- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 32
İnş sıkıntı olmaz canım ama istersen bir doktora sor için rahat etsin eşinde sperm azlığı falan yoksa birşey olacağını sanmıyorumçok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsa
kimsenin bu konuda fikri yok sanırım
Aynen,göremedim onuOda orda degilmi? Aynen seninle ayni zamandaydi
Soygunçuluk başka bir isim yokİnşallah Beyzanur
Bu arada aşı damgasını bastılar bize eşimin 2. Dozun üstünden 14 gün geçmemesine rağmenkarantina ücretini de ödedik neler bekliyor bizi bakalım
Panda bir belirti varmı7 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar erken kan testiyle gebelik sonucu yaptıranlar yaptırmayın diyor kimisi erkenden yapıyor çıkıyor valla transferden sonrası da fenaaBeni bi uyutsalar 7 gün sonra uyandırsalar fena olmazz
Canim dun bana enis bey soyle bisey soyledi 1.doz asi olup ikinci doz asisi henuz olmayanlar transfer olabilecek fakat karantinada kalacak dedi. Transfer günü ikinci doz asidan once olan hastalarimiz var dedi banaçok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsa
kimsenin bu konuda fikri yok sanırım
İnşallah işlerin su gibi aksın canım, bebeklerinle sağlıcakla dönŞuan İstanbul havaalanındayız kızlar kıbrıs yolcusuyuz.. Yarın sabah yumurtalar toplanacakİlk defa embriyomuz olacak inşallah
bizim 2.dozdan sonraki 14 gün de geçmiş olacak da sorum şuydu " sperm testi yapmadık daha aşı etkiler mi aşıdan önce mi yaptıralım testi, yoksa bir etkisi olmuyorsa 1 dozdan sonra yaptırıcaz " :)Canim dun bana enis bey soyle bisey soyledi 1.doz asi olup ikinci doz asisi henuz olmayanlar transfer olabilecek fakat karantinada kalacak dedi. Transfer günü ikinci doz asidan once olan hastalarimiz var dedi bana
7 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar erken kan testiyle gebelik sonucu yaptıranlar yaptırmayın diyor kimisi erkenden yapıyor çıkıyor valla transferden sonrası da fenaaBeni bi uyutsalar 7 gün sonra uyandırsalar fena olmazz
Geçmiş sayfaları okursanız tüm soruların cvp.ını bulacaksanız.Panda senin donasyon mu
Doktorum Transferin 10. Günü kan testi yaptırıyor. Sizde kan testi yapabilirsiniz7 gün nasıl geçecek bilmiyorum kızlar erken kan testiyle gebelik sonucu yaptıranlar yaptırmayın diyor kimisi erkenden yapıyor çıkıyor valla transferden sonrası da fenaaBeni bi uyutsalar 7 gün sonra uyandırsalar fena olmazz
Beyzoşum senin ağrıların geçtimiBende kliniklerin paylastiklarinda öyle okudun, asiyi tamamlamis ve 14 gün gecmesi gerekiyormus karantinasiz icin
Gecti canim artik agrim yok ama adet olmadimBeyzoşum senin ağrıların geçtimi
Adet gördünmü
İnşallah pzrtesi sende güzel haber paylaşGecti canim artik agrim yok ama adet olmadimbosuns orkid aldim olcagida yok galiba tik yok cünki
Bakalim pazartesi ne dicek dr
Insallah canimİnşallah pzrtesi sende güzel haber paylaş
Merkezine sordunmu canim ben yanlis anlamisim canim mutlaka bilen vardirbizim 2.dozdan sonraki 14 gün de geçmiş olacak da sorum şuydu " sperm testi yapmadık daha aşı etkiler mi aşıdan önce mi yaptıralım testi, yoksa bir etkisi olmuyorsa 1 dozdan sonra yaptırıcaz " :)
Bebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarınıSağol Ekincim
Bizim bebişler nasıl?
Gördünmü ultrasyonda
Sana demiştimyaaaaBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarınıGerçekten bebişler ama ikizler