- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyizB bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.
B bir hayalim var canım senin ikili transfer mi? Bu durumda 18ve 20 ağustosta mı transferlerin olacak.20 sinde bende ordayım biletleri aldım.
Heeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineeeCanım seninde gidişin hayırlı olsun ya kızlar ben sizin son gününüze ya yetişecem yada kılpayı kaçıracam
Amin canım hepimiz inşBizde 12 agustos ama yalnız da gelebilirimhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Evet çok şükür canımHeeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineeeBen 11 geliş 21 dönüşş (tabii herşey yolunda giderse ) 1 gün de olsa karşılaşmış oluyoruz
Belirtiler var maşallahHayır test yaptırmadımpsk olarak olumsuz etkilenmek istemiyorum o nedenle test gününü kadar beklemeyi tercih ettim. Belirti oldu 8. Gün hafif pembe lekelenmem oldu ara ara da devam ediyor. Lekeyi görünce çok korkmuştum hemen buradaki arkadaşların deneyimlerini sordum yerleşme lekelenmelidir dediler. Hemşireye yazdım o da aynısını söyledi ç
Teşekkür ederimBelirtiler var maşallahyarın senin için çifte bayram olsun canım inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et
Tedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzumCanlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih
Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyiz
Belli değil belki bende geldimHeeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineeeBen 11 geliş 21 dönüşş (tabii herşey yolunda giderse ) 1 gün de olsa karşılaşmış oluyoruz
Hiç eskileri düşünüp negativi yakına burakmaTeşekkür ederimumarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında
Ay inşallahhhhhh denk gelirizBelli değil belki bende geldim
Yok canim merkezde deildim canim bayram bitiminde olucam orda erken orda olsaydim karsilassaydik keskeEftalios cnm sen ne zaman merkezdeydin dün merkezde miydin ,karşılaşmıs olabilir miyiz
Biz de bekliyoruzTedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum
Guzel haberler olsun insallahÇok teşekkür ederim umarım herkes emeklerinin karşılığını alır
Teşekkür ederimumarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında
Zaza canım senin önceki tedaviden daha 2 tane 4aa embriyoların vardı onlara ne oldu? saklandımı? Başlarsan yeniden baştanmı olacak? Alırsan da ikili paket al kuzumBelli değil belki bende geldim
Çok teşekkür ederim yüreği güzel arkadaşım benim inş bu beklemenin sonu hayırlı olurTedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum
Hadi hayırlısı canım şurada bir haftan kalmışBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Artık olmaz diye bir şey duymayalımBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?