Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

O ilaç renkli reçeteye tabi anacım
Onu eczane sana reçetesiz veremez
Nörolog veya psihiyatrist yazmalı
Rivotril yeşil reçete bildiğin narkotik.Bence zamanın dediği gibi doğal bitkisel bişeyler araştırmak lazım.aslımda kenevir tohumu yağı var.1 tatlı kaşığı yetiyor ama Araştırma lazım.transfer sonrası için doktora sormak lazım.yada yoğurt gibi uyku veren gıdalar olabilir.ayran kefir vs.yoğurt beni felaket uyutur mesela
Size tavsiyem Kiev’i düşünün. Bende Kıbrıs’ta donasyon yaptırdım. Fakat buradan okuduğum ve edindiğim bilgi sonucunda keşke Kiev’de ki merkez olsaydı dediğim çok oldu. Çok profesyonel bir ekip var orda. Her hastaya aynı protokol yapılmıyor. Üstelik çok daha ekonıomik. Kıbrıs’taki merkezler ile mukayese edildiğinde.
bende eski Kıbrıs hüsranla donasyon yaptıranlardanım net kararım kesinlikle Kiev tek geçerim

Geçen kıbrısa transfere giden arkadaşım kapalı odada plastik tabaklarda kapıda burakılan berbat yekleri anlatıyordu
Burda hiç değilse çıkıp istediğimiz yere gidip yemek yeyeriz😂
Aynen kiewi öpüp başınızın üstüne koyun😂kıbrısta 3 gün kiriz geçirdim hapiste gibi kapı önüne çıkarmıyorlar😡muhtac olmadığım sürece kıbrısa adım atmam rabbimde muhtac bırakmasın evlatlarımı kucağıma alıyımda 🙏

Ikinci doz Asi olduktan sonra transfer icin ne kadar bekleme suresi olmali acaba?
Sanirim haftaya 40-45 sira gelecekmis. Asiyi olursam 3 ay beklemem mi gerek?
Canım ben aşı oldum ilk dozu ikinciside olacam doktorlar sakıncası yok diyor Buda aslında bir nevi grip aşısı gibi.bir her zaman sıfırdan iyidir.hasta olup ilaç kullanacağıma aşı olurum antikorum oluşur.ben zatürrede oldum.sırf bu corona ciğerlerime girerse daha az hasar versin diye.ben öyle bakıyorum olaya ama Tabiki yüzde yüz güvenilir değildir.

Ya valla yeterince stres var zaten hayatımızda bir de oteldi yemekti takmıcam kafama 😔 yeterli yumurta çıksın benden güzel 3-5 embriyo olsun daha ne isterim. Yanımda bişiler götürürüm artık ya da dışardan da sipariş verebiliyorsak önereceğin yerlere açığım.. Eşimden dolayı giriyoruz karantinaya yoksa bana karantina yok normalde 🤦🏻‍♀️ Sen gelme diyorum illa gelcem diyo..
Gelen yemekleri yemezseniz otelden de söyleyebilirsiniz yada şoföre söyleyip dışardan yaptıra bilirsiniz

Canım ben aşı oldum ilk dozu ikinciside olacam doktorlar sakıncası yok diyor Buda aslında bir nevi grip aşısı gibi.bir her zaman sıfırdan iyidir.hasta olup ilaç kullanacağıma aşı olurum antikorum oluşur.ben zatürrede oldum.sırf bu corona ciğerlerime girerse daha az hasar versin diye.ben öyle bakıyorum olaya ama Tabiki yüzde yüz güvenilir değildir.
Ben de asi karsiti degilim. Hatta zaturreyi de oldum.
Sadece zamanlama olarak sanirim sorun yasayabilirim.
Haftaya 40-45 yas arasina cikip ben 15 haziranda ilk doz olsam. 15 temmuzda kesin 2.dozu olabilirmiyim mesela?
Agustos 10-15 arasi da transfer olursam asi sonrasi 1 ay beklemis olurum ki iyi bir sure ama eger ki ikinci doz daha gec tarihe kalirsa acaba o zaman hic ikinci dozu yaptirmamak mi gerek?
Cok bilinmeyenli denklem gibi oldu🤣🤣

Henüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah🙏
İnşallah sizdende güzel pozitif haberler alacağız 😂

Ben de asi karsiti degilim. Hatta zaturreyi de oldum.
Sadece zamanlama olarak sanirim sorun yasayabilirim.
Haftaya 40-45 yas arasina cikip ben 15 haziranda ilk doz olsam. 15 temmuzda kesin 2.dozu olabilirmiyim mesela?
Agustos 10-15 arasi da transfer olursam asi sonrasi 1 ay beklemis olurum ki iyi bir sure ama eger ki ikinci doz daha gec tarihe kalirsa acaba o zaman hic ikinci dozu yaptirmamak mi gerek?
Biontech te süre 1,5 ay canım sinovac ta 21 gün.bence olabilirsin ama yinede hekim görüşü almalısın

Henüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah🙏
Guzel haberleri bekliyoruz..
Ngs tercihi sebebi neydi acaba?
Daha once donasyon ile gebelik olusmus mutdu?
Eski mesajlarinizda sanirim hep kendi yumurtalarinizla dusuk olmus.

Bende sali günü 2.doz oluyorum insallah bu sefer cok arasi yok birincisiyle valla canim cok yandi korkuyla gittim bisey olurmuyum diye benden once randevu alanlarin hicbiri gelmedi asiya ya cok üzüldüm ben uzun zamandir adi olayimdiye bekliyoum heyacanla ve korkuyla kolumu uzattim benden oncekilerde gelmedi cok saskinim valla acabami dedim bisey olursa kdiye korkmadim deil cok sukur 2.cisi geldi bile iyiki asi var

ilk adetle süreç başlayacak.İlk adetten sonra ilaç tedavisi başlıyor.arada bir defa dr kontrolü ve duruma göre yine ilaçların devamını belirleyip sana gün veriyorlar gelmen için.Bu süreç ortalama 2 ay sürecek çünkü benim adetim düzensiz.erken menapoz? bende.

ilk adetle süreç başlayacak.İlk adetten sonra ilaç tedavisi başlıyor.arada bir defa dr kontrolü ve duruma göre yine ilaçların devamını belirleyip sana gün veriyorlar gelmen için.Bu süreç ortalama 2 ay sürecek çünkü benim adetim düzensiz.erken menapoz? bende.
Cevap için teşekkür ederim.😊
Bende erken menapozum, yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, Rabbim hepimize bebelerimizle dönemi nasip etsin 🤲💙

Benim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Mrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi

Rabbim mucizesi ile tecelli etsin🤲güzel haberinizi bekliyoruz 💙

X