- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 43
Canim sartlari ne orada dogum yapmak icinDoğumu hangi ülkede yaptıracaksınız acaba? Arkadaşım Kanada’da yapmıştı. Çocuk Kanada vatandaşı olduğu için tüm aile kardeşler dahil ücretsiz eğitim,sağlık ve vatandaşlık alıyor diye biliyorum. O çok araştırıp gitti. Bende Kanada düşünüyorum.
Ben de ilerde hamile olursam eger bende yurtdisinda düşünüyorum benim isimden dolayi her ulkeye vizem var fakat ben rusyada kirimi düşünü yorum rahmetli babaannemin memleketi sonucta akrabalar orda hamile olursam bende dusunuyorum vallahi ilk yunanistan dusunmustuk esimle ben bekarken 5 sene orda yunan acentasinda rehberdim oraya resmen bayiliyorumda sonradan kirima karar verdikDoğumu hangi ülkede yaptıracaksınız acaba? Arkadaşım Kanada’da yapmıştı. Çocuk Kanada vatandaşı olduğu için tüm aile kardeşler dahil ücretsiz eğitim,sağlık ve vatandaşlık alıyor diye biliyorum. O çok araştırıp gitti. Bende Kanada düşünüyorum.
Olucan tabi canim hic sen lutfen ümidini kirma yetrki olacak canim ❤❤❤❤❤Ama inanli hayata bir daha gelseydim kendi yumilerimle bukadar uğraşmazdım
37 yaşımda 3 denemeden sonra direk donasyona geçerdim
İkili transfer,yani iki gün arayla transfer yapılmasıİkili transfer nasıl oluyor Zaza?
Birde kızlar önceden British te embriyo donasyonu yaptırıp olumsuz sonuç alan oldu mu hiç oldu ise neden?
Ben bu bulent beyin suratina soyledim amma paracisiniz diye kizardi bozardi biseyde diyemedi esimde cok patavatsizsin adama zar zor bulup gelmisiz dedigine bak diye kizmisti bana ne suscam be dedim napim tutamadim kendimi allahin bildigini kuldanmi sakliycam dedim adam bizi bir daha cagirmadi zatenBülent feci paracı
Prp nin işe yaradığını hiç kimseden duymadım
Bület bey prp derse garanti iste,bak görürsün kıvıracak
Superrrr❤❤❤❤❤❤❤❤Cuma ve pazartesi
İkili transfer
İyi yaptın kuzumBen bu bulent beyin suratina soyledim amma paracisiniz diye kizardi bozardi biseyde diyemedi esimde cok patavatsizsin adama zar zor bulup gelmisiz dedigine bak diye kizmisti bana ne suscam be dedim napim tutamadim kendimi allahin bildigini kuldanmi sakliycam dedim adam bizi bir daha cagirmadi zaten
Şans sizi takip etsin inşallahŞuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacakİlk defa embriyomuz olacak inşallah
Ya muhteşem bir klinik. Nasıl hasta odaklı yaklaşım. Anne yapmak için herşeyi yapıyorlar . Aldıkları para son kurusuna kadar helal olsun valla. Kıbrıs’ta ki kliniklerin bu seviyeye gelmeleri için tabiri caizse bir fırın ekmek yemeleri lazım. Valla tedaviye başlamamış bu yola adım atmış kişilerin kanımca Kıbrıs’ta falan vakit kaybetmelerine hiç gerek yok. Zazacım seninle bebişlerimiz aynı senenin çocuğu olacaklar yaKızoşşşşlaaaar yeni haberleeeerrrr var hepiniz bura
Saat 11.10 araç bizi kliniğe getirdi,çok iyi iki genç arkadaşlarla tanıştık,onlarda türkiyeden gelmişler
Allah onlarında tedavilerini başarılı etsin
Zaten konuşunca Zaza sizmisiniz sordular,baya meşhuraştım kızlar
Gizli takip ediyorlarmış burayı,benim kiev ziyaretimden sonra burayı seçmişler
Rabbim tüm arkadaşlarımı,kimin kararını etkilediysem yüzünü güldürsün
hem sevindim,hem korkuyorum,Allah korusun olumsuz olursa Zaza etkiledi düşüncesinden
Dr Elena yine kapısında bekleti
Embriyo glue hazır ilaç soğuk zincirli ve ısınmasını bekletiler.işlem acısızdı,içime verdi,sonra popoma plasenta iğne yaptı,sordum ne işe yarıyor,dedi kötü killer hücrelerini düşürüyor
Transferim cuma biliyorsunuz,iki serum yazdı
1-arginin
2-ivig
Transferden bir gün önce veriliyormuş
17.06 ve 20.06 bu serumları damardan vericekler
İlave bu serumlardan bana vericekler
Gebelik olursa 1-2 defada istedi bu serumdan
Bugünede bu kadar
Ooo zaza gercekten yapmadiklari bisi kaldi mi merak ediyorumKızoşşşşlaaaar yeni haberleeeerrrr var hepiniz bura
Saat 11.10 araç bizi kliniğe getirdi,çok iyi iki genç arkadaşlarla tanıştık,onlarda türkiyeden gelmişler
hem sevindim,hem korkuyorum,Allah korusun olumsuz olursa Zaza etkiledi düşüncesinden
Embriyo glue hazır ilaç soğuk zincirli ve ısınmasını bekletiler.işlem acısızdı,içime verdi,sonra popoma plasenta iğne yaptı,sordum ne işe yarıyor,dedi kötü killer hücrelerini düşürüyor
1-arginin
2-ivig
Bugünede bu kadar
Ayyy Allahım o günü bize yaşatsınnnYa muhteşem bir klinik. Nasıl hasta odaklı yaklaşım. Anne yapmak için herşeyi yapıyorlar . Aldıkları para son kurusuna kadar helal olsun valla. Kıbrıs’ta ki kliniklerin bu seviyeye gelmeleri için tabiri caizse bir fırın ekmek yemeleri lazım. Valla tedaviye başlamamış bu yola adım atmış kişilerin kanımca Kıbrıs’ta falan vakit kaybetmelerine hiç gerek yok. Zazacım seninle bebişlerimiz aynı senenin çocuğu olacaklar yahiç irtibatı kaybetmeyelim sonrasında da tecrübelerimizi bebek bakımını vs konuşacağımız bir forum sayfası açalım. Ne dersiniz?
Super , bol sansŞuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacakİlk defa embriyomuz olacak inşallah
Ooo zaza gercekten yapmadiklari bisi kaldi mi merak ediyorumolcak valla bu is
Zaza sen acayip meshursun inan bana, girdugum yerde imza isticem
Sen hepimizi Kiev e toparladin gercek bi lidersin
Embryoglue guya bana da yapmislardi beni kandirdilar demekki cunku hic ole soguk bisi falan vermediler bana. Guya transferde embriyo ile verildi dediler.
Utanmasaydım resimlerini çekicektimbaktım masada zondalı bir ilaçtı hazır sıvı
Şans peşimizde ya kesinlikle inancım tam.. eylülde de minnoşu alıp döncem evimeŞans sizi takip etsin inşallah
Hayyy masallahhhhhKızoşşşşlaaaar yeni haberleeeerrrr var hepiniz bura
1-arginin
2-ivig
Bugünede bu kadar