Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zazacım, o senin yüzün gibi içten bakan yüreğinin güzelliği Bugün heyecan merak endişe sabırsızlık birçok duyguyu aynı anlarda farklı fazlarda yaşadım. Sayenizde uzun zamandır görüşmediğim bir dostla sözleşmişiz de böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmiş gibiydim.. siz çok tatlı bir aile olacaksınız bunu hissediyorum. Bugün gerçekten güzel özel anlamlı bir gündü.. Dostluğunuz içtenliğiniz doğallığınız veee mavi saç bandın ise Teşekkürler, Canım eşine de selamlar..

Amşn amin aminnn Duruball Durubalcım çok öok teşekkür ederim, hep birlikte bebeklerimize kavuşmak dileğiyle

Cansın can

O isteği o kadar iyi biliyorum ki taaaaaa en içimde Bir tanıdığımın komşusu 40 yaşından sonra anne olmak istiyor/uğraşıyor vs şu cümlelerle konuşuyor”””Bakıyorum etrafıma şimdi bütün çocuklara anneanneler/babaanneler bakıyor ve onlar kaç uaşında ben neden bakamıyimm…. Ve evet genç yaşta anne olanlar kadar fazla vakit geçiremiycem belki çocuğumla ama ben ne kadar olacaksa o vakiti istiyorum””””demiş ….Bu sözler beni çok etkilemişti çokkkkk çok hak vermiştimm Lütfen ne istediğiniz için utanın ne de istemekten vazgeçinnnn O kadar yürekten diliyorum ki anne olmanızıDualarım tüm güzel pozitif enerjim sizinle Pazartesi günü ve sonrasında kendinizi hatırlatın lütfen benim gibi onlarca belki bilmediğimiz yüzlerce dua ,güzel enerji gelsin size

Anneligin yasi yokDualarim sizinle. Saglikla mutlulukla buyuteceginiz cocuklariniZla yolculugunuzun baslangici olsun pazartesi

Gözlerim doldu..Çoook tesekur ederim. Iyi ki varsiniz

Gözyaşlarımı tutamıyorum
Bizi ancak biz anlarız
Rabbim mucizelerinizle dönmeyi nasip etsin
Miladizin olsun bu günler

Niye kendini kötü hissedesinki, sağlığın imkanın olduğu sürece anneliğin yaşı yoktur. Hem bu konuda yalnızda değilsin, aramızda 2 yaş var bende 47 girecem.

Hayırlısıyla pazartesi transferi olacak korku ve negativ düşüncelerden uzaklaş canım, iyi düşün iyi olacak inşallah.Rabbim isteyen dileyen bu yolda mücadele veren tüm arkadaşlarımın kadınlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebişlerini al gel canım.

Olumlu düşünün, sonuç çok güzel olacak inşallah,
Yavrunuz karninizda imiş gibi hissetmeye calisin

Çook tesekkur ederim. Amin. Herkesin inşallah
Yasini dert etme gencsin canim ya dedikleri gibi anneligin hic birzaman yasi yok 52 yasinda ikizleri olan tiyatrocu bir hanimefendi var adini hatirlayamadim isim özürlüyüm biraz eski yazlik komsumuzdu kibrista donasyon olmustu oda canim artik 55 e kadar anne olan var. Sen transfere gideceksin bak rahat ol insallah guzel gecer bebislerinle dön insallah.

Amin

Benim 3. Gun embiriyosuydu canim sonuc olumsuz olmustu ama 3. Gun embiriyosuyla hamile olan cok var demisti murat bey bana

Pablocum umarım bu yaşadıklarının mükafatını anne olarak alırsın. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…