Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

çok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsa
kimsenin bu konuda fikri yok sanırım
İnş sıkıntı olmaz canım ama istersen bir doktora sor için rahat etsin eşinde sperm azlığı falan yoksa birşey olacağını sanmıyorum

Panda bir belirti varmı

çok şükür geçirmedik inşallah aşılarımızda olacak 1 .doz temmuz başı 2.doz 15 ağustos gibi... acaba aşıdan önce mi yaptırsa
kimsenin bu konuda fikri yok sanırım
Canim dun bana enis bey soyle bisey soyledi 1.doz asi olup ikinci doz asisi henuz olmayanlar transfer olabilecek fakat karantinada kalacak dedi. Transfer günü ikinci doz asidan once olan hastalarimiz var dedi bana

Canim dun bana enis bey soyle bisey soyledi 1.doz asi olup ikinci doz asisi henuz olmayanlar transfer olabilecek fakat karantinada kalacak dedi. Transfer günü ikinci doz asidan once olan hastalarimiz var dedi bana
bizim 2.dozdan sonraki 14 gün de geçmiş olacak da sorum şuydu " sperm testi yapmadık daha aşı etkiler mi aşıdan önce mi yaptıralım testi, yoksa bir etkisi olmuyorsa 1 dozdan sonra yaptırıcaz " :)

Düşünmemeye çalış canım, aklını oraya verirsen iki gün sonra kendini kan verirken bulursun :)

bizim 2.dozdan sonraki 14 gün de geçmiş olacak da sorum şuydu " sperm testi yapmadık daha aşı etkiler mi aşıdan önce mi yaptıralım testi, yoksa bir etkisi olmuyorsa 1 dozdan sonra yaptırıcaz " :)
Merkezine sordunmu canim ben yanlis anlamisim canim mutlaka bilen vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…