Ben yaptırdım ama hiç bir faydasını görmedim canım, görene de rastlamadım. Bu konuda burada bi forum var orayı bi oku istersenKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Ben de2 ay sonra 47 olucam
bencede canim,cok ara vermeden devamHazır olduğumda deneyeceğim canım, biraz kafamı dinlemek, vücudumu dinlendirmek istiyorum ama çok da ara vermemeyi düşünüyorum
canim benim eşimde istemiyordu ki ,enson negatifi aldığımızın 3. günü andrey le konusurken bulduk kendimiziKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Canım teşekkür ederim... Sen kaç kere tüp bebek denedin ? Yaşın kaç çünkü yumurta kalitesi yaşla da alakalı o yüzden soruyorum.canim benim eşimde istemiyordu ki ,enson negatifi aldığımızın 3. günü andrey le konusurken bulduk kendimizier geç kabul ediyorlar.ben ozaman paradan vurdum onu dedim bi 150 bin tl daha harcayip mi gidip donasyona harcayalim bi daha,tup bebekle olmuo iste
bulent hocayi okadar cok insan soyledi ki bana git die,dedim yok adam tam bir para göz.20 bin tl lik işi 35-40 a cikartiyor.iş yumurtada sonucta altin yum varsa heryerde yürüyor embrio tabii bu genede belli basli merkezler icin soyluyorum.prp nin işe yaradigi bir kisi bile görmedim,zaten bulent beyden baska öneren de yok.(belki 1-2 kisi daha) bukdr ise yaradigi düsünülse herkes yapar bence.sen eşine söyle para tuzağı bunlar die hemde zaman kaybı
İnş çok teşekkür ederimYasak olacagini sanmiyorum, ama gittigniz ulke karantina uygular. Seyahat oZgurlugu kisitlanamaz ki..Vize acisindan da doktorunuz hamile olarka asi olmasi onerilmiyor diye yazi verirSe vize aliminin da sorun olacagini sanmam.
Bende olmayı düşünüyorum bu illet zaten bıktırdı biran önce kurtulalım4. Ayda vuruluyor canım ben transfer oldum kafaya takma ol gitsin hiçbişey olmuyor
canim 6 kere denedik,38 yaşındayim.ama benim durumumun yasla ilgisi olduğunu düsünmüyorum.33 yaşinda evlendim,hic korunmadim doğal yollada olmadi 1 sene sonra tüp bebege basladik zaten.biliosun 40 yaşindan sonra veya erken menopz tehsisyle baslynlar bile 1-2 yumurtadan aa kalite yumurta bulabiliyorlar.benim +10 yumurtadan (hepsi olgun hepsi dölleniyor-ki imsi yle dölleniyor- birkeresinde sperm sayisi iyi die yumurtalarin yarisini klasik yöntemle döllemeyi denediler 5 yum 1 tane döllendi) ama gelisim yavaş ve kötü oluyor.sadece 3 kere transfer olabildim onlarda hep cc kalite embriyolardı.Canım teşekkür ederim... Sen kaç kere tüp bebek denedin ? Yaşın kaç çünkü yumurta kalitesi yaşla da alakalı o yüzden soruyorum.
Bulent hocanin kadrolu hastasiyimKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Bana 10 tane veriliyor, endo baska turlu kalinlasmiyor, kar zarar dengesine gore 10 estrofeme raziyim. minimal sivi gozlemlemislerdi. Transfere engel olmadi.Önce 2 sonra 3 sonrada günde 4 şeklinde alıyorsun. Benimki 6 veriyordu. Fazlası olunca sıvı oluyormuş rahimde diye sonradan duydum.
Ah keşke neyin yaradığını bilsek.. prp yaptıranlar yanında bi dünya şeyde yaptırdığı için hangisi işe yarıyor bence pek anlamıyor.. o yüzden sanırım kimse direk prp bana yaradı diyemezKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
İnsanın aklına hersey takılıyor olmayıncaBana 10 tane veriliyor, endo baska turlu kalinlasmiyor, kar zarar dengesine gore 10 estrofeme raziyim. minimal sivi gozlemlemislerdi. Transfere engel olmadi.
