Canım Angel'im çok geçmiş olsun bu da donasyon öncesi son tedavi olsun inşallah. Artık sıra bebeğinle ilgili tedavide Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsinSelam arkadaşlar çarşamba günü tiroit ameliyati oldum Donuasyonu ertelememek için acil bir ameliyatım oldu kendi doktorumla görüştüm eylule kadar iyileşirsin donasyon sorun olmaz dedi çünkü gebe kalırsam ve bebek doğduktan sonra bu ameliyat bayağı problemli oluyor yani bebekle ilgilenemeyeceğim kendimle ilgilenemiycem vs vs bu yüzden de en acilinden ameliyat oldum birkaç yıla kadar kanser olma durumları olabilir diye… Forum okumaya devam ediyorum burayı elimden geldiğince okuma kinusunda ihmal etmemeye çalışiyorum Bir şeyleri kaçırmamak için pozitif olanlar var çok şükür Rabbim kucaklarına boş bırakmadı emeklerini boşa çıkartmadı bir arkadaşımız mutlu yaşandı galiba negatif oldu inşallah tekrar dener o
Ayşe Merve gidiyor muş acilmiş oda pazartesi güzel yumurtaları bol bol yumurtaları toplanıp transfer yapılır her şey yolunda gider inşallah
Firdevsi de okudum ben onunla hiç konuşmadım merkeziyle de bana zaten çok itici gelmişti sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi ağustosta Burada nüfus patlaması yaşanır inşallah eylülde de devam eder Rabbim dualarımızı kabul eder size yazmak istedim özelden de dertleşiyoruz buradan da bazen en yakınımızdan daha yakın oluyoruz burada sizlerle Ben de bebeğim için subatta miyom ameliyatı Şimdi de tiroit ameliyatı oldum inşallah Rabbim benim de kocamı boş bırakmaz
Bu arada nickini hatırlayamadım ama eşi donasyon istemeyen bir arkadaş vardı ona elden geldiğince yumuşak yollu ikna etmeye çalışin zirka ydi sanırım o çok güzel İkna edici cümleler kullandı evet bebeğimiz olmazsa hayat tabii ki devam edecek ama ilerde Bebek için keşke elimden geleni yapsaydım diye pişman olmamak için sonuna kadar çabalıyoruz maddi manevi ama eğer evlilik sağlam temellerde değilse bebek olayını biraz ertelemek gerekiyor sanırım naçizane benim düşüncem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Zazacim yoklama alıyorPoncik kuzum test yaptınmı
Bir gönlümüzü güzel haberinle açsana
Senden sonra 12345hayatın sonucu
Sonra Isabellanın
Allah hepinizin yüzünü güldürsün
O kismi kacirmisimSibrada tekli transfer oldu embriyo sayısı 3 dü
Biri tutmuş çok şükür
Coook sevindim canım gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallahSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
Agzindan bal damliyor tatlim benim rabbim sesimizi duysunCanım Angel'im çok geçmiş olsun bu da donasyon öncesi son tedavi olsun inşallah. Artık sıra bebeğinle ilgili tedavide Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsinbundan sonra sadece bebeğinle ilgilenebilecegin bol bol zamanın var artık
Hayırlısıyla git ve güzel haberlerle dön canım Allah muradini nasip etsin inşallahVee sonunda biletleri aldık 12 Ağustos sabah 9 da kievde oluyoruz inşallah 15 i dönüyoruz bu ilk görüşme muayne teşhis vs için inşallah herşey çok güzel olur sonumuz hepimizin kucağımızda sağlıklı hayırlı evlatlarımızla yazışmalar olur hepinize herşey için teşekkürler sanki sonucu da almışım gibi rahatladım biranda
Nasıl yapıyordu onlar bilmiyorum ama 19 yaşından küçük 35ten büyük donör de kullanılmış bana hangisi denk geldi acaba en azından haberi okuyan kocam sorunun sadece benden kaynaklanmadığını anlamıştırKiev biotexcomda 3-4 donör seçiyorsun ama hangi uygunsa o işleme giriyor
