- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.956
Cumartesi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi canım
Cumartesi günü canım ama sabır etmek lazım zor ama işte bekliyorumEvet yarın , ben olsam şimdiye 10 kez yapmıştım cok sabırsızım
Insallahh bekliyoruz canimmmm ❤❤❤❤❤❤Cumartesi günü canım ama sabır etmek lazım zor ama işte bekliyorum
Benim de heyecanim dorukta inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler geliyor
Aynneeeeennnnİnşallah bizde bekliyoruz Canim
Canim acaba yuruyus falan yapsan birazcik belki faysasi olurCok kötü belimin ortasında agrı var dünden beri öne egilebılıyorum ama arkaya dogru yapamıyorum , kasıklarımım agrısından dolayımı oluyor acaba, böyle gıdersemben dr gıtmem gerekıyor hem bel hem kasık mahvoldum vallaha
Valla bugun cıkamadım agrımdan dolayı ama klınıkten geldıgımden beri hergün yürüyüş yapıyorum . Anlam veremıyorum bu agrılara belim ilkkez böyle olduCanim acaba yuruyus falan yapsan birazcik belki faysasi olur
Ilginc gercekten acaba kistin kayboluyor diye mi bu kadar agri? Valla doktora git dicem de suan hemen yarina Almanya’da zor randevu ama hastane belki , emin olmak icin.Valla bugun cıkamadım agrımdan dolayı ama klınıkten geldıgımden beri hergün yürüyüş yapıyorum . Anlam veremıyorum bu agrılara belim ilkkez böyle oldu
Kadın dr randevum 21 de ama böyle dewam ederse haftasonu gıderım hastaneye, valla canım inşallah hu agrılar iyi yöndedır, eşim dıyorkı stres yapıyorsun ondan oluyor ama alakası bıle yok kendı kendıme agrımı yapacagım kasıklarım patlıcak gıbı, bişiler oluyor hateketlenme var hıssedıyorum ama ıyı ama kötü bılmıyomIlginc gercekten acaba kistin kayboluyor diye mi bu kadar agri? Valla doktora git dicem de suan hemen yarina Almanya’da zor randevu ama hastane belki , emin olmak icin.
hımm transferden sonraki gün 1. gün oluyor yani.... Tuvalet ihtiyacı iyi bir şey sanırım dimi canım benimKasık ağrısı var sık sık tuvalet ihtiyacı var bende bugün 10. Gün canım
ayy kıyamam yaa gözlerim doldu inan kısmet olursa transferden sonra ben nasıl 12 gün sabredicem o 12 gün bana geçmez ama her gün her gün test yapmakla da gün geçmez sen nasıl güzel bir kadınsın tamaracım... rabbim dualarımızı kabul eder inşallah senin için, hepimiz için...Cumartesi günü canım ama sabır etmek lazım zor ama işte bekliyorum
tatlim iyi yönde düşün,ben mayis da negatifi gordukten sonra okdr agri yasadim ki reglide 10 gun sürdü o da lekelenme seklinde.dün tam zamaninda tekrar oldum ama gene ayni,hem agrili hem lekelenme gibi.diyecegim; hormon kullaniyoruz vucudun sasirmasi tepki yaratmasi normal diye bakalim duruma.kotu bir sonuc yaraticak olsa dr vermezdi bu igneyi sana ztn.kaldi ki kist atilacagi icnde olabilir,benim kistimin oldugu aylar felaket agrim olur meselaKadın dr randevum 21 de ama böyle dewam ederse haftasonu gıderım hastaneye, valla canım inşallah hu agrılar iyi yöndedır, eşim dıyorkı stres yapıyorsun ondan oluyor ama alakası bıle yok kendı kendıme agrımı yapacagım kasıklarım patlıcak gıbı, bişiler oluyor hateketlenme var hıssedıyorum ama ıyı ama kötü bılmıyom
Haklısın canım , benım tek korkum cikolata kistimin cıkması cünki agrı aynı ,tatlim iyi yönde düşün,ben mayis da negatifi gordukten sonra okdr agri yasadim ki reglide 10 gun sürdü o da lekelenme seklinde.dün tam zamaninda tekrar oldum ama gene ayni,hem agrili hem lekelenme gibi.diyecegim; hormon kullaniyoruz vucudun sasirmasi tepki yaratmasi normal diye bakalim duruma.kotu bir sonuc yaraticak olsa dr vermezdi bu igneyi sana ztn.kaldi ki kist atilacagi icnde olabilir,benim kistimin oldugu aylar felaket agrim olur mesela
Ihmal etme canim doktora görünmeyi cok gecmis olsun canim neden olduki acabaValla bugun cıkamadım agrımdan dolayı ama klınıkten geldıgımden beri hergün yürüyüş yapıyorum . Anlam veremıyorum bu agrılara belim ilkkez böyle oldu
Kist deildir insallah canim benim ilaclarmi yapiyor acaba yaHaklısın canım , benım tek korkum cikolata kistimin cıkması cünki agrı aynı ,
Dedigin gibi hormon alıyoruz belkı onun etkısı ama iste korkuyorum ister istemes , ignedende cıkmaz herhal kist , vucudum belkı alısmaya calısıyor bakalım ınsallah hersey yolundadır
Aminnn canim benim hepimiz icin cok aminayy kıyamam yaa gözlerim doldu inan kısmet olursa transferden sonra ben nasıl 12 gün sabredicem o 12 gün bana geçmez ama her gün her gün test yapmakla da gün geçmez sen nasıl güzel bir kadınsın tamaracım... rabbim dualarımızı kabul eder inşallah senin için, hepimiz için...
O kadar kotuysen bence gitmelisin, Allah korusun. en azindan icin rahatlamis olur ihmal etme beyzacimKadın dr randevum 21 de ama böyle dewam ederse haftasonu gıderım hastaneye, valla canım inşallah hu agrılar iyi yöndedır, eşim dıyorkı stres yapıyorsun ondan oluyor ama alakası bıle yok kendı kendıme agrımı yapacagım kasıklarım patlıcak gıbı, bişiler oluyor hateketlenme var hıssedıyorum ama ıyı ama kötü bılmıyom
Hicbirşey kullanmıyorum canım, kendı hapımı bıraktım igne yaptılarKist deildir insallah canim benim ilaclarmi yapiyor acaba ya