Ben ilerde çocuğumun bilmesini istemiyorum o yüzden söylemiyorum

Ben ilerde çocuğumun bilmesini istemiyorum o yüzden söylemiyorum
bende bilmesini istemiyirum acikcasi,evlatlik bile daha anlasilir olabilir cocuk icin.ama donasyonu daha zor anlayabilir.gerci bunu hangi yasta soyledigin onemli ama zaten koca insan olmusa nie soyliyim..bizde düşünmüyoruz söylemeyi,hem cocuga hem doktora.gercii bir transfer olup gebe kaliyim da,bosa sallamiyim simdiden

Yeni nesil çocukları çok zor evlatlık olduğunu pedagogla bile söyleyen kişilerin çoğu çok kötü şeyler yapabiliyor fazlasıyla korkuyorum ben öyle olaylardan.Kafa karıştırmanın manası yok , sadece eşim ve ben biliyoruz kimse bilmiyor benim ailemde dahil, tüp bebek diye biliyorlar.

aynen bizim de oyle.ben birde benden uzaklasip babasina daha cok düşkünleseceginden de korkuyorum bilmiyorum duygusal mi yaklasiyorum ama,suan ki psikolojim mantigim geregi soylemeyi uygun gormuyorum

Canlarim merhabalar aksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
İnşallah canım
İnşallah güzel bir beta sonucunla gelsin bayrammmm

Sen şanslısın Pandaa 27 yaşında anne oluyorsun ve bu çok normal ve doğal
Hiç kimse kuşkulanmaz zaten donasyon diye

Canim zaten cocuk canindan kanindan büyüyecek sen ne yersen o da öyle büyüyecek senin kokunda uyyacak.. nie onlari dert ediyrsun söylemen gereken durum bile yok rahat ol tedawine bak

Masallah canimmm cok sevindimSag saglim kucaginiza almayi nasip etsin Allah

Kizlar merhabalar buara buralar baya sohbetli cok yazi birikmiş okuyamadim ama firdevsle ilgili haber düştü elime sizle onj paylasmak istiyorum gidecek gidiyo yada vs olan için paylasmak istedim belkide paylastinizde 30.40 sayfa atladım çünkü bilginize öpüyorum hepinizii

Eklentiler

• E0E6A48B-4236-47D3-B4A4-7F14EA187397.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 93
inşallah buradan allahımın izniyle dualarla seni doğumada göndereceğiz tüm kalbimle inanıyorum. senin bu kadar bizlere hayırlı yollara yönlendirmen mukafatsız kalmaz zazacım

Canlarim merhabalar aksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
hadi inşallah arifeden senin bayramını kutlayalım. dualarımız seninle

iyi de benim tuhafıma giden şu;bu donörler yumurtalarını zaten heryerde para karşılığı vermiyor mu??Kim bağış yapar ki??Haa sadece belirlenen yaş aralığında olması şartı var,onu anlarım.Bu durumda kıbrıstaki tüm merkezleri kapatırlar.

Abla inşallah alacaksın
Okadar hayır dua aldinki, Rabbim sağlıkla kucağını dolduracak

Kıbrıs haberini bende okudum biri bağlantı paylaşmıştı üzerine tıkladım açıldı daha bir kaç günlük haber
Bu ikinci baskin daha once okudugum haberi kaldirmislar o zannetmistim merdiven alti yerler varya onlara baskin yapiliyor uluslarasi tup bebek merkezi olmayan yerlere operasyon duzenleniyor bir kac hafta oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…