Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah. 🙏
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Hepinizi takip ediyor, tanıyor ve dua ediyorum. 🙋‍♀️

İnşallah güzel haberlerinizi de alacağız Allah'ın izniyle korkmayın dualarımız sizinle. Herşey çook güzel olacak :dua::KK200:

Ben 49 yaşındayım arkadaşlar. Sizin gibi gençleri görünce kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor tabi ama anne olma isteğime engel olamıyorum. Tüm kalbi güzel kadınlar anne olsun inşallah. 🙏
Bu arada benim de pazartesi transferim olacak Batum'da.. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Çok korkuyorum.
Olumlu düşünün, sonic çok güzel olacak inşallah,
Yavrunuz karninizda imiş gibi hissetmeye calisin💙

Ne kadar güzel olur bende çok istiyorum. :anne:bence zaten bakmak için aileler sıraya girer :KK68:
Canim benim ikiz yegenlerimden biliyorum hem guzel hemde azcik zor bebeklikte dönüşümlü bakmistik bizde 15 gun annem ve ben 15 gunde anneannesi bakiyodu biri agladimi oburude agliyodu aciktiklari zaman birlikte acikiyolar simdi 5 yasindalar biri bacagini vursa oburude basiyor yaygarayi kardesiinun cani aciyinca onunda aciyor ben karistiriyorum onlari bu yaramazlar bunu firsata cevirip isimlerini ters soyleyip kandirmaca oynuyorlar.canim benim insallah sanada herkesede nasip etsin ikiz insallah rabbim büyüktür 🙏🙏🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤❤

sen gönlünü ferah tut yaşımız senden genç olabilir ama inan vücudumuz senden yaşlı çıkıyor.İnş tedavinden olumlu sonuçlar alırsın yaz bize.Hatta sürecinle ilgili geçmişe yönelik bilgide verirsen seviniriz.Orada nasıl bir prosedür izliyorlar, neden Batum kısaca anlatırmısın.Stres yapma bize stres yasak biliyorsun.:)

Benim 3. Gun embiriyosuydu canim sonuc olumsuz olmustu ama 3. Gun embiriyosuyla hamile olan cok var demisti murat bey bana
Bazen 5. Güne yeterli sayıda embriyo kalmaz diye risk almamak için 3 te donduruyorlarmış aslında bu 5 e gidemeyeceği anlamına gelmiyormuş 🤷🏻‍♀️

Yarın bilgi gelcek bakalım hayırlısını diliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bazen 5. Güne yeterli sayıda embriyo kalmaz diye risk almamak için 3 te donduruyorlarmış aslında bu 5 e gidemeyeceği anlamına gelmiyormuş 🤷🏻‍♀️

Şimdiden gerilme
İnşallah yarın embriyo sayın çok olur
5 güne saklarlar❤️

Her gun bilgi vermediler mi? Cuma ve bugun icin embriyolarin durumu hakkinda?

Zaza senin adetin kacinci gunu transfee olmus oluyor su anda?progesteron kullanimi5.ve 7.gunler demistin ama adetin kacinci gunu oldugunu kacirdim ben.
Ayrica estrofem kacinci gun baslatmisti?
Canım zoladex suni menopoza soktu unutunmu
Adet günleriyle değil ilaç kullanma günleri oldu
Estrofem 18 gün
19 günden progesteron
Progesteronun 5 günü transfer
Birde 8 günü transfer

Her gun bilgi vermediler mi? Cuma ve bugun icin embriyolarin durumu hakkinda?
Opunun ertesi günü döllendi ve sağlıklı döllenme oldu bilgisi geldi. Bu sabah bugün kontrol yok dün gayet iyi ilerlemişlerdi bilgisi geldi. Yarın değerlendirip tekrar bilgi verecekler.
Ya 3-5 hiç farketmez 1 tanesi gebelik getirsin yeter 🥺
3. Günde dondururlarsa güzel 3. Gün gebeliklerini duymaya ihtiyacım olacak ama 😕

Opunun ertesi günü döllendi ve sağlıklı döllenme oldu bilgisi geldi. Bu sabah bugün kontrol yok dün gayet iyi ilerlemişlerdi bilgisi geldi. Yarın değerlendirip tekrar bilgi verecekler.
Ya 3-5 hiç farketmez 1 tanesi gebelik getirsin yeter 🥺
3. Günde dondururlarsa güzel 3. Gün gebeliklerini duymaya ihtiyacım olacak ama 😕
Hangi merkezdi canım

X