Hadi hayırlısı İkinizden de çok mutlu haberler bekliyoruz Rabbim yüzünuze baksın Rabbim hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasınHenüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah
CanııııııııımmmmHenüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah
Temuz ayının sonu her halde 10 günlük kapanıcak merkez sterilizasyonaBen zaza dan almistim andreyin numarasini yazdim suan yogunum size birazdan donucem dedi ve kisa Süre sonra yazdı belki şimdi on günlük bir tatil olacakmış ya merkez kapanacakmış o yüzden daha yoğun olabilirler
Iki doz arasi 1 aylik sureyi geciyor mu acaba?Olacağınız aşı 2 dozsa 2. Dozdan 14 gün sonra karantinasız gidebiliyorsunuz kıbrısa.
Ya da covid geçirdiyseniz ve 30-180 günlük süre içindeyseniz de krantinasız gidebiliyorsunuz. Bu karantina süreleri
Siz embriyo transferi için bekleme süresini sormuşsunuz sanırım şimdi okurken farkettim. Valla ben ilk tedavimiz olumlu geçseydi aşıyı olalı 1 hafta olmasına rağmen transfer olacaktım ama transfer aşamasını göremedik, doktorum onay vermişti. Şuan uzun dönem sonuçları bilinmediğinden bazı doktorlar bekleyin aşıdan sonra diyor garantiye almak için ama ben sağlıkçıyım bence beklemek mantıksız benim fikrimi sorarsanız..
Bence 2 dozunuzu da tamamlayıp öyle olun ayarlayabiliyorsanız. Gebelikte 2. Doz yapılmaz.Iki doz arasi 1 aylik sureyi geciyor mu acaba?
Ilk dozu olup ikinci dozu olmadan transfer olunsa acaba sorun olur mu?
Ah bi de bana sor bu sefer ayrı bir heyecanım var “en azından transfer aşamasını görürüm herhalde” heyecanı..Ay cok heyecanlı, herkesle birlikte ben de heyecanlaniyorum
Teşekkür ederıim canımPasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Zazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acabaPasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Canım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Vallahi yeminlen ellerinden saygiyla operim ameliyat hemsiresi ymissin gercekten sana cok saygi duyuyorum hele bu zor donemlerde onunde saygiyla egilirim kardesim❤❤❤❤❤❤
Teşekkürederim canım AminAminnnnnn bize topluca dua ethamilelerin duasi kabul olurmuss
Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim
AminHayirli olsun Allah tamamina erdirsin inşallah
O ilaç renkli reçeteye tabi anacımTeşekkür ederıim canımValeriyan bir şey yapmıyor bana malesef. Rivotril yarın sorucam reçetesiz alabilirsem alıcam. Yalnız 1 tablet uçak öncesimi kullanıcam?
Canım uluslararası uçuş olduğu için uçak üç sıralı büyük uçaktı.ve iniş kalkış boyunca İnan bana nerdeyse hiç ama hiç sallanmadı.stres yapma.kış mevsiminde olmadığımız için rüzgar uçağı sarsmadı hava açıktı.dönüşte bayağı bulutluydu yağmur yağdı vs.eyvah dedim yandım.kesin yağmur rüzgar aklımı yicem gidene kadar.hiç bişey olmadı.gelirken çok hafif bir tıkırtı oldu toplam 5 sn sürmedi.hep gözüm ikaz ışıklarındaydı ve inerken kalkarken sürekli aralıksız dua okuyup dikkatimi dağıtmaya çalıştım.bebişlerin yapışması kısa sürüyor o yüzden düşer diye korkma onlar zaten sana transferden hemen sonra tutunmaya başlıyorlar.hatta kıbrısta beni 2 saat yatırıp sonra direk uçağa gidebilirsiniz demişlerdiZirka canim döndünüzmü siz? Nasıl geçdi uçuş umarım giderken dediyin gibi yağ gibi kalkıb yağ gibi endi uçak. Vallahi tedavinin stresi bir tarafda uçak stresi bitirdi beni. Pandemi psixolojimi tamemen mahf etdi. Eskiden de uçak yolculuqlarım hep stresliydi ama şimdi iyice paranoi oldum aklıma gelince kalp çarpıntısından nefesim kesilecek gibi oluyorum. Bu stresi nasıl gidericem transferden sonra böyle stresle nasıl dönecem kesin düşürürüm embriyoları Varmı bunun bir tedavi yöntemi
Transfer sonrası ancak bitkisel tarz sakinleştiricilerZazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acaba
D vitamininin 80-100 olması toksik zehirlenme yapar normal araşığı 30-35 olmalı.bu yanlış Bilgi canım.başka bişeyle karıştırıyor olabilirsinÇok geçmiş olsun. Lütfen D vitamini seviyesini ölçtürün. Dr.ların söylediği 40-50 seviyeleri normal derlerse inanmayın. Misin. 80-100 seviyelerinde olmalı. Düşük D vitamini seviyeleri tansiyona sebeb oluyor.
Zirka inşallah gebe kalalım hepimizCanım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Haşimato için düzenli tedavi oluyor musunuz? İnternette Yeşim Erbil var Mehmet Ali’nin ablası .kadın bu konuda çok iyi.sürekli takipteyim.düzenli doktorun yok ise mutlaka öneririm.ve profesörlerin ist da muayenesi 1300-1500-2000 bandında değişiyor.muayenehanelerinde. Eşimi götürüyorum ama Yeşim hanım 500 e muayene ediyormuş.tek sıkıntı çok yoğun bir aydan önceye randevu alamıyorsunBenim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Canım her türlü her zaman emrinizdeyim doğurduktan sonrada erkek bebeklerimizin sünneti var daha :))Zirka inşallah gebe kalalım hepimiz
İlerde sen bize çoook lazımsın
Kesinlikle ayrıca nefes egzersizlerininde faydası oluyor.mümkünse hiç almamak çünkü transferden sonra herşey bebeklerinize geçecekTransfer sonrası ancak bitkisel tarz sakinleştiriciler
Bizimle resim paylaşan olmadı kalitesi hakkında da 1. Kalite dediler bende dha çok incelemedim belki biraz zorlansa söylerler ama transfere gidimçnce kaliteleriyle alakalı bir kağıt verdilerGünaydın hanımlar, Gynolife’da tedavi olanlara bir sorum olacak.. Embriyoların dondurulmadan önceki fotoğraflarını sizinle paylaştılar mı? Bir de kalitesi ile ilgili bilgilendirme yapılıyor mu?