Evet kendisini takip ediyorum tavsiyelerine uymaya çalışıyorum. Ama İstanbul’da olmadığım için muayene olmamıştım. Ben de bir randevu almayı deneyim. Nerelere gidiyoruz İstanbul’a da gideriz şifa içinHaşimato için düzenli tedavi oluyor musunuz? İnternette Yeşim Erbil var Mehmet Ali’nin ablası .kadın bu konuda çok iyi.sürekli takipteyim.düzenli doktorun yok ise mutlaka öneririm.ve profesörlerin ist da muayenesi 1300-1500-2000 bandında değişiyor.muayenehanelerinde. Eşimi götürüyorum ama Yeşim hanım 500 e muayene ediyormuş.tek sıkıntı çok yoğun bir aydan önceye randevu alamıyorsun
Canim benim endokronoloji doktorum bakiyorMrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi
Devlet hastanelerinde önce dahiliyeye gidiyorsun onlar tahlillerini yapıyor ve sonuca göre endokrinolojiye yönlendiriyor. Anti TPO ve anti TG antikorlarına bakıyorlarMrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi
Hangi seviyede canim hasimaton benim 3.evrede idi ben sık sık bayiliyordum halsizlikten son 3 senedir cok sukur bu sene kilo vermemle beraber glutensiz beslenme duzeniyle 5 aydir degerlerim dusmedi 1.evreye geriledimMrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi
xanax da içebilirsinizTeşekkür ederıim canımValeriyan bir şey yapmıyor bana malesef. Rivotril yarın sorucam reçetesiz alabilirsem alıcam. Yalnız 1 tablet uçak öncesimi kullanıcam?
Meslekte geçen zamanım24 sene derken:)?????
Biontech aşı 1.dozdan 6 hafta sonra 2.doz için abime randevu al demişlerIki doz arasi 1 aylik sureyi geciyor mu acaba?
Ilk dozu olup ikinci dozu olmadan transfer olunsa acaba sorun olur mu?
Canım her türlü her zaman emrinizdeyim doğurduktan sonrada erkek bebeklerimizin sünneti var daha :))
bıontech 2 doz arası 6 hafta diyor devlet hastaneleriIki doz arasi 20 gun olarak mi?oyle ise daha guzel hatta.
Henüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah
Evet, gözümüz sizden gelecek güzel haberlerdee
Kasık ağrısı var sık sık tuvalet ihtiyacı var bendebugun 11 gün oldu sanırım tamarayla senin
hiç belirti var mı
İnşallah bizde bekliyoruz Canim
Benim de heyecanim dorukta inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler geliyorEvet, gözümüz sizden gelecek güzel haberlerdee
Evde test yapmadın mı canımBenim de heyecanim dorukta inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler geliyor