Kiev biotexcomda 3-4 donör seçiyorsun ama hangi uygunsa o işleme giriyor
Yani donörden yumurta aldıktan sonra o kadın 3 ay dinlenmede

Tatilden gelir gelmez gidicez en azından bazı şeyleri uzman birinin karşısında konuşmak daha iyi gelir
Tarife telefonları olabildiğince uzak tut canım eşinlede sürekli ilgilen adam hala ne kadar çok sevdiğini anlasın.tatile beraber gidiyorsunuz değil mi

Stres yapma cnm raha ol ,ebru ceylan 'ın adet söktürücü masajı var youtube de onu yapabilirsin,günunde gelmezse
Canım çok teşekkürler hiç bilmiyordum böyle bir şey Zirka da söylemiş yaptım bakalım inşallah faydalı olur

S sibra631 Sibra canım hayırlı olsunnn neden bir kese de ikiz bebeğin olacakmış hissine kapıldım bilmiyorum amaaa inşallah herşey gönlünce olsun benim gibi sonradan çıkarsa şaşırma
Çoook teşekkür ederim, canım pandaaacımm İ
işte buna sevgili P pandaaa eşim çok çook sevinir, o meğer şaka maka ikiz çok istiyormuş.. sürekli bana zaten ara ara soruyordu, bizimkiler ne yapıyor, kuduruyorlar mı diyee doktor söyleyince şok oldu, tebrikini bile algılayamadı meğer bayağı bi beklenti içine girmiş
Şayet olursa da Allah'ın takdiri derim Hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim evet çok şükür.. darısı sana olsun arkadaşım
Mis gibi ev ellerine sağlık.. ohhh şöyle kurulup keyfini, çıkar derim

Ben Haziran'da gittim kliniğimden tedaviye dair belge alıp idari izin aldım hatta müdür yardimcim rapor alıp gitseydin kimse duymasa sorun olmaz demişti
Kimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştim ama şimdi yurt dışı çıkışında pandemi dolayısıyla gidiş gelişimiz mobil uygulamaya falan işleniyor ya tedirgin oldum

Güzel haberler hep sürsün Allahım sağlıkla doğurmayı mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Benim kadın doğum doktorum beni perinatologa yonlendirmisti 40 yaş üzeri hamilelerin mutlaka perinatolog gozetiminde olması gerekiyor demisti bana. Şimdi gittigim doktorum da bunu tavsiye etti. 12 haftalık olduğumda hem detaylı ultrasona hem de kan ve hormon değerlerine baktirmistim bebeğin oluşan her bir organına bakmis ve gerekli ölçümleri yapmıştı. Bence 12 haftalık olduğunda gorunmen iyi olur diye düşünüyorum tabi benim ki sadece bir fikir.

Sağlıkla gidip evlatlarına dön inşallah dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmeni toparlanmanı diliyorum inşaallah donasyon tedavine de planladığıın süreçte başlayıp güzel sonuçlar alacaksın
Amiiinnn canim benim dualsrimiz kabul olur kucaklarimiz bos kalmaz insallah

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versinolmanız gereken bir operasyonu tedavi öncesi olmakla çok iyi yapmışsınız. Allah bebeğini biran önce kucağına almayı nasip etsin
Amiinn canim benim hepimiz cennet kokulu evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim insallah

Canim cok sevindim rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin ben de 1 tanecik istiyorum rabbim saglikli bir tane evlat nasip etsin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…