Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Sadesütlü gebelik oluşmuştur inşallahKevde transferin yapıldı mı?

7 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar erken kan testiyle gebelik sonucu yaptıranlar yaptırmayın diyor kimisi erkenden yapıyor çıkıyor valla transferden sonrası da fenaa Beni bi uyutsalar 7 gün sonra uyandırsalar fena olmazz

İnşallah Beyzanur
Bu arada aşı damgasını bastılar bize eşimin 2. Dozun üstünden 14 gün geçmemesine rağmen karantina ücretini de ödedik neler bekliyor bizi bakalım
Aaa nasil yani 2.doz asidan14 gun gectigi halde karantina ucreti mi aldilar. Karantinada mi olacaksiniz

İsveç düşünüyorum

Aynen canım hepsi para derdinde özeller o yönden çok sıkıntı devlette de işlem yürümüyor hele tüp bebek için özele gitmek şart yanlış yerlerde daha çok zarar alıyorsun

Corona geçirmesi spermi etkiliyor diye üroloji doktorlarının yazısını gördüm okumadım ama aşı hakkında birşey duymadım
çok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsa
kimsenin bu konuda fikri yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…