Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hadi hayırlısı İkinizden de çok mutlu haberler bekliyoruz Rabbim yüzünuze baksın Rabbim hepimizin yüzüne baksın emeklerimizi hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın Cumartesi sizinde haberiniz gelecek o zaman öyle mi

Canııııııııımmmm
Senmisinnnnn
Sen hamilesin inşallahhh
Yarın senin güzel haberinden sonra göbek atıcam

Ben zaza dan almistim andreyin numarasini yazdim suan yogunum size birazdan donucem dedi ve kisa Süre sonra yazdı belki şimdi on günlük bir tatil olacakmış ya merkez kapanacakmış o yüzden daha yoğun olabilirler
Temuz ayının sonu her halde 10 günlük kapanıcak merkez sterilizasyona

Iki doz arasi 1 aylik sureyi geciyor mu acaba?
Ilk dozu olup ikinci dozu olmadan transfer olunsa acaba sorun olur mu?

Pasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Teşekkür ederıim canım Valeriyan bir şey yapmıyor bana malesef. Rivotril yarın sorucam reçetesiz alabilirsem alıcam. Yalnız 1 tablet uçak öncesimi kullanıcam?

Pasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Zazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acaba

Vallahi yeminlen ellerinden saygiyla operim ameliyat hemsiresi ymissin gercekten sana cok saygi duyuyorum hele bu zor donemlerde onunde saygiyla egilirim kardesim❤❤❤❤❤❤
Canım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Aminnnnnn bize topluca dua et hamilelerin duasi kabul olurmuss
Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim
Teşekkürederim canım AminSürekli ediyorum ve sizlerin adınada çok heycanlanıyorum Burda hepinizin güzel haabrlerini alacağız Rabbim emeklerimizin karşılığını kucaklarımızı doldurarak versin inşallah

Teşekkür ederıim canım Valeriyan bir şey yapmıyor bana malesef. Rivotril yarın sorucam reçetesiz alabilirsem alıcam. Yalnız 1 tablet uçak öncesimi kullanıcam?
O ilaç renkli reçeteye tabi anacım
Onu eczane sana reçetesiz veremez
Nörolog veya psihiyatrist yazmalı

Canım uluslararası uçuş olduğu için uçak üç sıralı büyük uçaktı.ve iniş kalkış boyunca İnan bana nerdeyse hiç ama hiç sallanmadı.stres yapma.kış mevsiminde olmadığımız için rüzgar uçağı sarsmadı hava açıktı.dönüşte bayağı bulutluydu yağmur yağdı vs.eyvah dedim yandım.kesin yağmur rüzgar aklımı yicem gidene kadar.hiç bişey olmadı.gelirken çok hafif bir tıkırtı oldu toplam 5 sn sürmedi.hep gözüm ikaz ışıklarındaydı ve inerken kalkarken sürekli aralıksız dua okuyup dikkatimi dağıtmaya çalıştım.bebişlerin yapışması kısa sürüyor o yüzden düşer diye korkma onlar zaten sana transferden hemen sonra tutunmaya başlıyorlar.hatta kıbrısta beni 2 saat yatırıp sonra direk uçağa gidebilirsiniz demişlerdi

Zazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acaba
Transfer sonrası ancak bitkisel tarz sakinleştiriciler

D vitamininin 80-100 olması toksik zehirlenme yapar normal araşığı 30-35 olmalı.bu yanlış Bilgi canım.başka bişeyle karıştırıyor olabilirsin

Canım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Zirka inşallah gebe kalalım hepimiz
İlerde sen bize çoook lazımsın

Benim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Haşimato için düzenli tedavi oluyor musunuz? İnternette Yeşim Erbil var Mehmet Ali’nin ablası .kadın bu konuda çok iyi.sürekli takipteyim.düzenli doktorun yok ise mutlaka öneririm.ve profesörlerin ist da muayenesi 1300-1500-2000 bandında değişiyor.muayenehanelerinde. Eşimi götürüyorum ama Yeşim hanım 500 e muayene ediyormuş.tek sıkıntı çok yoğun bir aydan önceye randevu alamıyorsun

Günaydın hanımlar, Gynolife’da tedavi olanlara bir sorum olacak.. Embriyoların dondurulmadan önceki fotoğraflarını sizinle paylaştılar mı? Bir de kalitesi ile ilgili bilgilendirme yapılıyor mu?
Bizimle resim paylaşan olmadı kalitesi hakkında da 1. Kalite dediler bende dha çok incelemedim belki biraz zorlansa söylerler ama transfere gidimçnce kaliteleriyle alakalı bir kağıt verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…