Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kieve geden kader arkadaşlarım sizden bir şey sorucam. Dönor şifresini alıb dönörleri görenler. Ukrayna kızları ve erkekleri genelde mavi gözlü ve sarışın. Ne benim ne eşimin sülalesinde mavi gözlü sarı saçlı biri yok. Çok takıldım buna. Bende eşim de beyaz tenli, kahve ğöz, kumral saçlıyız. Bizde embriyo donasyonu olucak o yüzden çok tedirginim. Sırf bunun için Kıbrısamı gitsek tekrar. Kafam çok karışdı yardım edermisiniz😫😫
Kuzum ben ve eşim koyu göz renkliyiz
Donörüde siyah saç kahve gözlü seçtik
Ukraynada her kes renkli göz değil ki

Kieve geden kader arkadaşlarım sizden bir şey sorucam. Dönor şifresini alıb dönörleri görenler. Ukrayna kızları ve erkekleri genelde mavi gözlü ve sarışın. Ne benim ne eşimin sülalesinde mavi gözlü sarı saçlı biri yok. Çok takıldım buna. Bende eşim de beyaz tenli, kahve ğöz, kumral saçlıyız. Bizde embriyo donasyonu olucak o yüzden çok tedirginim. Sırf bunun için Kıbrısamı gitsek tekrar. Kafam çok karışdı yardım edermisiniz😫😫
Biontexin sayfasında demo bölümü var orada beş altı kızın fotoları var. Bi bak oraya. Hiç öyle hepsi mavi göz sarışın degil gayet kahve saçlı koyu renk gözlüler de var.

Bayan donörleree koyu sac ve gözlü olanlarda var ,
Erkeklerde bir tane resim gördüm alman kizin erkek donörünü kahverengiydi gözleri ve yakisikliydi 😀

Biontexin sayfasında demo bölümü var orada beş altı kızın fotoları var. Bi bak oraya. Hiç öyle hepsi mavi göz sarışın degil gayet kahve saçlı koyu renk gözlüler de var.
Aynen
Ukrayna milletinde çok renkli göz yok ki
Ukrayna rus değil

Arkadaşlar kibristaki merkezler kuru biraz daha düşük yapiyorlar mi ayni mi piyasaya göre euro aldi başını gidioda bilgisi olan varmi gerçi tedaviue baslayinca sormak lazim bu durumuda
Canim biz turkiyede bozdurduk ve turk parasi olarak odedik mesala simdedide ikinci tedavi parasini burdaki kurdan biz odedigimizde euro 7. Kusurdu bu kur uzerinden yatirdik turk parasi olarak simdi durum degistimi bilmiyorum ama

Günaydın kizceler hayrlibsabahlar olsun ins hepimiz için kizlar ben çarşamba ultrason cektiricem ya o gün yada ertesi gün zoledexs iğnesi vurdurmak gerek andrey burdan dönen olursa pzt ve kabul ederse ben ilaclarinizi veririm onlar size kargolar dedi biz on görüşmeye gitmedik direk işleme gideceğiz aranızda varmi bana ulaştıracak ordab dönerken ama pzt en geç anca olur çünkü Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim malum tedavi zaten fiyatlı en azindan ilaçlara para ödemiyeyyim kargo alıcı ödemeli olur çok mutlu olurum yardim ederseniz
canım mesajını yeni gördüm.biz salı gece 23:35'de Türkiye ineceğiz görünüyor.İstanbulda oturuyoruz.Gümrükte ve ağırlıkta sorun çıkartmazlarsa getiririm.

Kızlar bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ama Kiev için geçerlimi bilmiyorum ama burada okuduğuma eminim.İlaçların faturasını alınca para iadesi alıyormuşuz galiba bilgisi olan var mı?

Günaydın kizceler hayrlibsabahlar olsun ins hepimiz için kizlar ben çarşamba ultrason cektiricem ya o gün yada ertesi gün zoledexs iğnesi vurdurmak gerek andrey burdan dönen olursa pzt ve kabul ederse ben ilaclarinizi veririm onlar size kargolar dedi biz on görüşmeye gitmedik direk işleme gideceğiz aranızda varmi bana ulaştıracak ordab dönerken ama pzt en geç anca olur çünkü Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim malum tedavi zaten fiyatlı en azindan ilaçlara para ödemiyeyyim kargo alıcı ödemeli olur çok mutlu olurum yardim ederseniz
Özelden numaramı atayım sana canım müsait olunca konuşalım yardımcı olabilirsem ne mutlu 😘🥰

Tekrar teşekkürler canım baktım ve içim acaib rahatladı😍 dönörleri böyle görmek, kendilerine ait bilgi vermeleri çok güzel bir şey. Evet hiçde hepsi mavi gözlü sarışın deyilmiş😊 bir tek kan grupları eksik ama🤔

X