- 8 Haziran 2021
- 52
- 212
- 8
Umarım herkes için süreç güzel olurOla bilir
Hiç önemli değil
Önemli olan şimdi sizin güzel sonucunuzu duyup bayram yapmamız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım herkes için süreç güzel olurOla bilir
Hiç önemli değil
Önemli olan şimdi sizin güzel sonucunuzu duyup bayram yapmamız![]()
Cok tesekkur ederim canim benimGecmis olsun angel gelmis gecmis olsun ameliyatin.
Aslında sık sık da giriyorum amaBir kaç defa anlatım kaçırmısım
İyim çok şükür
Kalp atışlarını bayram sonrası dinliyecez![]()
Insallah tutunma kanamisidir canimKıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınız![]()
İnşallah duyucaksınAslında sık sık da giriyorum amaNeyse olabilir… iyi olmana sevindimm
Gümbür gümbür duyarsınızz inşallahhh o güzel sesi
Bir kere arkadaşımla gitmiştim doğumuna yakın gözlerim dolmuştu çok garip bir his oluşumuştu bende
Kendi bebeğimin sesinde ne olurum acaba
Durubalım sana yinede hatırlatım durumuAslında sık sık da giriyorum amaNeyse olabilir… iyi olmana sevindimm
Gümbür gümbür duyarsınızz inşallahhh o güzel sesi
Bir kere arkadaşımla gitmiştim doğumuna yakın gözlerim dolmuştu çok garip bir his oluşumuştu bende
Kendi bebeğimin sesinde ne olurum acaba
Allahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Ben inaniyorum o bebek bu sefer saglikla kucaginda olacakAllahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Biliyorsunuz hiç kabuğuma kapanmadım,her şeyi sizinle paylaştım,olumlu olumsuz
Hata idrar testleri ve değerlerimi size atınca,yapma,nazar değer deyende çok oldu
Hep Allaha sığındım
Ve her şeyimi anlatım ki ben yandım siz yanmayın diye
bu yaptıklarımın mükafatı bir tek sapa sağlam doğurum kucağıma alım,bana yeter
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidirInsallah tutunma kanamisidir canim❤❤
Evet evet sorun yok sadece kirmizi olursa ve cogalirsa haber verin dediler.ertesi gun de 2-3 damla geldi.Çok teşekkür ederim geri bildirim içinTakipte olacağım umarın regle dönüşmez
. 8. Gün olması beni tedirgin etti. Siz doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Dualarimizla saglikla kucagina alacaksin zazammAllahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Hata idrar testleri ve değerlerimi size atınca,yapma,nazar değer deyende çok oldu
Hep Allaha sığındım
TamamEvet evet sorun yok sadece kirmizi olursa ve cogalirsa haber verin dediler.ertesi gun de 2-3 damla geldi.
Anam hadi hayırlı haberler ver bize inşCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum
inş bebekler benimledirler
![]()
sen sadece sapasağlam dogurmakla kalmayacak,harika bir evlatla mukafatlandirilcaksin zazacimAllahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Hep Allaha sığındım
Allahım bu yaptıklarımı kabul etsin bana yeter kızlar
Hep Allaha sığındım
İnnşallahh seninle canmmCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum
inş bebekler benimledirler
![]()
Çok daraldığımda bu konu beni düşündürdüğü her an senin mücedelen yol göstermen aklıma geliyor İnan ki.bir yolu var diyorum her seferinde Zaza o kadar yol yordamı anlattı diyorum kendime ve sakinleşiyorum ve İnan ki o kadar çok istiyorum ki hepiniz için en iyisini hele ki senin yerin tanımasam bile çok derin çok özel bende inşallah çok iyi olacak herşeyDurubalım sana yinede hatırlatım durumu
Geçen perşembe 10 gün önce kanamam oldu
O akşamı ultrasona girdim tek kese gördük
Kanamam durdu çok şükür
Gebelik testlerim çift çizgili çok şükür
Bayram sonrası kalbe bakıcaz inşallah![]()