Canım Angel'im çok geçmiş olsun bu da donasyon öncesi son tedavi olsun inşallah. Artık sıra bebeğinle ilgili tedavide Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin bundan sonra sadece bebeğinle ilgilenebilecegin bol bol zamanın var artık

Coook sevindim canım gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah

Agzindan bal damliyor tatlim benim rabbim sesimizi duysun

Hayırlısıyla git ve güzel haberlerle dön canım Allah muradini nasip etsin inşallah

Kiev biotexcomda 3-4 donör seçiyorsun ama hangi uygunsa o işleme giriyor
Yani donörden yumurta aldıktan sonra o kadın 3 ay dinlenmede
Nasıl yapıyordu onlar bilmiyorum ama 19 yaşından küçük 35ten büyük donör de kullanılmış bana hangisi denk geldi acaba en azından haberi okuyan kocam sorunun sadece benden kaynaklanmadığını anlamıştır

Hayır canım ben bayram için ailemin yanina gidiyorum o burda işler çıkar deyip gelemedi ben uykuda bile "seni çok seviyorum biliyorsun değil mi " diyen insanım adamın ondan şüphesi yok zaten
Tarife telefonları olabildiğince uzak tut canım eşinlede sürekli ilgilen adam hala ne kadar çok sevdiğini anlasın.tatile beraber gidiyorsunuz değil mi

Urfadan kıbrasa giden çokmuş özellikle erkek çocuk için en kötü ihtimal cinsiyeti erkek olsun diye gidiyorum düşünürler zaten akrabalar biliyor benim Kıbrıs'ta tedavi olduğumu genetik hastalığımdan dolayı gittim dedim Türkiye'de genetik ayıklanma çok pahalı sonuçta

Firdevs uğuz mahkemede fenalaşmış pek memnun oldum dahada kötü olması dileği ile.Bana yaşattıklarını asla unutmam ve daha birçok arkadaşımın Ahını aldı."Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner" Sadece para odaklıdır onu hiç sevmiyorum ne vicdanı var nede insanlığı varsa yoksa para para onun için hersey.Benden aldıkları paraları da Asla Helal etmiyorum.Dilerim hak ettiği cezayı alır.

Ablacım Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Kimse bilmedigi surece sorun yok cnm,tedirgin olma

İnşallah sağlıkla devam ettireceğin şekilde güzel güzel gebeliklerin olsun

hiç tanımıyorum ama kimi üzdüyse bin katını yaşasın

Bende Mehmet Emin kaptana gitmiştim 80bin TL gitti dava etsek geri alabilir miyiz paramızı en azından başka tedavi için kullanırdık gerçi ne bir belge ne bir fatura verdiler sadece yazışmalar var

Evet gitmek de fayda var. Gitmezsem içim rahat etmeyecek biliyorum..Sağ ol canım Tamara.

Tek bile tutsun diye nelerimi vermezdim tek olsun sorun d4il canim sonucta hamilesinya rabbime şükür saglicakla dogur insallah❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…