- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
bende cok istiyorum ama cidden cok zor,nasıl bakarızAy benimde ikiz hevesim var ama çok zor siyolar gerçi olursa çok mutlu olurum da nasıl bakıcaz
Zazacım, o senin yüzün gibi içten bakan yüreğinin güzelliğiCanım pablo çok çok teşekkür ederim
İnşallah güzel sonucumuzla her kesi burda sevindiririz
Sibranın transferide olucak 23-25 tarihlerde
Onada dua edelim kızlar
Nakadar iyi yürekli bilseniz
kızlar burda herkez çok iyi kadın,anne adayları
En çok bizler hak ediyoruz anneliği
Allah nasip etsin
pablo neden gidemezsin kieve?
İnşallah sağlık sorunun yok?
Amşn amin aminnnHayırlı uğurlu olsunnnnnnsımsıkı tutunsunlar inşallahhhhh okudukça heyecanlandımmm sanki bende ordaymışım gibi Zaman su gibi aksın gitsin tez zamanda sağlıkla mutlulukla kucağına da almayı nasip etsinnn inşş Rabbim @sibra63 canımm senin de Allah yardımcın olsunn herşey yokunda gitsin inşşş bebeklerimize kavışalımm hepimiz Dualarım burda olan olmayan bebeklerini kalbinde taşıyan tüm kadınlar için
Cansın canZazacım, o senin yüzün gibi içten bakan yüreğinin güzelliğiBugün heyecan merak endişe sabırsızlık birçok duyguyu aynı anlarda farklı fazlarda yaşadım. Sayenizde uzun zamandır görüşmediğim bir dostla sözleşmişiz de böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmiş gibiydim.. siz çok tatlı bir aile olacaksınız bunu hissediyorum. Bugün gerçekten güzel özel anlamlı bir gündü.. Dostluğunuz içtenliğiniz doğallığınız veee mavi saç bandın ise Teşekkürler, Canım eşine de selamlar..
O isteği o kadar iyi biliyorum ki taaaaaa en içimdeBen 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah.
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Hepinizi takip ediyor, tanıyor ve dua ediyorum.
Anneligin yasi yokBen 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah.
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Gözlerim doldu..Çoook tesekur ederim. Iyi ki varsinizO isteği o kadar iyi biliyorum ki taaaaaa en içimdeBir tanıdığımın komşusu 40 yaşından sonra anne olmak istiyor/uğraşıyor vs şu cümlelerle konuşuyor”””Bakıyorum etrafıma şimdi bütün çocuklara anneanneler/babaanneler bakıyor ve onlar kaç uaşında ben neden bakamıyimm…. Ve evet genç yaşta anne olanlar kadar fazla vakit geçiremiycem belki çocuğumla ama ben ne kadar olacaksa o vakiti istiyorum””””demiş ….Bu sözler beni çok etkilemişti çokkkkk çok hak vermiştimm Lütfen ne istediğiniz için utanın ne de istemekten vazgeçinnnn O kadar yürekten diliyorum ki anne olmanızı Dualarım tüm güzel pozitif enerjim sizinle Pazartesi günü ve sonrasında kendinizi hatırlatın lütfen benim gibi onlarca belki bilmediğimiz yüzlerce dua ,güzel enerji gelsin size
Çook tesekkur ederim. Amin. Herkesin inşallahAnneligin yasi yokDualarim sizinle. Saglikla mutlulukla buyuteceginiz cocuklariniZla yolculugunuzun baslangici olsun pazartesi
Gözyaşlarımı tutamıyorumÇok teşekkür ederim la luna
sibrayla görüştük,çok güler yüz ve iyi kız
İlk beni o uğurladı transfere
hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize
Kızlar Vallah ana bacı olduk bir birimize
İyiki varsınız
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin
Niye kendini kötü hissedesinki, sağlığın imkanın olduğu sürece anneliğin yaşı yoktur. Hem bu konuda yalnızda değilsin, aramızda 2 yaş var bende 47 girecem.Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah.
Olumlu düşünün, sonuç çok güzel olacak inşallah,Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah.
Insallah hersey istedigin gibi olsunÇook tesekkur ederim. Amin. Herkesin inşallah
Yasini dert etme gencsin canim ya dedikleri gibi anneligin hic birzaman yasi yok 52 yasinda ikizleri olan tiyatrocu bir hanimefendi var adini hatirlayamadim isim özürlüyüm biraz eski yazlik komsumuzdu kibrista donasyon olmustu oda canim artik 55 e kadar anne olan var. Sen transfere gideceksin bak rahat ol insallah guzel gecer bebislerinle dön insallah.Çook tesekkur ederim. Amin. Herkesin inşallah
Dualarim seninle zazacim insallah hersey istedigin gibi olsunGynolife seni almış Allahtan
İnşallah bu merkezde evlat sahibi ol dilerim
AminŞimdi kendimi daha iyi hissettim, yemin ederim ben de kendimi senin gibi hissediyordum çok şükür bizlerden daha yaş alanlar da varmış :) demek ki anne olmanın yaş ile bir ilgisi yok kadın her yaşta anne olmak istiyor. Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin inşallah
Gelsin bebislerinizzzzzzz cifter cifter nasip etsin rabbim insallahhhhhhh butun hepinizeSenin güzel sonucuna az kaldı kuzum
Benim 3. Gun embiriyosuydu canim sonuc olumsuz olmustu ama 3. Gun embiriyosuyla hamile olan cok var demisti murat bey banaHanımlarr, deneyimli olanlar beni bi bilgilendirebilir mi? Bizim embriyoları 3. Günde dondurma kararı alırlarsa başarı şansı nasıl?
5e gider mi gitmez mi bilmediğimden soruyorum. Belki risk almayıp 3 te dondururlarsa diye??
Pablocum umarım bu yaşadıklarının mükafatını anne olarak alırsın. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canımBiliyorsun bu sebepten dolayı british de ikinci tedavimi kabul etmemişti. Geçmişim ayağıma takılmış işte :) düşük doz tedavimi etkileyecekse şansımı düşürecekse şahsen bende tedaviyi istemezdim.