Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Günaydın kizceler hayrlibsabahlar olsun ins hepimiz için kizlar ben çarşamba ultrason cektiricem ya o gün yada ertesi gün zoledexs iğnesi vurdurmak gerek andrey burdan dönen olursa pzt ve kabul ederse ben ilaclarinizi veririm onlar size kargolar dedi biz on görüşmeye gitmedik direk işleme gideceğiz aranızda varmi bana ulaştıracak ordab dönerken ama pzt en geç anca olur çünkü Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim malum tedavi zaten fiyatlı en azindan ilaçlara para ödemiyeyyim kargo alıcı ödemeli olur çok mutlu
canım mesajını yeni gördüm.biz salı gece 23:35'de Türkiye ineceğiz görünüyor.İstanbulda oturuyoruz.Gümrükte ve ağırlıkta sorun çıkartmazlarsa getiririm.
Eğer sorun olmazsa benimkini de getirebilir misin teşekkürler 🙈🙏

Eğer sorun olmazsa benimkini de getirebilir misin teşekkürler
çok üzgünüm naineb'in ilaçlarınıda getiremiyorum.Yalan konuşmak istemiyorum.Eşim niye başkasının işine karışıyorsun diye kızıyor.Eşim yurtdışı yasaklarına kadar her ay yurt dışına çıkıyordu iş için.Başkasının ilacını getiren sorun yaşayan bir sürü insan gördüm diyor.Yarın sabah gidecez ama bu yüzden tadımız kaçtı biraz.İkna edebilirsem söz buradan yada özelden mutlaka yazacağım

çok üzgünüm naineb'in ilaçlarınıda getiremiyorum.Yalan konuşmak istemiyorum.Eşim niye başkasının işine karışıyorsun diye kızıyor.Eşim yurtdışı yasaklarına kadar her ay yurt dışına çıkıyordu iş için.Başkasının ilacını getiren sorun yaşayan bir sürü insan gördüm diyor.Yarın sabah gidecez ama bu yüzden tadımız kaçtı biraz.İkna edebilirsem söz buradan yada özelden mutlaka yazacağım
Teşekkür ederim yine de. Sen strese girme bunun yüzünden Andrey bir çözüm bulur heralde. Allah işini rast getirsin inşallah 🙏

Canım eşini ikna ede bilsen zolodex çok hafif kutuda ilaçdır(20-30 gram)

Ben internette mitokondri naklini okuyunca yine kendi yumurtam kullanılacak sadece yumurtaya enerji veren bir kısım nakil edilecek ve gen geçişi olmayacak diye anlamıştım, diğer türlü esim donasyon istemediği için hani ona bu şekilde anlatırsam, belki daha ılımlı yaklaşır alternatif çözüm olabilir diye düşündüm, ama tabi konuyu ona halen acabilmis degilim, birkaç ay daha tup bebek denemesi yapıp sonuc alamazsam bakacagim duruma 😔
Mitokondri naklinde gen geçişi olduğunu nerden ve nasıl öğrendiniz? Bilimsel bir bilgi ise paylaşır mısınız?

Canım eşini ikna ede bilsen zolodex çok hafif kutuda ilaçdır(20-30 gram
Söz veriyorum elimden geleni yapacağım sanırım eşim büyük koli yada valiz dolusu ilaç sandı
Söz veriyorum elimden geleni yapacağım sanırım eşim büyük koli yada valiz dolusu ilaç sandı
Açıkçası bende öyle sandım çünkü daha önce bende valiz dolusu ilaçla geldik vs yazmışlardı vallahi tekrar konuşacam

Mitokondri naklinde gen geçişi olduğunu nerden ve nasıl öğrendiniz? Bilimsel bir bilgi ise paylaşır mısınız?
Mitokondri içinde kendi dna'sını bulunduran bir yapı zaten. Cocuğun ailesi %99.99 kendi anne babası oluyor. Mitokondri nakliyle sadece cok kucuk mitokondrinin icindeki dna aktariliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210606-191657_Chrome.jpg
    Screenshot_20210606-191657_Chrome.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 30
Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?
Bir siklusta 2 kez embriyo transferini Kiev'de Nadiya Klinikte yapıyor. Z Zaza74 'm sen orayla da görüşmeye gitmiştin hatta hatırlarsın.
Bir de Kiev'de ivmed fertility klinik var, internete yazıp ilgili bilgiye ve e-postalarına ulaşılabilir, onlarinda paketli ve paketsiz tedavileri vardı hatta embriyoloji laboratuvarı müdürü Türk, hem Türkiye hemde Kıbrıs'ta çalışmış diye hatırlıyorum. İletişimde destek olabiliyor. Başka bir alternatif olarak İlgilenenler olursa diye, burada bu bilgi de kalsın 😉

