Canlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih
B bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.
Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyiz

B bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.

Canım seninde gidişin hayırlı olsun ya kızlar ben sizin son gününüze ya yetişecem yada kılpayı kaçıracam
Heeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineeeBen 11 geliş 21 dönüşş (tabii herşey yolunda giderse ) 1 gün de olsa karşılaşmış oluyoruz

Belirtiler var maşallah yarın senin için çifte bayram olsun canım inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et

Belirtiler var maşallah yarın senin için çifte bayram olsun canım inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et
Teşekkür ederim umarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında

Tedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum

Hiç eskileri düşünüp negativi yakına burakma
Ben insnıyorum güZel haberine
belirtiler güzel maşallah

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Hadi hayırlısı canım şurada bir haftan kalmış Pozitif düşün herşey güzel olacak Su gibi aksın inşallah

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Artık olmaz diye bir şey duymayalım
Her şey güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…