Aman efenim havalıyım belki ama sizin gibi meşhur değilimSibra yorgun deyilsen görüşelim
Khrişatike gelelim mi?
Sen havalısın,merkeze yakınsın
Hakaten meşhur oldumAman efenim havalıyım belki ama sizin gibi meşhur değilim
Ne demek yorgunluk.. gelin çok seviniriz
Tamam, öyleyse biz ibis oteldeyiz. Meydandayız.
Sibra yorgun deyilsen görüşelim
Khrişatike gelelim mi?
Sen havalısın,merkeze yakınsın
Canım ben ona gittiğimde zaten hiç şansın yok direk donasyon demişti.2 kere negatif aldığım doktorum yumurtaların az ama öz dedi yumurta takibi yaparken. Sonra olumsuz olunca yumurta kalitesizliğin var kaliteli yumurtayı bulana kadar devam dedi.. Bende sabancı değilim 3 ayda bir tedavi göremem.. Şimdi benimki tutturdu ya bülent beyin yanına git diye zaten direkt söyliycem hocaya ben donasyon düşünüyorum diye. Bakalım yönlendirdiği kişiler varmış öyle duydum.. Zaten eşimde diyor git bi muayene ol eğer dr derse çok şansın yok o zaman yapalım dedi.
Harika haberler Allah üçünüzünde yar ve yardımcısı olsunAndrey bize atıcak yarınki saati
Ama her halde sabah saatlerinde
Benim ilk transfer yarın ikincisi pazartesi
Bluemoonun transferi pazartesi
Sende yaz ne zaman transferin
Senin embriyolar hazırlandımı?
Okuduğuma göre vücuttaki bazı toksiklerden arındırıcı özelliği varL arginin serumuş
Vallah iyi bir nandrobolik etkisi var
Enerjim artı
Zaza, anladığım kadarıyla transfer öncesi karaciğeri arındırma detoks sağlayan bir apart.. öyle bir işlevi var gibiKızlar bana bugün takılan serumu googla tokladım ve türkçeye çevirdim
Okuyun kime meraklıysa
Aynen,gitsin kötü enerji bizdennnOkuduğuma göre vücuttaki bazı toksiklerden arındırıcı özelliği var
Zaza, anladığım kadarıyla transfer öncesi karaciğeri arındırma detoks sağlayan bir apart.. öyle bir işlevi var gibi
Yarının öncesinde vücudu arındırırarak transfere hazırlıyorlar
Ne güzel işteetüm kötü enerjilerinden de arınmışsın, ohhh misss
Kan deveranı için tüm vücüdün organların özellikle rahimin kanlanması ve canlanması için yapılan bir işlem. Arjinin özellikle erkeklerde kaliteli sperm için kullanılan bir destek. Bir nevi doğal viegra gibiAynen,gitsin kötü enerji bizdennn
Vasküler etkiside var
Kanı kaslara iyi pompalar
Evet bugündü opu 2 2be
Ohh çok şükür kuzumEvet bugündü opu 2 2beŞuana kadar herşey yolundaydı. 8 yumurta toplandı. Donörümüzü gelmeden seçmiştik ama embriyolog ile tekrar üzerinden geçtik. Son kararı bildirdik. Bugün dölleme yapılacak yarın bilgi verilecek. Yeterli sayıda ilk gün döllenmesi olursa Murat bey 5. Güne gideceğim dedi Zaten donmuş embriyo transferi olacağım Eylülde o yüzden şimdilik işlemler bitti. Embriyolardan gelecek güzel haberlerde kulaklarımız.
İstanbulda doktor önerisi isteyen arkadaşlar vardı. Ben sonucu görmeden pek yorum yapmak istemedim ama bir kere daha iyi ki ona gitmişim dedim o yüzden kendi düşüncemi belirteceğim. İsteyen arkadaşlar özelden yazarsa konuşuruz
Canım Ekin ikizlerde bu tür kanamalar oluyorArkadaşlar giremedim kusurabakmayın bugün biraz kanamam vardı telaş ettim doktora gittik çok şükür sorun yok biraz yaramazlar bebişlerherkese iyi dilekleri için teşekkürederim darısı burda ki tüm arkadaşlarımın başına herkes için inanın tek tek dua ediyorum ve heyecanla bekliyorum sonuçları
1 tanesi can olsun bana şu yaşadıklarımızı bi unuttursun da bir dahaki hem tatil kardeş olsunOhh çok şükür kuzum
İnşallah hepsi döllensin
Her sene kardeş için gelirsin
Amiiiiiinnnn inşallahhh1 tanesi can olsun bana şu yaşadıklarımızı bi unuttursun da bir dahaki hem tatil kardeş olsun
Evet canım biraz fazla olunca kanama telaşlandım Zaten pruloton iğne kullanıyordum hemen vurundum 4 günde bir vurunuyordum canım 3 güne indirdi doktorum bir de endol kullanıyorumCanım Ekin ikizlerde bu tür kanamalar oluyor
Progesteronun dozunu artır