Mitokondri içinde kendi dna'sını bulunduran bir yapı zaten. Cocuğun ailesi %99.99 kendi anne babası oluyor. Mitokondri nakliyle sadece cok kucuk mitokondrinin icindeki dna aktariliyor.
Yani bir yumurta donasyonu gibi değil 😉 mitokondri nakline o şekilde bakmamak lazım aslında ihmal edilebilir.
Yine de net bilgiyi bu işi yapan uzmanlar ve kliniktekilerle görüşmekte daha da fayda olur sanki

Yani bir yumurta donasyonu gibi değil 😉
Tabii ki ancak yumurta naklinin serbest olduğu bazı ulkelerde bu uygulama yasak olabiliyor örneğin Amerikanın bir kısım eyaletinde. Okuduğum kadarıyla 3 farklı yöntemle yapılıyor bu olay ve ilk kesfedilen yöntemde doğan cocuklarda anlamlı oranda genetik bozukluk çıkmıs. Henüz yeni bir yöntem, geleceği kestirmek zor gelismeye de açık olabilir tamamen yasaklanabilir de.

Açıkçası bende öyle sandım çünkü daha önce bende valiz dolusu ilaçla geldik vs yazmışlardı vallahi tekrar konuşacam
İnce kutıda çok hafif tek enjektör içinde ilaç

Eklentiler

• 561AF32E-F42C-4CCB-9081-BF9344F44FC9.png
    561AF32E-F42C-4CCB-9081-BF9344F44FC9.png
    278,7 KB · Görüntüleme: 26
Bir siklusta 2 kez embriyo transferini Kiev'de Nadiya Klinikte yapıyor. Z Zaza74 'm sen orayla da görüşmeye gitmiştin hatta hatırlarsın.
Bir de Kiev'de ivmed fertility klinik var, internete yazıp ilgili bilgiye ve e-postalarına ulaşılabilir, onlarinda paketli ve paketsiz tedavileri vardı hatta embriyoloji laboratuvarı müdürü Türk, hem Türkiye hemde Kıbrıs'ta çalışmış diye hatırlıyorum. İletişimde destek olabiliyor. Başka bir alternatif olarak İlgilenenler olursa diye, burada bu bilgi de kalsın 😉
Aynen Secey 2019 nadiya klinikte bunu duymuştum ve burda paylaşmıştım
😂kısmet biotexre denemekmiş bu ikili transferi

Tabii ki ancak yumurta naklinin serbest olduğu bazı ulkelerde bu uygulama yasak olabiliyor örneğin Amerikanın bir kısım eyaletinde. Okuduğum kadarıyla 3 farklı yöntemle yapılıyor bu olay ve ilk kesfedilen yöntemde doğan cocuklarda anlamlı oranda genetik bozukluk çıkmıs. Henüz yeni bir yöntem, geleceği kestirmek zor gelismeye de açık olabilir tamamen yasaklanabilir de.
Aynen cnm ama bizim kültürümüz donasyonu kaldırmadığı için bu konuda derdi olanlar yol çizmek adına alternatif tedaviler arıyor😉
Bildiğim kadarıyla Kiev'de ve Biotexcom'da da bu bahsetmiş olduğunuz yöntemler uygulanıyor. HayatPinarim HayatPinarim Andrey'den e-postayla aklınıza takılanları sorup bilgi alın derim ona göre değerlendirme yaparsınız.

Son düzenleme:
Kızlar eşim ok dedi ama gümrükte sorun çıkarsa karışmam dedi andreye sordum sorun değil dedi andreye yazın hazırlasın inş sorun çıkmaz getiririm bana özelden isim soy isimlerinizi yazın naineb ve 12345hayat
İşte kardeşsiniz yaaa
Allah razı olsun meleğim
Allah bu iyiliğin karşılığını evlat sahibi olmanla mükafatlandırsın💋💋💋💋💋💋

X