Yani donörden yumurta aldıktan sonra o kadın 3 ay dinlenmede
Tarife telefonları olabildiğince uzak tut canım eşinlede sürekli ilgilen adam hala ne kadar çok sevdiğini anlasın.tatile beraber gidiyorsunuz değil mi
Kimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştimama şimdi yurt dışı çıkışında pandemi dolayısıyla gidiş gelişimiz mobil uygulamaya falan işleniyor ya tedirgin o
Ablacım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
Kimse bilmedigi surece sorun yok cnm,tedirgin olmaKimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştimama şimdi yurt dışı çıkışında pandemi dolayısıyla gidiş gelişimiz mobil uygulamaya falan işleniyor ya tedirgin oldum
İnşallah sağlıkla devam ettireceğin şekilde güzel güzel gebeliklerin olsunÇoook teşekkür ederim, canım pandaaacımmİ
işte buna sevgili P pandaaa eşim çok çook sevinir, o meğer şaka maka ikiz çok istiyormuş.. sürekli bana zaten ara ara soruyordu, bizimkiler ne yapıyor, kuduruyorlar mı diyeedoktor söyleyince şok oldu, tebrikini bile algılayamadı meğer bayağı bi beklenti içine girmiş
Şayet olursa da Allah'ın takdiri derimHayırlısı olsun
Firdevs uğuz mahkemede fenalaşmış pek memnun oldum dahada kötü olması dileği ile.Bana yaşattıklarını asla unutmam ve daha birçok arkadaşımın Ahını aldı."Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner" Sadece para odaklıdır onu hiç sevmiyorum ne vicdanı var nede insanlığı varsa yoksa para para onun için hersey.Benden aldıkları paraları da Asla Helal etmiyorum.Dilerim hak ettiği cezayı alır.
Yaa öyle miVar kuzum
Senin yaşınla biz aynı değiliz
Bende Mehmet Emin kaptana gitmiştim 80bin TL gitti dava etsek geri alabilir miyiz paramızı en azından başka tedavi için kullanırdık gerçi ne bir belge ne bir fatura verdiler sadece yazışmalar varFirdevs uğuz mahkemede fenalaşmış pek memnun oldum dahada kötü olması dileği ile.Bana yaşattıklarını asla unutmam ve daha birçok arkadaşımın Ahını aldı."Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner" Sadece para odaklıdır onu hiç sevmiyorum ne vicdanı var nede insanlığı varsa yoksa para para onun için hersey.Benden aldıkları paraları da Asla Helal etmiyorum.Dilerim hak ettiği cezayı alır.
Hamile kadını parayla takip etmeye her kes hazırYaa öyle mitakip etmek istemezlerse
Evet gitmek de fayda var. Gitmezsem içim rahat etmeyecek biliyorum..Sağ ol canım Tamara.Benim kadın doğum doktorum beni perinatologa yonlendirmisti 40 yaş üzeri hamilelerin mutlaka perinatolog gozetiminde olması gerekiyor demisti bana. Şimdi gittigim doktorum da bunu tavsiye etti. 12 haftalık olduğumda hem detaylı ultrasona hem de kan ve hormon değerlerine baktirmistim bebeğin oluşan her bir organına bakmis ve gerekli ölçümleri yapmıştı. Bence 12 haftalık olduğunda gorunmen iyi olur diye düşünüyorum tabi benim ki sadece bir fikir.
Gecmis olsun angel gelmis gecmis olsun ameliyatin.Agzindan bal damliyor tatlim benim rabbim sesimizi duysun
Tek bile tutsun diye nelerimi vermezdimÇoook teşekkür ederim, canım pandaaacımmİ
işte buna sevgili P pandaaa eşim çok çook sevinir, o meğer şaka maka ikiz çok istiyormuş.. sürekli bana zaten ara ara soruyordu, bizimkiler ne yapıyor, kuduruyorlar mı diyeedoktor söyleyince şok oldu, tebrikini bile algılayamadı meğer bayağı bi beklenti içine girmiş
Şayet olursa da Allah'ın takdiri derimHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?