Yolunuzzz acik olsun canimmmm hayirli haberlerle dönün insallahŞuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacak İlk defa embriyomuz olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolunuzzz acik olsun canimmmm hayirli haberlerle dönün insallahŞuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacak İlk defa embriyomuz olacak inşallah
Pozitif olanlar kaçıncı haftaya kadar gitti yoksa kimyasal mıydıİkili transfer,yani iki gün arayla transfer yapılması
Kadınların bazen implantasyon penceresi 2-3 gün geç açılıyor,onuda yakalamak için
Ben britişte 6 kere denedim
4 defa pozitiv
2 defa negativ oldu
Nedenini bilemiyorum
Sadesütlü gebelik oluşmuştur inşallahKevde transferin yapıldı mı?Ooo zaza gercekten yapmadiklari bisi kaldi mi merak ediyorum olcak valla bu is
Zaza sen acayip meshursun inan bana, girdugum yerde imza isticem
Sen hepimizi Kiev e toparladin gercek bi lidersin
Embryoglue guya bana da yapmislardi beni kandirdilar demekki cunku hic ole soguk bisi falan vermediler bana. Guya transferde embriyo ile verildi dediler.
4-5-6 haftalarPozitif olanlar kaçıncı haftaya kadar gitti yoksa kimyasal mıydı
Benimle aynı zamanda bildiğim kadarıyla Bluemoonun transferimiz olucakSadesütlü gebelik oluşmuştur inşallahKevde transferin yapıldı mı?
Oda orda degilmi? Aynen seninle ayni zamandaydiBenimle aynı zamanda bildiğim kadarıyla Bluemoonun transferimiz olucak
İki doz asi tamamlanip 14 gun gecmediyse mecburi karantina.Karantinadan neden kaçış yok??
İnşallah BeyzanurYolunuzzz acik olsun canimmmm hayirli haberlerle dönün insallah
Hayırlı olsun canım. Güzel habelerini bekliyoruz.Şuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacak İlk defa embriyomuz olacak inşallah
Aaa nasil yani 2.doz asidan14 gun gectigi halde karantina ucreti mi aldilar. Karantinada mi olacaksinizİnşallah Beyzanur
Bu arada aşı damgasını bastılar bize eşimin 2. Dozun üstünden 14 gün geçmemesine rağmen karantina ücretini de ödedik neler bekliyor bizi bakalım
Daha transferim olmadi benim temmuz basio bahsettigim Cek klinigindeydi.Sadesütlü gebelik oluşmuştur inşallahKevde transferin yapıldı mı?
İsveç düşünüyorumDoğumu hangi ülkede yaptıracaksınız acaba? Arkadaşım Kanada’da yapmıştı. Çocuk Kanada vatandaşı olduğu için tüm aile kardeşler dahil ücretsiz eğitim,sağlık ve vatandaşlık alıyor diye biliyorum. O çok araştırıp gitti. Bende Kanada düşünüyorum.
Arkadaşlar bir sey sorucam sizlere eşim sperm testi yaptıracak bu aşı spermi etkiler mi acaba ?
Aynen canım hepsi para derdinde özeller o yönden çok sıkıntı devlette de işlem yürümüyor hele tüp bebek için özele gitmek şart yanlış yerlerde daha çok zarar alıyorsunBen bu bulent beyin suratina soyledim amma paracisiniz diye kizardi bozardi biseyde diyemedi esimde cok patavatsizsin adama zar zor bulup gelmisiz dedigine bak diye kizmisti bana ne suscam be dedim napim tutamadim kendimi allahin bildigini kuldanmi sakliycam dedim adam bizi bir daha cagirmadi zaten
14 gun gecmis mi gecmemis mi? O kismi ben de anlamadim/Aaa nasil yani 2.doz asidan14 gun gectigi halde karantina ucreti mi aldilar. Karantinada mi olacaksiniz
Donasyon muydu4-5-6 haftalar
Panda senin donasyon mu7 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar erken kan testiyle gebelik sonucu yaptıranlar yaptırmayın diyor kimisi erkenden yapıyor çıkıyor valla transferden sonrası da fenaa Beni bi uyutsalar 7 gün sonra uyandırsalar fena olmazz
çok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsaCorona geçirmesi spermi etkiliyor diye üroloji doktorlarının yazısını gördüm okumadım ama aşı hakkında birşey duymadım