Peki Bülent hoca acaba donasyona yönlendiriyor mu? Yoksa çalıştığı hastanenin kasasını düşünerek bide burda deneyelim diye ısrar mi ediyor. Sonuçta daha önceki denemelerimde embriyo kaliteleri , kaç yumurta toplandı kaçı dollendi hepsini Söyliycem kendisine.Bulent hocanin kadrolu hastasiyimhocayi cok severim. Hekimligine guvenirim. Ama is para kismina gelince Acibadem kurallari gecerli.uzun sureli beklemeler ve tonlarca para ce sonuc kismette varsa bebek eve goturuluyor.
Hocanin tedavi protokolu transfer asamasi kieve benziyor. Ama her sey dahil konsept yok
Prp yapildi bana da, sonuc 0 dollenmeprp oncesi cikan her yumurta dollenmisti..
Ben de zaza gibi dusunuyorum. Direk donasyona gideydim bu kadar psikolojik olarak da yipranmamis olurdum. Donasyondaki olumsuz haberlere takatim kalirdis
Aynen size katılyorum aşıdan dolayı antikorlar oluşurken vucud embriyoyu ata bilir. Belki de saçmalıyorum ama bu da benim fikrim))Kibrisa mi gideceksiniz?
Benim ist daki doktor asi ile transfer arasi 15 gun olsun dedi. Gebe iken asiyi bulas riski yoksa olma diyor
Kiev asi ile transfer arasi1-1,5 ay olmasini oneriyor.
Eger istikamet kibris ise zaten karantinadan kurtulus yok, o zaman bence asi olmaya da gerek yok:)
Vucut asidan dolayi antikor olusturmaya calisirken tutunma belki olamayabilir.
Tabi bu benim fikrim:))
Ben ilk dozu oldum. Temmuz sonu ikinci doz .Agustos 10-15 arasi transfer olsa ikinci doZu sanirim olmam
Bi de ben varımBu asiyi tek ben vurulmucam galiba
Karantinadan neden kaçış yok??Kibrisa mi gideceksiniz?
Benim ist daki doktor asi ile transfer arasi 15 gun olsun dedi. Gebe iken asiyi bulas riski yoksa olma diyor
Kiev asi ile transfer arasi1-1,5 ay olmasini oneriyor.
Eger istikamet kibris ise zaten karantinadan kurtulus yok, o zaman bence asi olmaya da gerek yok:)
Vucut asidan dolayi antikor olusturmaya calisirken tutunma belki olamayabilir.
Tabi bu benim fikrim:))
Ben ilk dozu oldum. Temmuz sonu ikinci doz .Agustos 10-15 arasi transfer olsa ikinci doZu sanirim olmam
Aynen size katılyorum aşıdan dolayı antikorlar oluşurken vucud embriyoyu ata bilir. Belki de saçmalıyorum ama bu da benim fikrim)
Aynen size katılyorum aşıdan dolayı antikorlar oluşurken vucud embriyoyu ata bilir. Belki de saçmalıyorum ama bu da benim fikrim)
Doğumu hangi ülkede yaptıracaksınız acaba? Arkadaşım Kanada’da yapmıştı. Çocuk Kanada vatandaşı olduğu için tüm aile kardeşler dahil ücretsiz eğitim,sağlık ve vatandaşlık alıyor diye biliyorum. O çok araştırıp gitti. Bende Kanada düşünüyorum.İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı
24 Haziran ZazaPanda senin test sonucun ne zaman?
Bu asiyi tek ben vurulmucam g
Hayırlısı güzelim rabbim dualarını kabul eder inşallah hem senin hem hepimizin24 Haziran Zaza