Sibrada tekli transfer oldu embriyo sayısı 3 düMasallah, saglikla gelsin bebis.
Bu beta degerleri de sasirtici oluyor. Sizinki 1954 idi. 2 li transfer olmustu diye hatirliyorum. Acaba hangisi tuttu..
Var kuzumBen söylemedim bence normal tüp bebek demekte bir sakınca yok
Kiev biotexcomda 3-4 donör seçiyorsun ama hangi uygunsa o işleme giriyorBen lefkoşe tıp merkezinde tedavi olmuştum.2 başarısız deneme maddi manevi çöktük . Donörler para karşılığı yumurta bağışı yapıyor onun farkındaydık ama yaşı büyük birini kullanmak ne demek üstelik kadinlar ticarete dökmüş sürekli yumurta toplanıyor benim gebeliklerimin neden sonlandığı şimdi anlaşıldı
Tarife telefonları olabildiğince uzak tut canım eşinlede sürekli ilgilen adam hala ne kadar çok sevdiğini anlasın.tatile beraber gidiyorsunuz değil miTatilden gelir gelmez gidicez en azından bazı şeyleri uzman birinin karşısında konuşmak daha iyi gelir
çooook çooook teşekkür ederim, canııımın içiiiiMuthissss muthissss
Gunun en guzel haberi
Saglikla kucagina al sibram
Canım çok teşekkürler hiç bilmiyordum böyle bir şey Zirka da söylemiş yaptım bakalım inşallah faydalı olurStres yapma cnm raha ol ,ebru ceylan 'ın adet söktürücü masajı var youtube de onu yapabilirsin,günunde gelmezse
Çoook teşekkür ederim, canım pandaaacımm
Kimse bilsin istemediğimden sıkıntı yapıyorum kendime. Daha önceleri seminerde rapor alıp yurt dışı tatiline gitmiştimBen Haziran'da gittim kliniğimden tedaviye dair belge alıp idari izin aldım hatta müdür yardimcim rapor alıp gitseydin kimse duymasa sorun olmaz demişti
Çok teşekkür ederimSüper bir haberçok tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla kucakla canım
Güzel haberler hep sürsünSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
Benim kadın doğum doktorum beni perinatologa yonlendirmisti 40 yaş üzeri hamilelerin mutlaka perinatolog gozetiminde olması gerekiyor demisti bana. Şimdi gittigim doktorum da bunu tavsiye etti. 12 haftalık olduğumda hem detaylı ultrasona hem de kan ve hormon değerlerine baktirmistim bebeğin oluşan her bir organına bakmis ve gerekli ölçümleri yapmıştı. Bence 12 haftalık olduğunda gorunmen iyi olur diye düşünüyorum tabi benim ki sadece bir fikir.Teşekkürler Canlar. Kararsız kaldım açıkçası, söylemek istemiyorum aslında ama düşüneceğim.
Tamara sen bir de perinatoloğa da gidiyordun. Şimdi benim embriyo rahim aşağısına yerleşmiş ya acaba ben de gitsem mi? Bir de Beta değerleri dengesiz arttı, çok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olacak diye.
Ne dersiniz?
Ayyy canım MüphemimmGüzel haberler hep sürsünAllahım sağlıkla doğurmayı mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Ay çok komik ilk kez duydum böyle bir atasözünu ilk gördüğümde gorumceme söyleyeyimBeş görümcen mi allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor canımgörümce göz yaşi gördüğün yerde vur taşı
Sağlıkla gidip evlatlarına dön inşallahArkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Amiinnn insallah kuzum rabbim tum dualarimizi kabul etsinCok gecmis olsun arkadaşım. İnşallah önüne başka engel çıkmadan transferin olur ve yavrularını kucağına alirsin hemencecik.... cok cok aminnnnn
Amiiinnn canim benim dualsrimiz kabul olur kucaklarimiz bos kalmaz insallahÇok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmeni toparlanmanı diliyoruminşaallah donasyon tedavine de planladığıın süreçte başlayıp güzel sonuçlar alacaksın
İnsallah zazam rabbim emeklerimizi bos cikarmasin bebelerimiz olsun bizim de cennet kokulu evlatlarimiz olsunÇok geçmiş olsun kuzum
İnşallah çabuk toparla ve tedavne başla
Amiinn canim benim hepimiz cennet kokulu evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim insallahÇok geçmiş olsun. Allah şifasını versinolmanız gereken bir operasyonu tedavi öncesi olmakla çok iyi yapmışsınız. Allah bebeğini biran önce kucağına almayı nasip etsin
Canim cok sevindim rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin ben de 1 tanecik istiyorum rabbim saglikli bir tane evlat nasip etsin bana daSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?