• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih
B bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.
Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyiz 😞

B bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.

Canım seninde gidişin hayırlı olsun ya kızlar ben sizin son gününüze ya yetişecem yada kılpayı kaçıracam 😢
Heeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineee🥰🥰🥰🥰🥰Ben 11 geliş 21 dönüşş (tabii herşey yolunda giderse 🙏🙏) 1 gün de olsa karşılaşmış oluyoruz👏👏👏👏

Hayır test yaptırmadım 🥰 psk olarak olumsuz etkilenmek istemiyorum o nedenle test gününü kadar beklemeyi tercih ettim. Belirti oldu 8. Gün hafif pembe lekelenmem oldu ara ara da devam ediyor. Lekeyi görünce çok korkmuştum hemen buradaki arkadaşların deneyimlerini sordum😇 yerleşme lekelenmelidir dediler. Hemşireye yazdım o da aynısını söyledi ç❤️🍀🙏🏻
Belirtiler var maşallah 🧿🧿yarın senin için çifte bayram olsun canım🧿🧿 inşallah en güzel sonucu alırsın
🤲🤲🙏🙏 Bize de haber et❤️❤️

Belirtiler var maşallah 🧿🧿yarın senin için çifte bayram olsun canım🧿🧿 inşallah en güzel sonucu alırsın
🤲🤲🙏🙏 Bize de haber et❤️❤️
Teşekkür ederim😇 umarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur🙏🏻 Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih

Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyiz 😞
Tedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum😍

Teşekkür ederim😇 umarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur🙏🏻 Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hiç eskileri düşünüp negativi yakına burakma
Ben insnıyorum güZel haberine🤲
belirtiler güzel maşallah

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan 🤩🤩🤩🤩
Hadi hayırlısı canım şurada bir haftan kalmış 🥰🥰Pozitif düşün herşey güzel olacak 🥰🥰 Su gibi aksın inşallah ❤️❤️

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan 🤩🤩🤩🤩
Artık olmaz diye bir şey duymayalım
Her şey güzel olucak

Back
X