek , hepsi yola devam etsinler insallah🙏

Merhaba sonucumu aldım. Ne yazık ki negatif değer çok düşük 16,4
Tedavisi devam eden arkadaşlara başarılar ve bol şans diliyorum 🍀
Larin tutunma olmuş kuzum
Bu kimyasal gebelik
Dondurulmuş embriyon varmı
Belki orda seni meleğin bekliyor🤲❤️

Back
X