Ben ilerde çocuğumun bilmesini istemiyorum o yüzden söylemiyorumBende ilkinde tedirgindim de duyulur diye budefa umruma katmadim neden olmadigini anlamadigim birrahatlik var hala annem ve doktorum disinda kimse bilmiyor ama sanki hastaneye kontrole gittigimde soylesem ne olacak acaba diye düşünüyorum yalniz eczaneden ilac alirken eczaci dediki kibrisami gideceksin dedi once cevap veremedimde sonra bunda ne varki bizegunde kac kisi geliyor boylekibrisagiden dedi galiba normal artik söylemek
bende bilmesini istemiyirum acikcasi,evlatlik bile daha anlasilir olabilir cocuk icin.ama donasyonu daha zor anlayabilir.gerci bunu hangi yasta soyledigin onemli ama zaten koca insan olmusa nie soyliyim..bizde düşünmüyoruz söylemeyi,hem cocuga hem doktora.gercii bir transfer olup gebe kaliyim da,bosa sallamiyim simdidenBen ilerde çocuğumun bilmesini istemiyorum o yüzden söylemiyorum
Yeni nesil çocukları çok zorbende bilmesini istemiyirum acikcasi,evlatlik bile daha anlasilir olabilir cocuk icin.ama donasyonu daha zor anlayabilir.gerci bunu hangi yasta soyledigin onemli ama zaten koca insan olmusa nie soyliyim..bizde düşünmüyoruz söylemeyi,hem cocuga hem doktora.gercii bir transfer olup gebe kaliyim da,bosa sallamiyim simdiden
aynen bizim de oyle.ben birde benden uzaklasip babasina daha cok düşkünleseceginden de korkuyorumYeni nesil çocukları çok zorevlatlık olduğunu pedagogla bile söyleyen kişilerin çoğu çok kötü şeyler yapabiliyor fazlasıyla korkuyorum ben öyle olaylardan.Kafa karıştırmanın manası yok , sadece eşim ve ben biliyoruz kimse bilmiyor benim ailemde dahil, tüp bebek diye biliyorlar.
İnşallah canımCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
Sen şanslısın Pandaa 27 yaşında anne oluyorsun ve bu çok normal ve doğalYeni nesil çocukları çok zorevlatlık olduğunu pedagogla bile söyleyen kişilerin çoğu çok kötü şeyler yapabiliyor fazlasıyla korkuyorum ben öyle olaylardan.Kafa karıştırmanın manası yok , sadece eşim ve ben biliyoruz kimse bilmiyor benim ailemde dahil, tüp bebek diye biliyorlar.
Inşİnşallah canım
İnşallah güzel bir beta sonucunla gelsin bayrammmm
Canim zaten cocuk canindan kanindan büyüyecek sen ne yersen o da öyle büyüyecek senin kokunda uyyacak.. nie onlari dert ediyrsun söylemen gereken durum bile yok rahat ol tedawine bakbende bilmesini istemiyirum acikcasi,evlatlik bile daha anlasilir olabilir cocuk icin.ama donasyonu daha zor anlayabilir.gerci bunu hangi yasta soyledigin onemli ama zaten koca insan olmusa nie soyliyim..bizde düşünmüyoruz söylemeyi,hem cocuga hem doktora.gercii bir transfer olup gebe kaliyim da,bosa sallamiyim simdiden
Masallah canimmm cok sevindimSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
Anlattım baya sinirliydi aracıyı dava edicem diyorduAnlamadıysada anlat hatta bizden örnekler var oda gitmiş kıbrısta olmamış Buda gitmiş olmamış diye abart canım olayı
Hayir ne kusuru başkasıyla payladamadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum cevap vermeniz beni çok mutlu ediyorCanım kusura bakma haddim olmayarak sana akıl veriyorum çenesizliğime ver
inşallah buradan allahımın izniyle dualarla seni doğumada göndereceğiz tüm kalbimle inanıyorum. senin bu kadar bizlere hayırlı yollara yönlendirmen mukafatsız kalmaz zazacımAllahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Biliyorsunuz hiç kabuğuma kapanmadım,her şeyi sizinle paylaştım,olumlu olumsuz
Hata idrar testleri ve değerlerimi size atınca,yapma,nazar değer deyende çok oldu
Hep Allaha sığındım
Ve her şeyimi anlatım ki ben yandım siz yanmayın diye
bu yaptıklarımın mükafatı bir tek sapa sağlam doğurum kucağıma alım,bana yeter
hadi inşallah arifeden senin bayramını kutlayalım. dualarımız seninleCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
iyi de benim tuhafıma giden şu;bu donörler yumurtalarını zaten heryerde para karşılığı vermiyor mu??Kim bağış yapar ki??Haa sadece belirlenen yaş aralığında olması şartı var,onu anlarım.Bu durumda kıbrıstaki tüm merkezleri kapatırlar.Kizlar merhabalar buara buralar baya sohbetli cok yazi birikmiş okuyamadim ama firdevsle ilgili haber düştü elime sizle onj paylasmak istiyorum gidecek gidiyo yada vs olan için paylasmak istedim belkide paylastinizde 30.40 sayfa atladım çünkü bilginize öpüyorum hepinizii
Abla inşallah alacaksınAllahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Biliyorsunuz hiç kabuğuma kapanmadım,her şeyi sizinle paylaştım,olumlu olumsuz
Hata idrar testleri ve değerlerimi size atınca,yapma,nazar değer deyende çok oldu
Hep Allaha sığındım
Ve her şeyimi anlatım ki ben yandım siz yanmayın diye
bu yaptıklarımın mükafatı bir tek sapa sağlam doğurum kucağıma alım,bana yeter
Canım yarın bayramın olsun işallahCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
Aminnamin aminnMasallah canimmm cok sevindimSag saglim kucaginiza almayi nasip etsin Allah
Bu ikinci baskin daha once okudugum haberi kaldirmislar o zannetmistim merdiven alti yerler varya onlara baskin yapiliyor uluslarasi tup bebek merkezi olmayan yerlere operasyon duzenleniyor bir kac hafta oldu buKıbrıs haberini bende okudum biri bağlantı paylaşmıştı üzerine tıkladım açıldı daha bir kaç günlük haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?