Hadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Allahim burdaki tüm kadınlara böyle bir gün yaşatmayı nasip etsin.

Hadi gözlerin aydın olsun, sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Allahim burdaki tüm kadınlara böyle bir gün yaşatmayı nasip etsin.
Amin inşaallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin dilerim bundan sonraki süreçte kolay geçer

Twain hayırlı olsun canım. Bebislerinle dönersin insallah

Süper bir haberçok tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla kucakla canım

Hayırlı olsunnn inşallah herşey su gibi aksın gönlünce olsun cümlelerini sana orda yanıbaşında kurucamBu cuma gününü de atlattıktan sonra bende 11/08 de ordayımm inşş

Çok sevindim canımmmSağlıkla büyüsünn de sağlıkla kucağına alasınn inşallahhBir olsunnn bizim olsunnn misss

Cok gecmis olsun arkadaşım. İnşallah önüne başka engel çıkmadan transferin olur ve yavrularını kucağına alirsin hemencecik.... cok cok aminnnnn

Masallah, saglikla gelsin bebis.
Bu beta degerleri de sasirtici oluyor. Sizinki 1954 idi. 2 li transfer olmustu diye hatirliyorum. Acaba hangisi tuttu..

S sibra631 canım hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter ki bir tane hepimize yeter.
Ayrica güzel haber alıp kaçırdığım varsa onlara da hayırlı olsun
Bütün gün temizlik yaptım hala da bitiremedim o yüzden giremedim bugün
Hamiş olanlar yerinizden kımıldamayın dinlenin bırakın evi b*k götürsün

Ben lefkoşe tıp merkezinde tedavi olmuştum.2 başarısız deneme maddi manevi çöktük . Donörler para karşılığı yumurta bağışı yapıyor onun farkındaydık ama yaşı büyük birini kullanmak ne demek üstelik kadinlar ticarete dökmüş sürekli yumurta toplanıyor benim gebeliklerimin neden sonlandığı şimdi anlaşıldı

Ben Haziran'da gittim kliniğimden tedaviye dair belge alıp idari izin aldım hatta müdür yardimcim rapor alıp gitseydin kimse duymasa sorun olmaz demişti

Muthissss muthissss
Gunun en guzel haberi
Saglikla kucagina al sibram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…