Aminn inşaallahçook guzel canim,saglikla ilerlesin insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşaallahçook guzel canim,saglikla ilerlesin insallah![]()
Aminnn inşaallah, arkadaşımMaşallah sizeçok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
![]()
Hadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.Selam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla
en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah
![]()
AmiiiiiinnnnnHadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Allahim burdaki tüm kadınlara böyle bir gün yaşatmayı nasip etsin.![]()
Amin inşaallahHadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Allahim burdaki tüm kadınlara böyle bir gün yaşatmayı nasip etsin.![]()
Twain hayırlı olsun canım. Bebislerinle dönersin insallahArkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var
bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
![]()
Süper bir haberSelam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuçtek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarımRabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla
![]()
Hayırlı olsunnn inşallah herşey su gibi aksın gönlünce olsun cümlelerini sana orda yanıbaşında kurucamVee sonunda biletleri aldık 12 Ağustos sabah 9 da kievde oluyoruz inşallah 15 i dönüyoruz bu ilk görüşme muayne teşhis vs için inşallah herşey çok güzel olur sonumuz hepimizin kucağımızda sağlıklı hayırlı evlatlarımızla yazışmalar olur hepinize herşey için teşekkürler sanki sonucu da almışım gibi rahatladım biranda![]()
Çok sevindim canımmmSelam Arkadaşlar
![]()
Selam arkadaşlar çarşamba günü tiroit ameliyati oldum Donuasyonu ertelememek için acil bir ameliyatım oldu kendi doktorumla görüştüm eylule kadar iyileşirsin donasyon sorun olmaz dedi çünkü gebe kalırsam ve bebek doğduktan sonra bu ameliyat bayağı problemli oluyor yani bebekle ilgilenemeyeceğim kendimle ilgilenemiycem vs vs bu yüzden de en acilinden ameliyat oldum birkaç yıla kadar kanser olma durumları olabilir diye… Forum okumaya devam ediyorum burayı elimden geldiğince okuma kinusunda ihmal etmemeye çalışiyorum Bir şeyleri kaçırmamak için pozitif olanlar var çok şükür Rabbim kucaklarına boş bırakmadı emeklerini boşa çıkartmadı bir arkadaşımız mutlu yaşandı galiba negatif oldu inşallah tekrar dener o
Ayşe Merve gidiyor muş acilmiş oda pazartesi güzel yumurtaları bol bol yumurtaları toplanıp transfer yapılır her şey yolunda gider inşallah
Firdevsi de okudum ben onunla hiç konuşmadım merkeziyle de bana zaten çok itici gelmişti sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi ağustosta Burada nüfus patlaması yaşanır inşallah eylülde de devam eder Rabbim dualarımızı kabul eder size yazmak istedim özelden de dertleşiyoruz buradan da bazen en yakınımızdan daha yakın oluyoruz burada sizlerle Ben de bebeğim için subatta miyom ameliyatı Şimdi de tiroit ameliyatı oldum inşallah Rabbim benim de kocamı boş bırakmaz
Bu arada nickini hatırlayamadım ama eşi donasyon istemeyen bir arkadaş vardı ona elden geldiğince yumuşak yollu ikna etmeye çalışin zirka ydi sanırım o çok güzel İkna edici cümleler kullandı evet bebeğimiz olmazsa hayat tabii ki devam edecek ama ilerde Bebek için keşke elimden geleni yapsaydım diye pişman olmamak için sonuna kadar çabalıyoruz maddi manevi ama eğer evlilik sağlam temellerde değilse bebek olayını biraz ertelemek gerekiyor sanırım naçizane benim düşüncem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Masallah, saglikla gelsin bebis.Selam Arkadaşlar
![]()
Ben söylemedim bence normal tüp bebek demekte bir sakınca yok
Belki önce ikiside tutmuştu sonra biri devam ettiMasallah, saglikla gelsin bebis.
Bu beta degerleri de sasirtici oluyor. Sizinki 1954 idi. 2 li transfer olmustu diye hatirliyorum. Acaba hangisi tuttu..
Tarlusal hızlı adet olunması gereken durumlarda kullanımı günde 3Sakın karıştırma tarlusal 6 gün içicen+ 3-5 güne adet olucan buda nerden baksan 2 haftanı alıcak
Doktoruna sor
Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var
bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Ben lefkoşe tıp merkezinde tedavi olmuştum.2 başarısız deneme maddi manevi çöktük . Donörler para karşılığı yumurta bağışı yapıyor onun farkındaydık ama yaşı büyük birini kullanmak ne demek üstelik kadinlar ticarete dökmüş sürekli yumurta toplanıyor benim gebeliklerimin neden sonlandığı şimdi anlaşıldı
Tatilden gelir gelmez gidicez en azından bazı şeyleri uzman birinin karşısında konuşmak daha iyi gelirHiç zaman kaybetme hemen randevunu al canım soruna ne kadar erken müdehale edersen yangın o kadar az yayılır( terapi için dedim)
Ben Haziran'da gittim kliniğimden tedaviye dair belge alıp idari izin aldım hatta müdür yardimcim rapor alıp gitseydin kimse duymasa sorun olmaz demiştiKızlar benim Temmuz ayındaki adetimle birlikte tedavim başlayacak ağustos sonu ise transfer yapılacaktı. Öğretmen olduğum için eylül ayına sarkmaması gerekiyor bu tedavi işinin. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu hep gününde olurdu sanırım bu ay bir an evvel olmam lazım diye stres oldum olamadım hala. Çıldıracağım resmen nasip olmayacak herhalde bana.
Muthissss muthissssSelam Arkadaşlar
![]()