Bende ilkinde tedirgindim de duyulur diye budefa umruma katmadim neden olmadigini anlamadigim birrahatlik var hala annem ve doktorum disinda kimse bilmiyor ama sanki hastaneye kontrole gittigimde soylesem ne olacak acaba diye düşünüyorum yalniz eczaneden ilac alirken eczaci dediki kibrisami gideceksin dedi once cevap veremedimde sonra bunda ne varki bizegunde kac kisi geliyor boylekibrisagiden dedi galiba normal artik söylemekBen söylemedim bence normal tüp bebek demekte bir sakınca yok
lemsin tatile gittik de akrabalarını ziyaret ettik de.bu yolda söylenen bütün yalanlar mübahtır canımKimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştimama şimdi yurt dışı çıkışında pandemi dolayısıyla gidiş gelişimiz mobil uygulamaya falan işleniyor ya tedirgin oldum
AmiiiinnnnHadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Allahim burdaki tüm kadınlara böyle bir gün yaşatmayı nasip etsin.
Anlamadıysada anlat hatta bizden örnekler var oda gitmiş kıbrısta olmamış Buda gitmiş olmamış diye abart canım olayıNasıl yapıyordu onlar bilmiyorum ama 19 yaşından küçük 35ten büyük donör de kullanılmış bana hangisi denk geldi acaba en azından haberi okuyan kocam sorunun sadece benden kaynaklanmadığını anlamıştır
Rabbim islerini kolaylastirsin insallah guzel haberlerle dön insallahVee sonunda biletleri aldık 12 Ağustos sabah 9 da kievde oluyoruz inşallah 15 i dönüyoruz bu ilk görüşme muayne teşhis vs için inşallah herşey çok güzel olur sonumuz hepimizin kucağımızda sağlıklı hayırlı evlatlarımızla yazışmalar olur hepinize herşey için teşekkürler sanki sonucu da almışım gibi rahatladım biranda
Eskiden olmus bir haber çünkü sitelerden kaldirmislar haberiİnternete yazdım çıkmadı
Eski değim gördümE
Eskiden olmus bir haber çünkü sitelerden kaldirmislar haberi
Bu ucuncu oluyor kibrista bu haberle 3 benim okudugum haberi kibris sitelerinden kaldirmislar rabbim e emanetiz artik korkmadim deilEski değim gördüm
Maskedeler hepsi
Canim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.Günaydınlar,
Bugün transferimiz 8. Günü gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım. Hatta bir ara bıçak keser gibi bir sancı ile kalktım. Sabah WC kalktığında hafif pembe bir kanama oldu. Şeffaf bir sıvının içinde hafif pembelik. Bu normal midir? 8. Günde olması ve kanamanın artmasından kaygılandım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?????
Çok teşekkür ederim geri bildirim içinCanim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.
Bebislerin sana tutunuyor
Canım kusura bakma haddim olmayarak sana akıl veriyorum çenesizliğime verHayır canım ben bayram için ailemin yanina gidiyorum o burda işler çıkar deyip gelemedi ben uykuda bile "seni çok seviyorum biliyorsun değil mi " diyen insanım adamın ondan şüphesi yok zaten
Çok kişide olduGünaydınlar,
Bugün transferimiz 8. Günü gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım. Hatta bir ara bıçak keser gibi bir sancı ile kalktım. Sabah WC kalktığında hafif pembe bir kanama oldu. Şeffaf bir sıvının içinde hafif pembelik. Bu normal midir? 8. Günde olması ve kanamanın artmasından kaygılandım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?????
Siz transferinizi burdan paylaştınızmıÇok teşekkür ederim geri bildirim içinTakipte olacağım umarın regle dönüşmez . 8. Gün olması beni tedirgin etti. Siz doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Kıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınızSiz transferinizi burdan paylaştınızmı
Ypksa ben kaçırdım
Hayırlı olsun
Yatın dinledin
Kanama artarsa doktorunuza söyleyin
Ola bilirKıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?