- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Canım Angel'im çok geçmiş olsun bu da donasyon öncesi son tedavi olsun inşallah. Artık sıra bebeğinle ilgili tedavide Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsinSelam arkadaşlar çarşamba günü tiroit ameliyati oldum Donuasyonu ertelememek için acil bir ameliyatım oldu kendi doktorumla görüştüm eylule kadar iyileşirsin donasyon sorun olmaz dedi çünkü gebe kalırsam ve bebek doğduktan sonra bu ameliyat bayağı problemli oluyor yani bebekle ilgilenemeyeceğim kendimle ilgilenemiycem vs vs bu yüzden de en acilinden ameliyat oldum birkaç yıla kadar kanser olma durumları olabilir diye… Forum okumaya devam ediyorum burayı elimden geldiğince okuma kinusunda ihmal etmemeye çalışiyorum Bir şeyleri kaçırmamak için pozitif olanlar var çok şükür Rabbim kucaklarına boş bırakmadı emeklerini boşa çıkartmadı bir arkadaşımız mutlu yaşandı galiba negatif oldu inşallah tekrar dener o
Ayşe Merve gidiyor muş acilmiş oda pazartesi güzel yumurtaları bol bol yumurtaları toplanıp transfer yapılır her şey yolunda gider inşallah
Firdevsi de okudum ben onunla hiç konuşmadım merkeziyle de bana zaten çok itici gelmişti sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi ağustosta Burada nüfus patlaması yaşanır inşallah eylülde de devam eder Rabbim dualarımızı kabul eder size yazmak istedim özelden de dertleşiyoruz buradan da bazen en yakınımızdan daha yakın oluyoruz burada sizlerle Ben de bebeğim için subatta miyom ameliyatı Şimdi de tiroit ameliyatı oldum inşallah Rabbim benim de kocamı boş bırakmaz
Bu arada nickini hatırlayamadım ama eşi donasyon istemeyen bir arkadaş vardı ona elden geldiğince yumuşak yollu ikna etmeye çalışin zirka ydi sanırım o çok güzel İkna edici cümleler kullandı evet bebeğimiz olmazsa hayat tabii ki devam edecek ama ilerde Bebek için keşke elimden geleni yapsaydım diye pişman olmamak için sonuna kadar çabalıyoruz maddi manevi ama eğer evlilik sağlam temellerde değilse bebek olayını biraz ertelemek gerekiyor sanırım naçizane benim düşüncem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun