Beyzacim ihmal etme doktora gitmeyi canim agrilarin cogalirsa hemen git cok gecmis olsun canim kardesimHicbirşey kullanmıyorum canım, kendı hapımı bıraktım igne yaptılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyzacim ihmal etme doktora gitmeyi canim agrilarin cogalirsa hemen git cok gecmis olsun canim kardesimHicbirşey kullanmıyorum canım, kendı hapımı bıraktım igne yaptılar
Sagol cnm , gecmese gıdecegımBeyzacim ihmal etme doktora gitmeyi canim agrilarin cogalirsa hemen git cok gecmis olsun canim kardesim
❤❤❤❤❤❤❤❤Sagol cnm , gecmese gıdecegım
Bugün bir tane seçtim onada uygun dediler.Zirka donörlerini seçtinmi?
Kaç donör seçtin?
Kaçını sana uygun?
Bize mutlaka yaz son durumun ne sebebi ne imiş?Sagol cnm , gecmese gıdecegım
100 eutroks kullaniyorumAynı haldeyiz. Tiroit için ilaç kullanıyor musun? Allah yardımcımız olsun inşallah son denememiz olur da evlatlarımıza kavuşuruz
Tamaraaammm Omayra34 hamile çok şükür,darısı şimdi sanaKasık ağrısı var sık sık tuvalet ihtiyacı var bende bugün 10. Gün canım
Beyzoşum hatırlarsan burda yazmıştım benimde bazen sancıdan nefesim kesiliyorduCok kötü belimin ortasında agrı var dünden beri öne egilebılıyorum ama arkaya dogru yapamıyorum , kasıklarımım agrısından dolayımı oluyor acaba, böyle gıdersemben dr gıtmem gerekıyor hem bel hem kasık mahvoldum vallaha
Ayyyy maşallahhhhhhhh Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinTamaraaammm Omayra34 hamile çok şükür,darısı şimdi sana
İnşallah sendende güzel haber gelsin
Evet canım inşallah benımde temiz cıkar herseyBeyzoşum hatırlarsan burda yazmıştım benimde bazen sancıdan nefesim kesiliyordu
Bende geçiyordu BeyzamSagol cnm , gecmese gıdecegım
İnşallah şans getirsin sanaBugün bir tane seçtim onada uygun dediler.
Cumartesinden pazara geçen gece yoldayımZazaaaaam yolculuk ne zamannn bebişlerin beklıyorrr