Bülent feci paracıKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Bende yaptırdım,tek yumurtam gelişti ama dollenmedi .Kızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Acaba ben anne olucamı
Tabiki olacaksınız, Rabbim bu kadar emeği karşılıksız bırakmayacakAcaba ben anne olucamı
Bence ikili transfer çok mantıklı...Cuma ve pazartesi
İkili transfer
Benim tedavilerde 7-8 tane yumurtam oluyor hatta 3. denemede uzun protokolle 12 tane yumurta toplandı kaç tanesi olgundu onu bilmiyorum ama 4 tanesi döllendi 2 tanesi kaldı 3. gün olarak donduruldu ama tutmadı... Ben 2 denemeyi aynı dr da yaptım 2 kere negatif aldım. Bana estrofemi günde 6 tane veriyordu herkes 4 kullanıyor genelde.. Acaba diyorum bu estrofem fazla kullanıldığı için rahimde sıvı falan mı oluştu da tutmadı.Bende yaptırdım,tek yumurtam gelişti ama dollenmedi .
Bilseydim hiç denemez direk donasyon düşünürdüm
2 ay sonra 47 olucamBence ikili transfer çok mantıklı...
Şansı daha da arttırıyor..
Güzel haberlerin olsun inşallah
Zaza merak ediyorum kaç yaşındasın ?
Yeni yaşın sana bebişlerini getirsin canım2 ay sonra 47 olucam
Canım sen kaç yaşındasınYeni yaşın sana bebişlerini getirsin canımSonra bizimle fotoğraflarını paylaş onların
39 yaşındayımCanım sen kaç yaşındasın
Önce 2 sonra 3 sonrada günde 4 şeklinde alıyorsun. Benimki 6 veriyordu. Fazlası olunca sıvı oluyormuş rahimde diye sonradan duydum.Banada dr estrofemi günde 2 yazmisacaba yükseltcekmi sonradan
37-42 bu yaşlarda kendi yumurtalarımla deniyordum39 yaşındayım
Bana kievdeki protokolde direk 4 tablet estrofem başlatıÖnce 2 sonra 3 sonrada günde 4 şeklinde alıyorsun. Benimki 6 veriyordu. Fazlası olunca sıvı oluyormuş rahimde diye sonradan duydum.
Ama inanli hayata bir daha gelseydim kendi yumilerimle bukadar uğraşmazdım37-42 bu yaşlarda kendi yumurtalarımla deniyordum
42-47 donasyon
hiç üzülmeyin kalbinizi karartmayın rabbim senin ve hepimizin yüzüne bakacak bizleri de umutsuz, evlatsız bırakmayacak inşallahAcaba ben anne olucamı
ahh benim güzel kardeşimAcaba ben anne olucamı
Hazır olduğumda deneyeceğim canım, biraz kafamı dinlemek, vücudumu dinlendirmek istiyorum ama çok da ara vermemeyi düşünüyorumTamaracım dondurulmuşları ne zaman deneyeceksin çok ara vermezsin herhalde.